Pa vidiš da možeš napisati, štaviše većina vas je ovdje takva kao ti....reklo bi se vi ste dominatorii foruma,.....zašto nemam pojma, valjda vas nešto veže, ko će ga znati...MT3 je napisao/la:pljuvanje![]()
vala bas neka nas proguta ova zemlja jer to o Edinu ne smijes nista napisati osim ako nije EDIN JE BOG KAKVA IGRACINA MAJKO MOJA....... covjek ne igra kako treba i zasluzeno je na klupi to sto vi svr*avate na Edina to je druga stvar
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Citao sam da su i Zemana koji je vrhunski trener nazivali neznalicom radi pjanica. A istina je bila da Pjanic tad nije bio fizicki spreman. Naravno da sad igra jer to i apsulutno zasluzuje.
Dzeko nije ni prvi ni zadnji igrac koji naglo padne u formi. Neki se vrate neki ne.
Pa i jedan Ronaldino je u dvije godine od najboljek igrac postao predmet sprdnje. Jesu li Messi, Iniest ili treneri krivi tome? Nisu, kriv je sam Ronaldino i nesportski nacin zivota koji je vodio. Prerano se zadovoljio onim sto je postigao. Slicnu situaciju vidim i kod Edina sad, nazalost.
Dzeko nije ni prvi ni zadnji igrac koji naglo padne u formi. Neki se vrate neki ne.
Pa i jedan Ronaldino je u dvije godine od najboljek igrac postao predmet sprdnje. Jesu li Messi, Iniest ili treneri krivi tome? Nisu, kriv je sam Ronaldino i nesportski nacin zivota koji je vodio. Prerano se zadovoljio onim sto je postigao. Slicnu situaciju vidim i kod Edina sad, nazalost.
Ovdje svaki dan isto majke mi 
Samo kad se sjetim Dzeke iz Wolsfburga
Drugi igrac.
Samo kad se sjetim Dzeke iz Wolsfburga
- skyisthelimit
Neargumentovano pricanje jeste pljuvanje. Slicno situaciju ste vidjeli pa i dan-danas vidite kod Spahica koji bi da su se pitali pojedini forumasi sada igrao u Kataru a ne u prvoj ekipi bundeslige i ucesniku lige prvaka.
Sada slicno pisete i za Edina kao nije kalibar za City, ako cemo gledati objektivno onda i nije, zasluzuje mnogo bolju i homogeniju ekipu od ove skupine placenika i pretplacenih zvijezdica u kojoj neki Fernandinjo kosta 40 miliona eura
A kakav je reprezentativni Dzeko 2012/2013 naspram reprezentativnog Dzeke 2009/2010 ?
Sada slicno pisete i za Edina kao nije kalibar za City, ako cemo gledati objektivno onda i nije, zasluzuje mnogo bolju i homogeniju ekipu od ove skupine placenika i pretplacenih zvijezdica u kojoj neki Fernandinjo kosta 40 miliona eura
Samo kad se sjetim Dzeke iz Wolsfburga Drugi igrac.
A kakav je reprezentativni Dzeko 2012/2013 naspram reprezentativnog Dzeke 2009/2010 ?
15.10 - 15.06 ...
Naravno da je bio drugi igrac tad. Mlad, poletan, imao je sve. Tad sam ga smatrao za top 10 napadaca u svijetu. Odbrambeni igraci su se odbijali od njega. I kad nije dao gol, sto je bilo rijetko, odigrao bi dobru utakmicu. Onda je dosao u MC. Prva utakmica mislim protiv Newcastla da su igrali. City dobio ako se ne varam 4:0. Dzeko nije dao gol, ali je odigrao fenomenalnu utakmicu. Sve nakon tog u toj polusezoni lose. Pocetak slijedece sezone fenomenalan, kontam evo ga, to je to. Ali klinac. Vec od novembra neprepoznatljiv. Manchiniju svaka cast, imao je vise nego dovoljno strpljenja i povjerenja u njega, ma koliko vi pljuvali po Manchiniju.
Pa iskreno i nije, da bogdu jest. Oni ce na ljeto ici po nekog tipa suarez, cavani, falcao. Imaju pare boli ih.skyisthelimit je napisao/la:Neargumentovano pricanje jeste pljuvanje. Slicno situaciju ste vidjeli pa i dan-danas vidite kod Spahica koji bi da su se pitali pojedini forumasi sada igrao u Kataru a ne u prvoj ekipi bundeslige i ucesniku lige prvaka.
