Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

skyisthelimit

Re: Edin Džeko

Post Postao/la skyisthelimit » 27 okt 2013, 23:56

klasik je napisao/la: A sta cemo sa onim sto je uso protiv CSKA i dvije sanse realno koje je moro zabit promasio ?
Jah, i ? Jel njegovim promasajem City izgubio ?

Sad ja vas pitam, zasto je nakon 2 kola PL koje je odlicno odigrao i upisao gol i asistenciju zakucan na klupu ? Zasto je 4 utakmice presjedio na klupi, sta je razlog tome? Zasto City nakon njegovog izlaska prima golove iz kojih gube utakmice a dotada su vodili ? Zasto cileanac na sva usta hvali Edina a o Negredu mudro suti i lagano mu daje prednost kao da je potonji starosjedioc a Edin se privikava na ligu ? Zasto je u jacoj konkurencija ( a Balo i Tevez su jaca konkurencija od Negreda ) igrao svaku utakmicu, pa 5 minuta, 5 minuta, u kojima je u sudijskim vremenima donosio i preokret..

Zasto ste jts, sabinho, saurman i ti dosadni trollovi koji na jedan konkretan post odgovarate sa glupim upadima i neargumentovanim rijecima ?
15.10 - 15.06 ...

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 okt 2013, 23:59

skyisthelimit je napisao/la:
klasik je napisao/la: A sta cemo sa onim sto je uso protiv CSKA i dvije sanse realno koje je moro zabit promasio ?

Sad ja vas pitam, zasto je nakon 2 kola PL koje je odlicno odigrao i upisao gol i asistenciju zakucan na klupu ? Zasto je 4 utakmice presjedio na klupi, sta je razlog tome? Zasto City nakon njegovog izlaska prima golove iz kojih gube utakmice a dotada su vodili ? Zasto cileanac na sva usta hvali Edina a o Negredu mudro suti i lagano mu daje prednost kao da je potonji starosjedioc a Edin se privikava na ligu ? Zasto je u jacoj konkurencija ( a Balo i Tevez su jaca konkurencija od Negreda ) igrao svaku utakmicu, pa 5 minuta, 5 minuta, u kojima je u sudijskim vremenima donosio i preokret..

Zasto ste jts, sabinho, saurman i ti dosadni trollovi koji na jedan konkretan post odgovarate sa glupim upadima i neargumentovanim rijecima ?
Bravo prijatelju !Svaka cast !Ovi likovi vise na buemoon forumu pa dosle ovde da nama pamet sole!

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 28 okt 2013, 00:01

ja bih volio da Safet pozove Zlatana ili nekog drugog napadaca i da ga stavi u prvih 11 zajedno sa Vedom a da Edina ostavi na klupi jer Edina boli ona stvar sto ne igra u sitiju....... i ne brine se za repku jer je sigruran da ce biti u prvih 11 igrao ili ne sto je najveca zaslost on nikad ne bi igrao u nekoj drugoj repki (naravno koja je jaca od nase)sa ovakom minutazom u svom klubu i sam Safet je rekao da mu nece igrati igraci koji ne igraju u svom klubu ocigledno da to za Edina ne vazi i to me bas ljuti a kad su u pitanju drugi igraci nas selektor glumi nesto i pametuje.....
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 okt 2013, 00:02

Kakve to veze ima jel City izgubio il' dobio kad Džeko igra ispod svakog nivoa.

Jedino je protiv Cardiffa odigrao kako treba sve ostalo je bilo mučenje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 28 okt 2013, 00:03

klasik je napisao/la:
Nemoj tako vidis da zna covjek, nakon onakve tvrdnje, mislim da prati svaki City-ev trening i ima izvjestaje od Briana Kidd-a kako se Edin ponasao na treningu i jel spominjao Amru.
Cuj Amra problem... Oj mati mila, mozak na ispasu a nek jezik laprda... Sta Ronaldo nema onu svoju droljicu Shaik? Messi ne stavlja slike na instagramu sa rostilja? Ak hoces, @Saurman, da se zadam da ti dam par instagram i twitter profila bar 10 igraca koji trenutno razvaljuju, i da se kladimo da ce svaki imat slika i zajebancija tipa picke/instagram.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 28 okt 2013, 00:04

Dzeko bez jedne noge vrijedi vise od svih napadaca sto Pape ima na raspolganju trenutno !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 okt 2013, 00:10

@ skyisthelimit

dobro, mi smo trollovi i vi ste u pravu .. sa sve Edinom se žalite sudu za ljudska prava u Strasbourgu :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 28 okt 2013, 00:15

JTS je napisao/la:@ skyisthelimit

dobro, mi smo trollovi i vi ste u pravu .. sa sve Edinom se žalite sudu za ljudska prava u Strasbourgu :lol:
bil i ti Edina na klupu reprezentacije :mrgreen: .....o tugo moja, odakle samo izvirete

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 okt 2013, 00:15

@chi3llo ne kontaš poentu.

