Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Da li bi ja mogao sjedit malo na klupi da dobijem koji miliončić?Jbt ovakav klub dovedu igrače za silne milione i oni im sjede na klupi...Dzeko trazi novi klub u januaru tako ti Boga dosadilo mi više te čekat da uđeš bar 10 min. sad ovaj majmun ti ni to da u odnosu na Mancinija 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Konta Džeko bil' i on prigrlio Mourinha hahaha 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dzeko bjezi bar u Zelju od ovih supaka,izaces iz forme tamo ces bar igrati..
Potreban si nam za Brazil...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ako hoces da ode u Januaru, onda se bas trebas kao ja nadat da sto manje vremena na terenu dobije. Tako ce mozda jedino shvatit da treba da ide. Samo se nadam da Edin nije glup da ostane ako mu pocne minuta davat tacno pred prelazni rok, da ga ono zadrze za svaki slucaj ako bi se i Aguero i Negredo povrijedili.Edviin je napisao/la:Nema razloga da radi ovo sto radi **** pelegrini!! Jest da je uu formi negredonal 20min u tri utakmice to je premalo cak za nekok levat napadace, kamol za dzeku, daj boze da se odseli januara, **** ga pare, u brazilu nam nece moci prnti!!!!!!
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 27 okt 2013, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
definitivno mogu vidjeti kako Man City dovodi Begovića, Hart je još od kraja prošle sezone loš ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pelegrini kupuju Negreda i Jovetica a odbrana ko rupa.
FaraonTM je napisao/la:Zato milione uzimaBIHfan je napisao/la:Ne moze ovaj Aguero meda bez Negreda po nekim strucnjacima ovdje.![]()
Edin se vise i ne zagrijava, uskoro ce na tribinama zavrsit sa Rodwellom,Boyatom i Joveticem.
Treba provjerit jel online na twitteru.
Svi su krivi osim Edina............. vjerovatno imate 15 /16 godina i vama je Edin Bog i on uvijek treba da igra i on je uvijek u pravu bla bla bla bla
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Ne mogu s mobitelapisac je napisao/la:NoName je napisao/la:Pisac, nisi dovoljno inteligentan da shvatis neke stvari tako da mi se ne troši vrijeme na tebe.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Argumente.
Znas li ti napisati duzi post od jedne recenice i da pritom ne spomenes kepece ili slicno?
Dokazi si svoju inteligenciju.
Nemoj uzalud trositi slova na papiru.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ne dao Bog da se to desi,bilo gdje osim u city...JTS je napisao/la:definitivno mogu vidjeti kako Man City dovodi Begovića, Hart je još od kraja prošle sezone loš ..
Greda usao zadnjih pet minuta, covjek grize zemlju, trci, leti, trazi sebi prostora...i onda se neko pita, sto on ulazi, zasto ne Edina.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DonCorleone
- Kontakt:
Koji prcing in english jes mi drago
. Pellegrini, Nastasic i Hart men of the match
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Toro uljepso si nam dan...sad nek igra kepec sa pelleomi negrom na male ...2-1

Sve je istina što si rekao. Bio sam za da ode iz City-a još ljetos. Ako su mogli Tevez i ludi Balotelli mogao je i on. Ali on ostade, eto dođe novi trener. Ja bio skeptičan al' vidim daje mu priliku u predsezoni kontam nije se zaje*ao što je ostao. Evo neka dva mjeseca poslije toga, vidim da ipak jeste. I samo je jedna stvar jasna, ako ne ode u januaru, ili je glup ili je žedan i gladan miliona.ZgemboAdislic je napisao/la:Ako hoces da ode u Januaru, onda se bas trebas kao ja nadat da sto manje vremena na terenu dobije. Tako ce mozda jedino shvatit da treba da ide. Samo se nadam da Edin nije glup da ostane ako mu pocne minuta davat tacno pred prelazni rok, da ga ono zadrze za svaki slucaj ako bi se i Aguero i Negredo povrijedili.Edviin je napisao/la:Nema razloga da radi ovo sto radi **** pelegrini!! Jest da je uu formi negredonal 20min u tri utakmice to je premalo cak za nekok levat napadace, kamol za dzeku, daj boze da se odseli januara, **** ga pare, u brazilu nam nece moci prnti!!!!!!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
"Stara ljubav jos je volim, jos je volim kao pre"Head je napisao/la:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
srce ko Brazil i uzduž i poprijeko vala,neka neka bice njima i gore Abd !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Pa ja,MT3 je napisao/la: on uvijek treba da igra i on je uvijek u pravu bla bla bla bla
Zar ti drugačije misliš
Molim te nemoj pricati gluposti. Covjek svaki duel izgubio.....Adinjo je napisao/la:Greda usao zadnjih pet minuta, covjek grize zemlju, trci, leti, trazi sebi prostora...i onda se neko pita, sto on ulazi, zasto ne Edina.
Uh sto je los ovaj Aguero.
Mislim da jedino na ovom forumu ima pacijenata sto mrtvi ozbiljni tvrde da je on nikakav igrac.
Mislim da jedino na ovom forumu ima pacijenata sto mrtvi ozbiljni tvrde da je on nikakav igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
stvarno koja rupa od golmana..Murinjo ih razvalio na svim poljima..Pelle moraces jos dugo da ucis 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 11 gostiju.