Samo kad se sjetim Dzeke iz Wolsfburga Drugi igrac.
Dzeko mi nekako mutav izgleda ko da ne zna prodriblat igraca, e pa yebemu. On i Negredo su tu negdje isti kalibar, barem gledajuci ovu godinu ne ukupnu karijeru.
Ne bih bas nesto previse da pisem, ali evo, par stvari.
Za sve koji brane Dzeku bez obzira kako i sta on da uradi ili ne uradi, treba da znate da postoji nesto sto se zove "konstruktivna kritika". Slazem se da ima postova koji pretjeruju, ali isto tako vjerujem da 99% nas ovde zeli za Dzeku (i za sve ostale nase igrace) samo najbolje i da bude najbolji igrac planete ako je to ikako moguce. Svi smo mi svjesni da je i Dzeko pisao historiju sa BiH fudbalom koji cemo mi pamtiti i prepricavati i u godinama kasnije i naravno da smo svi zahvalni sto ga imamo.
Ljudi ga kritikuju jer vise (ili trenutno) on nije onakav kakav znamo da moze da bude i vjerujem da se svaka kritika bazira na tome jer svi mi hocemo da bude top igrac i da uziva u tome, a i mi sa njim.
Kad neko spominje njegovu visinu i tezinu kao neku prepreku, mogu samo reci Ibra. Momak i stariji i veci/tezi pa dere sve ispred sebe, bori se kao lav, a znamo da i Dzeko moze slicno, znamo da se zna boriti. Meni je jedino zao sto se stvarno vidi da nije isti igrac i da je forma opala, je li to vise mentalna igra kod njega, to on zna.
Dzeko je uvijek govorio da je tu da dadne sve od sebe da pomogne svom timu, samo sto i kad odigra u zadnje vrijeme, on to ne pokazuje. Mozda ne moze? Ne znam, nesto ima. Razumijem da ima dana kada jednostavno nije to to i nece te lopta, ali i tad se ocekuje neka trka, borbenost. Nekad mi se cini kod njega, jednostavno kao da se nesto razocara (mozda i u sebe) i odjednom je nikakav. Samopouzdanje mozda?
Nadam se i za njega i za nas da ce se trgnuti i da ce biti onaj Dzeko pun elana, volje i borbe kao sto znamo moze da bude, bilo to promjenom kluba ili sta vec.
Dzeko, sve najbolje i nadam se da cemo tvoje najbolje partije cesto i dugo gledati i u buducnosti.
Za sve koji brane Dzeku bez obzira kako i sta on da uradi ili ne uradi, treba da znate da postoji nesto sto se zove "konstruktivna kritika". Slazem se da ima postova koji pretjeruju, ali isto tako vjerujem da 99% nas ovde zeli za Dzeku (i za sve ostale nase igrace) samo najbolje i da bude najbolji igrac planete ako je to ikako moguce. Svi smo mi svjesni da je i Dzeko pisao historiju sa BiH fudbalom koji cemo mi pamtiti i prepricavati i u godinama kasnije i naravno da smo svi zahvalni sto ga imamo.
Ljudi ga kritikuju jer vise (ili trenutno) on nije onakav kakav znamo da moze da bude i vjerujem da se svaka kritika bazira na tome jer svi mi hocemo da bude top igrac i da uziva u tome, a i mi sa njim.
Kad neko spominje njegovu visinu i tezinu kao neku prepreku, mogu samo reci Ibra. Momak i stariji i veci/tezi pa dere sve ispred sebe, bori se kao lav, a znamo da i Dzeko moze slicno, znamo da se zna boriti. Meni je jedino zao sto se stvarno vidi da nije isti igrac i da je forma opala, je li to vise mentalna igra kod njega, to on zna.
Dzeko je uvijek govorio da je tu da dadne sve od sebe da pomogne svom timu, samo sto i kad odigra u zadnje vrijeme, on to ne pokazuje. Mozda ne moze? Ne znam, nesto ima. Razumijem da ima dana kada jednostavno nije to to i nece te lopta, ali i tad se ocekuje neka trka, borbenost. Nekad mi se cini kod njega, jednostavno kao da se nesto razocara (mozda i u sebe) i odjednom je nikakav. Samopouzdanje mozda?