Nekad je bio kriv Mancini sad je kriv Pelegrini niz se nastavlja.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 okt 2013, 00:17

gost je napisao/la:
JTS je napisao/la:@ skyisthelimit

bil i ti Edina na klupu reprezentacije :mrgreen: .....o tugo moja, odakle samo izvirete
ne bih ga ni zvao u repku

NON MOLLARE MAI

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 okt 2013, 00:18

Dodjese i prodjese 2/4 trolla, a nista konkretno nisu napisali. Prvi sjecka postove i mlati praznu slamu, drugi po starom obicaju klonira trollovske postove jedan za drugim.
15.10 - 15.06 ...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 okt 2013, 00:25

Kad je otisao Manchini i dosao Pelegrini, tacno aam znao kako ce biti ovdje. Samo se cekalo da ae pocne drvljem i kamenjem po njemu. Sutra i pokojni renus michels da dodje na klupu pojedini ovdje bi ga nazvali fudbalskom neznanlicom zato sto lijenog igraca ne bi stavljao u prvih jedanaest.
Ali najvise me nasmijava ovo pominjanje Arsenala i Dortmunda :) :) :)
Redzepagicu, kapa dole kad si ovako uspjeo nasamariti arape!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 okt 2013, 00:31

čuj Džeko lijen? a kao dobio je šansu da se pokaže? Pellegrini crkni

NON MOLLARE MAI

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 okt 2013, 00:32

Zasto je 4 utakmice presjedio na klupi, sta je razlog tome?
Sigurno je toliko dobar da ga Pelegrini štedi da se ne preforsira.
Zasto City nakon njegovog izlaska prima golove iz kojih gube utakmice a dotada su vodili ?
Zadnja linija toliko izgubi na samopouzdanju izlaskom Džeke da počnu praviti kardinalne greške.
Zasto cileanac na sva usta hvali Edina a o Negredu mudro suti i lagano mu daje prednost kao da je potonji starosjedioc a Edin se privikava na ligu ?
Maltene svakim ulaskom Negredo je uticao na rezultat gol/asistencija.
Zasto je u jacoj konkurencija ( a Balo i Tevez su jaca konkurencija od Negreda ) igrao svaku utakmicu
Dok je Tevez partijao po Argentini a Balotelli palio kuće i bio pod raznim suspenzijama Džeko je igrao kad su se ova dvojica urazumila i vratili treninzima Džeko je opet preselio na klupu.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 28 okt 2013, 00:33

Pisac mislim da si ti zalutao u ovu temu.... Idi ti na neciju drugu a nama ostavi naseg Dijamanta... Sram vas vise bilo, imate obraza dirati u nekoga ko nam je toliko srece donio.... Dijamantu uz tebe su uvijek oni sto te vole a puno nas ima sigurno...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 00:33

pisac je napisao/la:Kad je otisao Manchini i dosao Pelegrini, tacno aam znao kako ce biti ovdje. Samo se cekalo da ae pocne drvljem i kamenjem po njemu. Sutra i pokojni renus michels da dodje na klupu pojedini ovdje bi ga nazvali fudbalskom neznanlicom zato sto lijenog igraca ne bi stavljao u prvih jedanaest.
Ali najvise me nasmijava ovo pominjanje Arsenala i Dortmunda :) :) :)
Redzepagicu, kapa dole kad si ovako uspjeo nasamariti arape!!!
zasto ih je nasamario :?:
druze djeko je zabio pedesetak golova za sity u svim takmicenjima,ako uzmemo prosjek odigranih utakmica,
i onih koje je presjedio ili nije poceo,dzeko je jedan od efikasnijih igraca u premjer ligi,ali za vise,treba da igra konstantno druze.. :roll:
normalno je da nakon svega prosle sezone,evo i ove,dodje do pada koncentracije,morala,volje i zelje,vratice se on,jos jaci
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 okt 2013, 00:39

Odlicno, jos da si odgovorio na prvo i najvaznije pitanje, osim sto si ga mudro preskocio bilo bi dobro..
_
Koja smo kurata nacija kad drugog strijelca kvalifikacija i covjeka koji je svojima golovima najvise pridonio da se nalazimo tamo gdje jesmo pljujemo bez razloga.

To moze samo glupi bosanac/bosnjo, kako se vec nazivate.

Zemljo progutaj nas da ovakav izrod ne hoda po tebi.
15.10 - 15.06 ...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 okt 2013, 00:41

Priznao ti ili ne, Dzeko je losa kupovina Citya. Da su znali kako ce biti, sigurno ga ne bi uzeli. On nije doveden radi ovog sto je sad. Doveden je da bude ono sto je Persi Manchesteru, sto je Suarez Liverpuli. Doveden je da bude zvijezda i da nosi napad Citya. To on nikad nije postao niti ce zasigurno, on jed ostavno nije takav igrac. Prije svega City je napravio pogresnu procjenu, ne Dzeko. Edin je dobio maksimum koji ivrac moze dobiti. Zlatnu lotu sigurno nije ganjao. Jedan je od mnogih dobrih igraca, ali osim u BiH i u Wolsburgu, fudbalska istorija ga nece zapamtiti. Sta mu treba biti cilj? Pa naravno pare, a to je maksimalno ostvario. Pritom, vise nego solidna karijera i dosta trofeja. Sutra da se prestane baviti fudbalom, on je uradio i vise nego sto se i nadao. Mozda je mogao i vise, ali nema realno za cim zaliti.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 28 okt 2013, 00:43

skyisthelimit je napisao/la:Odlicno, jos da si odgovorio na prvo i najvaznije pitanje, osim sto si ga mudro preskocio bilo bi dobro..
_
Koja smo kurata nacija kad drugog strijelca kvalifikacija i covjeka koji je svojima golovima najvise pridonio da se nalazimo tamo gdje jesmo pljujemo bez razloga.

To moze samo glupi bosanac/bosnjo, kako se vec nazivate.

Zemljo progutaj nas da ovakav izrod ne hoda po tebi.
pljuvanje :o :o vala bas neka nas proguta ova zemlja jer to o Edinu ne smijes nista napisati osim ako nije EDIN JE BOG KAKVA IGRACINA MAJKO MOJA....... covjek ne igra kako treba i zasluzeno je na klupi to sto vi svr*avate na Edina to je druga stvar ;)
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 okt 2013, 00:46

Čuj pljuvanje ako napišeš da Džeko igra loše. :lol:

Blago nama sa ovim mozgovima u BiH gdje se svaka kritika smatra pljuvanjem. :roll:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], Google [Bot], Honorar i 24 gosta.