Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
sarajevo81
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ljudi moze par listica sa kvotom od 5?
hvala
hvala
bevanda4 je napisao/la: higgins 1,25
bingham 1,20
allen 1,25
o' sullivan 1,15
Ukupna kvota: 2,1563
U desetom selu živi Antuntun!
kostarika:
zeledon - uruguay gg3+ @2,00
Čini mi se odlična kvota, iako ne znam doslovno ništa o ove dvije momčadi. Al prateći malo statistiku, međusobne omjere i poziciju na tabeli, mislim da bi vrlo lako moglo ovo proći. Uruguay zadnjih 10 utakmica u gostima daje najmanje 1 gol, dok ni zeledon doma ne odskače. Što se tablice tiče, nikome bodovi ne vise o glavi i moglo bi se odigrat rasterećeno večeras. Upravo sam ih u temu "prijelazI" napisao tako da me i to povuklo da odigram gg3+ ovdje..
zeledon - uruguay gost gol @1,45
Ovo ide na ozbiljniji tiket (3-4 para)
zeledon - uruguay gg3+ @2,00
Čini mi se odlična kvota, iako ne znam doslovno ništa o ove dvije momčadi. Al prateći malo statistiku, međusobne omjere i poziciju na tabeli, mislim da bi vrlo lako moglo ovo proći. Uruguay zadnjih 10 utakmica u gostima daje najmanje 1 gol, dok ni zeledon doma ne odskače. Što se tablice tiče, nikome bodovi ne vise o glavi i moglo bi se odigrat rasterećeno večeras. Upravo sam ih u temu "prijelazI" napisao tako da me i to povuklo da odigram gg3+ ovdje..
zeledon - uruguay gost gol @1,45
Ovo ide na ozbiljniji tiket (3-4 para)
Kakav ocajan dan, i sad reko da stavim nesto live i spojim celzi oba daju , valensija daje, gladbah 1x i reko hajd cekat cu do pol. kad ga gladbah dade i sad spala kvota haos
EDIT : Samo sto sam napisao gladbah ga primi
EDIT 2 : Gledam ko igra za Valensiju i u medjuvremenu gladbah 2:1, jel ovo moguce ?
EDIT : Samo sto sam napisao gladbah ga primi
EDIT 2 : Gledam ko igra za Valensiju i u medjuvremenu gladbah 2:1, jel ovo moguce ?
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- Consigliere
- Kontakt:
OK, nije ga rasuo, ali zasluzeno DelPoConsigliere je napisao/la:Jesam li jedini koji misli da ce Delpo rasut' Federera?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
sarajevo81
- Kontakt:
ipak doslo,ako je ko ispratio i jes dobrosarajevo81 je napisao/la:jel jedini mislim da bi alkmaar mogao dobiti zwolle u gostima?
TOOOOOOOOOO MI RADIIIIIIIIIHaHu1x2 je napisao/la:Za vađenje groznog dana, šta bude biće
B-I-R !
hahu1x2
čemu veselje, munchengladbach mora još cijelo jedno poluvrijeme izdržat.. strpi se 
1x imam, sta imaju izdrzavat, pobjedjuju ovu .bevanda4 je napisao/la:hahu1x2čemu veselje, munchengladbach mora još cijelo jedno poluvrijeme izdržat.. strpi se
B-I-R !
Samo kažem.. 45 min je puno vremena, na valja se veselit dok ne završi.HaHu1x2 je napisao/la:1x imam, sta imaju izdrzavat, pobjedjuju ovu .bevanda4 je napisao/la:hahu1x2čemu veselje, munchengladbach mora još cijelo jedno poluvrijeme izdržat.. strpi se
Znam iz osobnog iskustva..
EDIT: pogledaj galatu npr.. netko ih je imao 1. pol.. a oni prime 2 gola u 45'
Gladbah 3:1
Jel dovoljno ???
Ja šupačkog gola Čelzija, u zadnjim minutama sjeba siti sam sebe..
p.s. trebas biti dovoljno lud da igras ove matorce poluvrijeme
Usput bacio uzivo nesto :

Jel dovoljno ???