Nadam se i za njega i za nas da ce se trgnuti i da ce biti onaj Dzeko pun elana, volje i borbe kao sto znamo moze da bude, bilo to promjenom kluba ili sta vec.
Dzeko, sve najbolje i nadam se da cemo tvoje najbolje partije cesto i dugo gledati i u buducnosti.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ma ja ba... Najbolje je da ljubimo zemlju na kojoj hoda kako god on igrao. Ako promasi prazan gol sa dva metra u svakoj mogucoj utakmici koja BiH igra od sada, ni malo kritike ne treba da dobije jer je on ucinio toliko za nas. Uopste ne treba da dobije ni malo kritike i pritiska od medija i navijaca da se trzne za to sto trenutno igra kao da mu je 37 godina, a ne sto bi trebo da bude na samom vrhu karijere sa 27 godina.skyisthelimit je napisao/la:Odlicno, jos da si odgovorio na prvo i najvaznije pitanje, osim sto si ga mudro preskocio bilo bi dobro..
_
Koja smo kurata nacija kad drugog strijelca kvalifikacija i covjeka koji je svojima golovima najvise pridonio da se nalazimo tamo gdje jesmo pljujemo bez razloga.
To moze samo glupi bosanac/bosnjo, kako se vec nazivate.
Zemljo progutaj nas da ovakav izrod ne hoda po tebi.
Kakva je to idiotska logika da on sada iznad kritike treba da bude zato jer je on ucinio puno za nas? Znaci ako te rodnjena mater hoce da prekolje dok spavas to je sasvim u redu? Mislim, ona te je donjela na ovaj svijet i nebi ni bio ovdje da nije nje. Bas zato jer je Dzeko bio onoliko dobar u Wolfsburgu treba da dobija kritike sto trenutno trune vako.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
O tome koliko City prima golova nakon Džekinog izlaska bismo mogli razgovarati samo u slučaju da je Edin golman, stoper ili zadnji vezni.
Ovako baš ne pije vode. Al' eto, ako će pojedincima biti lakše - izlazak Edina je defanzivno oslabio ekipu Cityja i primili su golove upravo zbog toga.
Iz ove perspektive mi djeluje da su se City i Džeko zasitili jedan drugoga. On ne može pružiti svoj maksimum tamo; a ovo što pruža nije dovoljno da bi igrao. To ko ne vidi - šta ću mu ja.
Primjetno je to na njegovom (ne)zalaganju, jer u većini utakmica koje odigra izgleda k'o da je noć prije popio bure rakije i pojeo pet kila janjetine. Ne mrda se. Igra "jer mora".
Aguera neću porediti s njim, jer je Argentinac drugi svijet za našeg Edina. Bolji, kompletniji i važniji igrač. Ali zar nije mogao zapeti jače i boriti se sa Negredom?! Negredo nije krema kada su napadači u pitanju, a opet u kretanju, požrtvovnosti može Džeki držati lekcije. Opet vjerujem da je to zbog zasićenja, jer taj isti Edin je odigrao mnogo utakmica gdje je pokazao koliko zna i umije. Šta se zatim dešavalo? Gubio se. Onda slijedi klupa, a to ga haman još više psihički ubije i postane impotentan na terenu.
Kod Mancinija nije igrao, ne igra ni kod Pellegrinija. Mene zanima jedno - zašto bi treneri koji zarađuju svoj hljeb u Cityju ispoljavali vlastite frustracije isključivo na Edinu? Ili tu ima još nečega? Prije bih rekao da je ovo drugo. Nema to veze sa simpatijama ili antipatijama, već sa kvalitetom i formom. Isto to vrijedi i za ove koji govore kako "patuljci" dodaju "patuljcima" i namjerno Džeku izostavljaju iz svih akcija.
Jah, pa nije ovo termin, jbt.
Za City, Džeku i našu repku bi najbolje bilo kad bi napustio City i potpisao za ekipu u kojoj bi bio prvi napadač. Naravno, ne mislim sad na svakakvu ekipu, ali problem je u tome što one najbolje ekipe već imaju sijaset napadača (izuzev Reala, ali male su šanse da tamo Edin zaigra). Možda jedino da se izmajmuniše nešto sa Dortmundom i da zamijeni Lewandowskog koji će po svemu sudeći napustiti ekipu. No svi znamo šta se desilo u prethodna 2-3 prijelazna roka i konstantne priče Redžepagića kako nema ponuda, kako ni sam Džeko neće igrati za manju platu, kako ovo, kako ono.
