Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Elegant » 27 okt 2013, 16:49

Ne znam sta da ti kazem vidis da su mirni za sada, a kad Zeljo zasjedne na vrhu onda ce biti po satarome.

Pocevsi od derbija ako Bog da.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 27 okt 2013, 16:53

terabajt je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Zašto je ova tekma u Bijeljini završila prije 3.15 sati?Znači počela ranije 4-5 minuta ranije što samo kod nas u BiH postoji.
Po meni sumnjiv rezultat radnik je odlicna ekipa.
Kao prvo u Bijeljini prvo poluvrijeme nije bilo nadoknade, drugo poluvrijeme 3 min nadoknade.Valjda je bilo i na bht utakmica je pocela u 13:30 tačno, i valjda je pisalo na tv koja je minuta, o čemu ti govoriš, ja ne znam. Kao drugo, vama svi rezultati Fk Mladost VO su sumnjivi, počevši od Borca na domaćem,Širokog prvo kolo, sad Radnik, a ko je makar malo pogledao tv prenos ili bio na utakmici mogao je viditi kako je bila borba, i jednih i drugih, tražili su i oni i mi neke penale, e sad što vi mislite da je Radnik neki tim,pogledajte malo zadnjih 4 utakmice (kup/prijateljske/prvenstvo) primili su 13 golova.(Široki 4,Donji Srem 4,Olimpic 3,Mladost 2) dok su postigli samo 1 iz penala protiv Širokog ako se ne varam.
003871312

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 okt 2013, 16:55

pa valjda da Čelik štima ne bi imao 9 remija, nego još 5 pobjeda i 4 poraza. praktičnije je. ovako imamo samo dva poraza kao i dvije prvoplasirane ekipe, a u drugom smo dijelu tabele. mada jesu "sumnjivi" su ovi gostujući remiji. dali smo cijeli jedan gol, a imamo četiri remija.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 okt 2013, 16:59

Pasha je napisao/la:pa valjda da Čelik štima ne bi imao 9 remija, nego još 5 pobjeda i 4 poraza. praktičnije je. ovako imamo samo dva poraza kao i dvije prvoplasirane ekipe, a u drugom smo dijelu tabele. mada jesu "sumnjivi" su ovi gostujući remiji. dali smo cijeli jedan gol, a imamo četiri remija.
Ja sam mislio da se stima za PARE a ne za bodove.
Shvatam da klubovi u BiH traze nacina da zarade, ali ovo je previse.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 okt 2013, 17:03

pa nemamo šta štimati ni za pare.ne može se navući para koliko je dug već veliki.

Čelik je 5 utakmica kući remizirao, što sebi koliko god para dobijali ne bi dozvolili. jer kad igraš dobro imaš bar 5-7 hiljada ljudi na stadionu. ovako ni 500.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 okt 2013, 17:07

Stimaju i oni bez dugova. :) Znaci, ne stima se samo zbog dugova. Ljudi hoce da zarade.
Uplatis pare na X i kesiras cifru. Jos ako ti poznanici iz npr. Rusije jave jos jedan X pa prijatelji iz Poljske jos jedan, eto para. ;)

Bezze se trudis, i ptice na grani vide da Celik stima, i to mnogo brutalno i ofirno. Najofirniji klub u PL BiH.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 okt 2013, 17:11

za takve optužbe bi trebao imati malo čvršće dokaze, sem tih rekla-kazala nagađanja.

ja živim u Zenici, pa ne znam da se štima. još imam i jake veze u klubu.

i još uz to ako neko govori protiv stanja u Čeliku sam ja.

bezveze se trudiš da ti nešto dokažeš, a nemaš ništa konkretno. odnosno imaš, a to se krivično zove krivokletstvo. ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 okt 2013, 17:15

Stimali ili ne stimali, ja sam zahvalan ovom Celiku. Uvijek mogu na tiket, zanimljivo da sam ih danas stavio u fixni na sistemu. Samo tako nastavite.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 okt 2013, 17:16

jesi li i prošlo kolo stavio fixni x?

dobio bi "jedno što preko dvoje visi"...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 okt 2013, 17:17

da imaju ista na onom mjestu gdje je nekada stajao obraz,navijaci zeljeznicara ne bi trebali pomenut nekome drugom stimanje u narednih....pa jedno 30 godina! :roll:

nakon 4 godine prvi put igraju regularno i odmah se raskokodakali...ko o cemu,**** o postenju.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 27 okt 2013, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 27 okt 2013, 17:19

Zapravo, ova sezona je i prava tačka gledišta toliko "navikanog" Željezničara. 8-)
ESTRANEI ALLA MASSA

