Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Maico zayeban 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma zbog njega Pjana morao na klupu.
Too Bradley care
Too Bradley care

Bravo bredli majstore znao sam da ce zabit on je poznat po ovim sutevima 

Dere Roma ne moze joj niko nista
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pobjeda bas i nije zasluzena udinese je dominirao nakon crvenog maicona , u prvom poluvremenu roma je imala daleko vise prilika ali udinese je pogodio stativu i ono sto je benatia izbacio iz gola. A mislis da su i precku pogdili al ne mogu se dobro sjetit. Pjanic po meni objektivno u prvom poluvremenu bez konkurnecije najbolji u drugom je malo pao , izasao je zato jer su se htjeli zatvorit nakon crvenog. Svejedno 9 ta pobjeda u nizu uz 1 primljen gol je zaista impresivan statisticki podatak. Imaju 5 bodova vise od juventusa i napolija. Odigrali su 4 bitne utakmice. Derbi su rijesilu u svoju korist , napoli i inter su rasuli to su super teske utakmice. Danasnje gostovanje udineseu koji je poznat kao ekipa koja bodove uzima kuci rijesili su takodje u svoju korist. Raspored im ne ide na ruku nimalo slj nedelje ponovo gostovanje ovaj put torinu. Koji igra ok sredina tabele , i oni svoje bodove cekaju kuci... Pjanic odlican zaista nas najbolji igrac trenutno.
Sljedeća im je Chievo kući.
Roma je definitivno najljepša nogometna priča ove sezone u ligama petice. Nadam se da će napokon Scudetto ponovo doći na Olimpico.
Mire dobar, pogotovo u prvom. Djelio ih je ko rukom.
Roma je definitivno najljepša nogometna priča ove sezone u ligama petice. Nadam se da će napokon Scudetto ponovo doći na Olimpico.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
A ja sam i zaboravio da se igra i u srijedu da , chievo kuci prvo koji je zadnji na tabeli...VanBasten je napisao/la:Sljedeća im je Chievo kući.
Pobijediti ekipu kao sto je Udineze i to na njegovom i jos zabiti mu pobjednicki gol sa igracem manjem je vise nego zasluzeno.Uostalom po svemu su imali bolju statistiku od Udinezea na kraju krajeva.Tako da ta prica uopste ne pije vode.grgr je napisao/la:Pobjeda bas i nije zasluzena udinese je dominirao nakon crvenog maicona , u prvom poluvremenu roma je imala daleko vise prilika ali udinese je pogodio stativu i ono sto je benatia izbacio iz gola. A mislis da su i precku pogdili al ne mogu se dobro sjetit. Pjanic po meni objektivno u prvom poluvremenu bez konkurnecije najbolji u drugom je malo pao , izasao je zato jer su se htjeli zatvorit nakon crvenog. Svejedno 9 ta pobjeda u nizu uz 1 primljen gol je zaista impresivan statisticki podatak. Imaju 5 bodova vise od juventusa i napolija. Odigrali su 4 bitne utakmice. Derbi su rijesilu u svoju korist , napoli i inter su rasuli to su super teske utakmice. Danasnje gostovanje udineseu koji je poznat kao ekipa koja bodove uzima kuci rijesili su takodje u svoju korist. Raspored im ne ide na ruku nimalo slj nedelje ponovo gostovanje ovaj put torinu. Koji igra ok sredina tabele , i oni svoje bodove cekaju kuci... Pjanic odlican zaista nas najbolji igrac trenutno.
Falil im jedino napadac ubica bez puno pametovanja kao Pipo ili recimo Vedo

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobar Pjanić, Maicon ga je zaje*ao što se tiče izlaska iz igre, ali nema veze ima utakmica.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedi **** i provociraj negdje drugo.AjsKjub je napisao/la:najslabiji u romi danas
Nije momciluk ni gledo utakmicu, nego je vidio na livescoreu da je Pjana zamjenjen, pa na osnovu toga dosao ovdje i provalio se.
-
- Kontakt:
AjsKjub je napisao/la:najslabiji u romi danas
Il trolaš loše il nisi gledao utakmicu.U svakom slučaju provaljuješ se
Što se palite, vidite da trolla. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma kakvoj Romi buraz, na terenu. Odlazi Mire!AjsKjub je napisao/la:najslabiji u romi danas
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
zizu1991 je napisao/la:Što se palite, vidite da trolla.

Kriminalno lagano je naloziti redovnike Rep. BH podforuma.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Goalgetter
- Kontakt:
Kolko sam primjetio pjanic se dobro slaze sa maiconom i kad proslave golove vidi se da se vole bas su mi catkice hahahaGoalgetter je napisao/la:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 8829_o.jpg
Ekskluzivna iz aviona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.