Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prosječan golman samo što mi ostavlja utisak kao da je previše dignutog nosa, meni se čini nonšalantan i u jednu ruku prepotentan.Zakletva je napisao/la:MIsljenje o Loncaricu i njegovim igrama?
Nikakav golman koji ne yainteresovn da yivi a ne da brani ali ko nas pita ...DonPippo9 je napisao/la:Prosječan golman samo što mi ostavlja utisak kao da je previše dignutog nosa, meni se čini nonšalantan i u jednu ruku prepotentan.Zakletva je napisao/la:MIsljenje o Loncaricu i njegovim igrama?
Kvalitete su mu po meni ekvivalentne kao i Hadžićeve, mada da se ja išta pitam, Hadžić bi bio prvi golman.
Kao i u 99,9% derbija u zadnjih 5-6 godina.Elegant je napisao/la:Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
Jedina dobra stvar ovoga derbija, sto vecina nas ocekujemo da bude los (tj, nema nekih puno nadanja), i da jedan gol odluci. Jbg, prosli put smo svi ocekivali super derbi, pa dobili **** derbi. Mozda ovoga puta bude obrnuto..FaraonTM je napisao/la:Kao i u 99,9% derbija u zadnjih 5-6 godina.Elegant je napisao/la:Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
Moguće. Ma nek' bude 0-1 za mene je kao 3-5.DzoleZeljo je napisao/la:Jedina dobra stvar ovoga derbija, sto vecina nas ocekujemo da bude los (tj, nema nekih puno nadanja), i da jedan gol odluci. Jbg, prosli put smo svi ocekivali super derbi, pa dobili **** derbi. Mozda ovoga puta bude obrnuto..FaraonTM je napisao/la:Kao i u 99,9% derbija u zadnjih 5-6 godina.Elegant je napisao/la:Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
Lično sam u nadi za reprizom derbija s Koševa, 2:2.FaraonTM je napisao/la:Jedina dobra stvar ovoga derbija, sto vecina nas ocekujemo da bude los (tj, nema nekih puno nadanja), i da jedan gol odluci. Jbg, prosli put smo svi ocekivali super derbi, pa dobili **** derbi. Mozda ovoga puta bude obrnuto..DzoleZeljo je napisao/la:Kao i u 99,9% derbija u zadnjih 5-6 godina.FaraonTM je napisao/la:Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
Od utorka ces moci na Grbavici kupitibangara je napisao/la:Da li se karte za jug mogu kupiti na Grbavici vec sutra i u kojem terminu?
bangara je napisao/la:A ima li se jug uzeti u gradu, znam da se je sve derbie do sad mogao jug uzeti ispred sportlife kod trznice na onom standu?
Ma nosi vise u tri pm, **** ga vise ove povrede i povrede. Ma vise me nista ne moze uvjeriti da je sve ovo neka slucajnost. Vjerovatno mi radimo nesto pogresno pa nam se igraci ovako olako povrijeduju....Trequartista je napisao/la:Selim i Tomica vjerovatno propuštaju derbi, neka sve ide do đavola! Tačno me nešto zaboli sad kad sam čuo ovo.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bordo10, Cwirek, kogmagie46, OdbrambeniOP i 42 gosta.