Ja šupačkog gola Čelzija, u zadnjim minutama sjeba siti sam sebe..
p.s. trebas biti dovoljno lud da igras ove matorce poluvrijeme
Usput bacio uzivo nesto :

B-I-R !
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 27 okt 2013, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
ljudi moze jedno pitanje,odigrao semdicni na kojem sam imao serenu da osvaja ovaj turnir u sitambulu i samo nju cekao za pare,listi je odigran preko neta i evo sat vremena nakon sto je zavrsena uktamica jos mi nius prebacili lovu 
A pitanje je...?haris10 je napisao/la:ljudi moze jedno pitanje,odigrao semdicni na kojem sam imao serenu da osvaja ovaj turnir u sitambulu i samo nju cekao za pare,listi je odigran preko neta i evo sat vremena nakon sto je zavrsena uktamica jos mi nius prebacili lovu
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
heh sve napisa i zaboravi glavnu stvar,ma nius mi prebacili lovu pa posto rpvi put dobivam preko neta koliko se vremena ceka da oni to prebace,jer zadnji mec zavrsen ima vise od sat vremena!
koliko znam da bi podigrao pare prije vremena trebas imati 5 parova na listicu ili se varam ?
B-I-R !
Believe je napisao/la:A nije Sunderland očajan,ha? Skor 0-1-7,al' nisu oni očajni,dobri su.HaHu1x2 je napisao/la:Ako je Sunderland kako ti kazes očajan, onda je reprezentacija BiH također očajna jer je napadač Sunderlanda (Altidore) uvalio 3 komada našim.Believe je napisao/la:Ja danas stavljam na Newcastle protiv Sunderlanda.Kvota 2.5 je više nego dobra,Sunderland je očajna ekipa,a Newcastle im se želi revanširati za onaj bolan poraz prošle sezone.
Također sam stavio i na Udine.S obzirom da je Roma bez Gervinha i Tottija i s obzirom na jačinu Udinesea na Friuliju,nekako sam siguran da je vrijeme za prvi kiks a ujedno i poraz Rome.Kvota 2.90
Čvrsto vjerujem i u Sassuolo protiv Catanie,kvota 3.50 čista dvica a x2 je 1.65.Mada ništa ovo ne nagovještava,Sassuolo uopšte nije dobar u gostima,ali vidjećemo.
Bologna 1,valjda i ona proigra,vrijeme je
Sociedad da dobija sa 2 i više razlike
i Lazio 1
kvota 253,75![]()
Drugi listić Feyenoord,Zwolle-AZ oba daju,Del Potro bi trebao dobit Federera,Sassuolo zabija,Monaco,Chelsea k.p.(vjerujem u Mourinha,Chelsea je počeo bolje igrat),Anderlecht k.p. 1 i Sociedad kvota 28.55
Treći listić Slavija X bubnuo bezveze,Sassuolo x2,Goteborg 2,Schaffhausen 2,Chelsea 1x,Tottenham 1,Monaco 1,Anderlecht 1
112.65 kvota
Sretno svima.
Teško da ćeš i na jednom dobiti, a na prvom garantujem da ne prolazis![]()
Jest bilo i teško uvalit golove kad je Sušić pola prvog sastava izveo.![]()
Hvala ti što si dao svoje mišljenje,a sad to napiši na papir i isprintaj te mi pošalji da mi pas ima na šta piškit.
Još te čekam ?HaHu1x2 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Paša ne vidim koji je ovo rezultat ?
B-I-R !
Standard 2 crvena i Anderleht im gola ne moze utjerat a ja ih stavio na lajvu sa Oly 1 ..
Trebalo bi ovaj Internacional probati uzivo 1, sumnjivi su haos.. u 45min iz penala primili, moguc lom ..
Trebalo bi ovaj Internacional probati uzivo 1, sumnjivi su haos.. u 45min iz penala primili, moguc lom ..
B-I-R !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.