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 okt 2013, 17:21

Mi uvijek igramo regularno ako nismo prvi. Na tu pricu smo navikli i ponavlja se godinama. :roll:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 okt 2013, 17:24

pa za normalnog covjeka su ovi celikovi iksevi dokaz da ljudi igraju maximalno posteno...nekad je bio jedan x ukupno u pet kola kad se igralo tri za tri, a sad ni ovo ne valja :roll:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 okt 2013, 17:28

Armageddon2012 je napisao/la:da imaju ista na onom mjestu gdje je nekada stajao obraz,navijaci zeljeznicara ne bi trebali pomenut nekome drugom stimanje u narednih....pa jedno 30 godina! :roll:

nakon 4 godine prvi put igraju regularno i odmah se raskokodakali...ko o cemu,**** o postenju.
Imaš li ti obraza, pa poništili su nam tri čista gola ono u Širokom ne da je smiješno nego žalosno, a raspisao si se kad je Željo dominirao na sva usta da sve redom štimamo, imaš li sad obraza da kažeš kako smo debelo zakinuti za tri gola!Ovdje niko ne plače od nas o suđenju, nego samo konstatujemo kako sad odjednom sve regularno jer Željezničar nije prvi, ali smo eto blizu vrha, pet bodova je ništa, doći će sve na svoje, pa će opet ova tema doživiti renesansu, jer boli kad šampion nasilno oplođuje male klubove ;)
Grbavica naš je Hram!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 okt 2013, 17:30

Armageddon2012 je napisao/la:pa za normalnog covjeka su ovi celikovi iksevi dokaz da ljudi igraju maximalno posteno...nekad je bio jedan x ukupno u pet kola kad se igralo tri za tri, a sad ni ovo ne valja :roll:
Za normalnog covjeka je to dokaz da igraju neposteno. Nadji mi jos jedan klub u Evropi koji preko 60% svojih utakmica igra nerjeseno? Pa onda pricaj o normalnim ljudima i klubovima.

Jadan ti je komentar. U najmanju ruku. ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 okt 2013, 17:36

ti ocito pratis ovu ligu tri godine,otkad si cuo da zeljo nesto pobjedjuje i da je to IN,tako da je bespredmetno s tobom raspravljati o bilo cemu...deset godina smo vapili za iksevima u ovoj ligi!

90% keceva je bilo,ili zbog korumpiranih sudija,ili zbog medjuklupskih dogovora tri za tri...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 okt 2013, 17:38

je li i Nirnberg igra nepošteno?

imaju 7 bodova i to sve remiji u 10 utakmica. od tih 7 remija dvije završili 2:2, a jedna 3:3. uz to su sa Dortmundom odigrali neriješeno.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 okt 2013, 17:42

Armageddon2012 je napisao/la:ti ocito pratis ovu ligu tri godine,otkad si cuo da zeljo nesto pobjedjuje i da je to IN,tako da je bespredmetno s tobom raspravljati o bilo cemu...deset godina smo vapili za iksevima u ovoj ligi!

90% keceva je bilo,ili zbog korumpiranih sudija,ili zbog medjuklupskih dogovora tri za tri...
Promijenit ces ti misljenje do kraja kad zeljo opet bude prvak pa cu te ja pitati jel posteno bilo ili nije hahaha.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 27 okt 2013, 17:46

Nidje na svijetu nema,a to odgovorno tvrdim da klub stima da bude u drugom dijelu tabele (opstanak) !
ODGOVORNO TVRDIM !
BHF Bosanska Krajina!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 okt 2013, 18:36

Pa normalno da ne stimaju, to su smijesne price. Ljudima se poklopi, sta ces. Uostalom, pogledajte i ostale malo, ove sezone je zaosta veliki broj remija u PL. Nakon 13 kola Travnik ih ima 7, Mladost, Velez i Olimpic po 6, a Radnik i Siroki po 5.

Evo vec spomenuti Nurberg, ispada da i oni isto stimaju. U Grckoj OFI Crete ima 6 remija u 8 kola, a u Madjarskoj je prije 2-3 sezone klub koji je ispao kuci imao 10 remija u 15 utakmica. Ljudima se poklapa, ne mora znaciti da stimaju. Sad da Travnik u iduca tri kola upise tri remija, a Celik ni jedan ispast ce da Travnik namjesta i svi ce udarat po Travniku. Radije te ekipe ganjajte na kladionici u nekim ludim sistemima, manje cete se zivcirati.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, HariTz, supervizor i 12 gostiju.