SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Komedija ocam', komedija. Nije toliko strašno šta se nudi, nego šta ljudi prihvaćaju.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Red je pokusatidema je napisao/la:t mac uozbilji se malo,cuj nudis mi onu budala jr smitha za jos smitha hehe
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa nudi šta hoćeš šta me briga. Ja sam ponudio šta sam imao na umu, ti odbij ako ti se ne sviđa. Šta praviš dramu ko kakva curica. Hoćeš maramicu da ti dodam?Scof1eld je napisao/la:3. pick i 35. pick za 16. i 150. Koja je to logika ? Ili ovdje dole pick 9. runde za picka 3. runde. Po ovom odnosu ja tebi komotno mogu ponuditi Splittera za A.DavisaCarlo je napisao/la: Leonard, Paul za Hicksona i Derona? Ne kontam šta je belaj, ako hoćeš prihvati ako nećeš nemoj i kraj.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Fakat ljudi koji vam je, pa u tome i jeste fazon da se pokusaje dovesti igrace za koje mislis da ce ti pomoci, kao sto Carlo rec, ti ponudi sta hoces, a taj kome si ponudio je tu da odluci DA ili NE, i na kraju je tu komesar da odluci da li je nerealno. Znaci meni slobodno saljite, ja sam uvjek spreman za trade, ali naravno da mi se mora svidjati ponuda, ali kao i prosle godine, vec sam uradio 2 trjeda i nekoliko "moves" i tako planiram da osvojim ovu ligu 
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat ljudi koji vam je, pa u tome i jeste fazon da se pokusaje dovesti igrace za koje mislis da ce ti pomoci, kao sto Carlo rec, ti ponudi sta hoces, a taj kome si ponudio je tu da odluci DA ili NE, i na kraju je tu komesar da odluci da li je nerealno. Znaci meni slobodno saljite, ja sam uvjek spreman za trade, ali naravno da mi se mora svidjati ponuda, ali kao i prosle godine, vec sam uradio 2 trjeda i nekoliko "moves" i tako planiram da osvojim ovu ligu
hahhhaha lud si momak:D
:ps sta ces za grifina? bozer pekovic?
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 27 okt 2013, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma nije to nista sta sam ja znao ponuditTracy3McGrady je napisao/la:Red je pokusatidema je napisao/la:t mac uozbilji se malo,cuj nudis mi onu budala jr smitha za jos smitha hehe
A Irving za Derona i Holidaya je kao regularno, realno ili kako se već zove?Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat ljudi koji vam je, pa u tome i jeste fazon da se pokusaje dovesti igrace za koje mislis da ce ti pomoci, kao sto Carlo rec, ti ponudi sta hoces, a taj kome si ponudio je tu da odluci DA ili NE, i na kraju je tu komesar da odluci da li je nerealno. Znaci meni slobodno saljite, ja sam uvjek spreman za trade, ali naravno da mi se mora svidjati ponuda, ali kao i prosle godine, vec sam uradio 2 trjeda i nekoliko "moves" i tako planiram da osvojim ovu ligu
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
a ova ce godina bit zanimljiva,ovaj work odmah navalio na regularnost takmicenja hehe
- adriano_leite
- Kontakt:
Blago receno, lik je curica i to ne obicna curica, nego ona nenormalnadema je napisao/la:a ova ce godina bit zanimljiva,ovaj work odmah navalio na regularnost takmicenja hehe
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ispasce nam ko premier liga bihadriano_leite je napisao/la:Blago receno, lik je curica i to ne obicna curica, nego ona nenormalnadema je napisao/la:a ova ce godina bit zanimljiva,ovaj work odmah navalio na regularnost takmicenja hehe.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ko su favoriti ove godine? 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ima jakih ekipa ove sezone dobri draftovi rokie igraci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
adriano, pa karlojose je napisao/la:Ko su favoriti ove godine?
nema potpisa
bit ce devastiranja, od moje strane

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam ja favorit. Ti si favorit uz worka. Ima da prekucate ovu igricu.Admir_Sa je napisao/la:adriano, pa karlojose je napisao/la:Ko su favoriti ove godine?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja mislim da imam dobre sanse za PO, dosta bolje nego prosle godine...
jel ovo pocinje od naredne sedmice ili još statistike nisu upisane od sinoc 
nema potpisa
- majestic24
- Kontakt:
jBT,10 dana mislim da imam p georga u ekipi a ono george hill
Sranje...

Sranje...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- adriano_leite
- Kontakt:
Upisano ti je i nakon prvog dana gubis 4-3. Nije valjda da takav znalac i favorit poput tebe ne zna provjeriti rezultatAdmir_Sa je napisao/la:jel ovo pocinje od naredne sedmice ili još statistike nisu upisane od sinoc
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.