FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aldine citaj sta momak pise, pa ga onda pokusaj provaliti 

Slabo pratim Sarajevo al me interesuje sta je sa onim igracem sto je dosao iz Duizburga ili tako nesto Jeftic cini mi se zasto ne igra u cemu je problem jel povrjeđen ili nema ciste papire ili je nesto trece
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ima papire nego je povreda u pitanju. Sad protiv Viteza je usao u igruxxh2o je napisao/la:Slabo pratim Sarajevo al me interesuje sta je sa onim igracem sto je dosao iz Duizburga ili tako nesto Jeftic cini mi se zasto ne igra u cemu je problem jel povrjeđen ili nema ciste papire ili je nesto trece

Igra ali vrlo malo,relativno kasno je dosao,naravno nespreman jos ovdje fasovao neku povredicu,dobija minute na kapaljku i nesto vece nece dobijati vjerovatno do iduce polusezone i neke malo bolje pripremexxh2o je napisao/la:Slabo pratim Sarajevo al me interesuje sta je sa onim igracem sto je dosao iz Duizburga ili tako nesto Jeftic cini mi se zasto ne igra u cemu je problem jel povrjeđen ili nema ciste papire ili je nesto trece
Sto se tice derbija ja mislim a i nesto sam siguran da ce Karic poceti sa klupe a Radovac od pocetka,a da ce eventualni ulazak Karica kao drugog spica iliti poluspica zavisi od rezultata u slucaju nekih 0-0 na poluvremenu ili tako nesto,Radovca je u Travniku drzao na klupi cisto iz razloga da nebi dobio treci zutio i tako propustio derbi decko ima sigurno mjesto u prvih 11 u srijedu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nemoj ofirat raji da je aldin1L8F9C2 je napisao/la:Aldine citaj sta momak pise, pa ga onda pokusaj provaliti

Ne bih ja Radovca ubacio u početnih jedanaest. Na Grbavici u prethodnom derbiju je pokazao da mu nije problem igrati u takvim utakmicama, ali ne bih riskirao. Što više iskustva nam treba. Momak može izgorjeti u želji kad-tad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nek' izgube plavo-bijeli cijelu noć da slaviiiiiimooooooooo 

Imamo bolju ekipu definitvno od njih , treba li bi uzeti ovo 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Je li ovo preventiva protiv bakljada?MrWhite je napisao/la:I na jugu i sjeveru postavljena ograda......
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Satro...DzoleZeljo je napisao/la:Je li ovo preventiva protiv bakljada?MrWhite je napisao/la:I na jugu i sjeveru postavljena ograda......

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Teško. Preko toga lete baklje bez problema. Mislim da se ovdje prije svega želi spriječiti utrčavanje u teren.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sarajlijc@ - Bas vala..
Bolje da su kanistere vode svakih 10 m postavili vatrogascima da gase ludilo...

Ovaj derbi cemo se izgleda igrati ko moze vise dobaciti, posto su svi kriteriji za takmicenje ispunjeni....Ko pogodi precku neka pokupi 100 KM pri izlasku sa stadiona..

Bolje da su kanistere vode svakih 10 m postavili vatrogascima da gase ludilo...

Ovaj derbi cemo se izgleda igrati ko moze vise dobaciti, posto su svi kriteriji za takmicenje ispunjeni....Ko pogodi precku neka pokupi 100 KM pri izlasku sa stadiona..

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 28 okt 2013, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normalno, nek sve gori!DzoleZeljo je napisao/la:Sarajlijc@ - Bas vala..![]()
![]()
Bolje da su kanistere vode svakih 10 m postavili vatrogascima da gase ludilo...![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Moglo bi biti i odbijenih baklji nazadMrWhite je napisao/la:I na jugu i sjeveru postavljena ograda......

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Šta je sa Osmanagićem?je li to loša igra ili nešto drugo ....Sabinho je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Moze li neko napisati ocekivani sastav Sarajeva na derbiju?
Dejo,Vule,Dupovac,Tatomirovic,Tadejevic,Cimirot,Bisanovic,Todorovic,Travancic,Komazec i Karic po meni .?
- franklampard8
- Kontakt:
joksimovic je napisao/la:Šta je sa Osmanagićem?je li to loša igra ili nešto drugo ....Sabinho je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Moze li neko napisati ocekivani sastav Sarajeva na derbiju?
Dejo,Vule,Dupovac,Tatomirovic,Tadejevic,Cimirot,Bisanovic,Todorovic,Travancic,Komazec i Karic po meni .?

1946
-
- Kontakt:
Da nije u sastavu Karić i Travančić Bogami bi svako pomislio da je Fk Borac....ili FK Široki...
Gdje su djeca Sarajeva pobogu brate !Šta lova radi..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa vise Široki ima svojih igraca (sto iz Širokog Brijega sto iz nase omladinske skole) i igraca iz najuze regije u seniorskom kadru (11+8) nego bilo tko u ligi fakticki, kakav ti je to primjer.
...Život za Široki...
Genijalac.joksimovic je napisao/la:Da nije u sastavu Karić i Travančić Bogami bi svako pomislio da je Fk Borac....ili FK Široki...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, keli, misstianopenaldo, ubipara i 47 gostiju.