Ukoliko ostane u Cityju, mi se možemo nadati samo da će proraditi inat i da će na SP-u pokazati kako je u stanju zabijati i voditi svoj tim do pobjede.
Iz ove perspektive mi djeluje da su se City i Džeko zasitili jedan drugoga. On ne može pružiti svoj maksimum tamo; a ovo što pruža nije dovoljno da bi igrao. To ko ne vidi - šta ću mu ja.
Aguera neću porediti s njim, jer je Argentinac drugi svijet za našeg Edina. Bolji, kompletniji i važniji igrač. Ali zar nije mogao zapeti jače i boriti se sa Negredom?! Negredo nije krema kada su napadači u pitanju, a opet u kretanju, požrtvovnosti može Džeki držati lekcije. Opet vjerujem da je to zbog zasićenja, jer taj isti Edin je odigrao mnogo utakmica gdje je pokazao koliko zna i umije. Šta se zatim dešavalo? Gubio se. Onda slijedi klupa, a to ga haman još više psihički ubije i postane impotentan na terenu.
Kod Mancinija nije igrao, ne igra ni kod Pellegrinija. Mene zanima jedno - zašto bi treneri koji zarađuju svoj hljeb u Cityju ispoljavali vlastite frustracije isključivo na Edinu? Ili tu ima još nečega? Prije bih rekao da je ovo drugo. Nema to veze sa simpatijama ili antipatijama, već sa kvalitetom i formom. Isto to vrijedi i za ove koji govore kako "patuljci" dodaju "patuljcima" i namjerno Džeku izostavljaju iz svih akcija.
Za City, Džeku i našu repku bi najbolje bilo kad bi napustio City i potpisao za ekipu u kojoj bi bio prvi napadač. Naravno, ne mislim sad na svakakvu ekipu, ali problem je u tome što one najbolje ekipe već imaju sijaset napadača (izuzev Reala, ali male su šanse da tamo Edin zaigra). Možda jedino da se izmajmuniše nešto sa Dortmundom i da zamijeni Lewandowskog koji će po svemu sudeći napustiti ekipu. No svi znamo šta se desilo u prethodna 2-3 prijelazna roka i konstantne priče Redžepagića kako nema ponuda, kako ni sam Džeko neće igrati za manju platu, kako ovo, kako ono.
Ukoliko ostane u Cityju, mi se možemo nadati samo da će proraditi inat i da će na SP-u pokazati kako je u stanju zabijati i voditi svoj tim do pobjede.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Zamislite samo kolika mora biti jaka psihicka snaga za trpiti sve ovo i ponasati se kao da je sve uredu, i onda kad te trener uvede u igru 15 minuta moras dati sve od sebe, a nekad i vise nego kad si starter. I jbg vremenom izgubis tu volju i nisi u mogucnosti dati sve od sebe. Mislim da je Edo sad bas u toj fazi i treba se sto prije iscupati iz toga inace ce mu prec u naviku i nastavit ce da stagnira.
Ako bi mijenjao klub volio bi da ostane u Engleskoj ili da se vrati u Njemacku. U Engleskoj klubovi kojim trebaju napadaci su Arsenal(koji je samo na Giroudu) i Liverpool(ima krilne napadace al ne i klasicnog spica). Iz Njemacke jedini koji moze dovesti Dzeku i kojem treba napadac je Dortmund.
Ako bi mijenjao klub volio bi da ostane u Engleskoj ili da se vrati u Njemacku. U Engleskoj klubovi kojim trebaju napadaci su Arsenal(koji je samo na Giroudu) i Liverpool(ima krilne napadace al ne i klasicnog spica). Iz Njemacke jedini koji moze dovesti Dzeku i kojem treba napadac je Dortmund.
Šta ima gust raspored.Virtu4l je napisao/la:Raspored Cityja je tako gust da ce svi igrati, pa i Edin naravno. On jos uvijek drzi sudbinu u svojim rukama, ali mora biti agresivniji, trcati i pokazati malo vise htijenja i zelje. Golovi nisu presudni, sto je pokazala prva tekma protiv Newcastlea, kada nije zabio, a bio je igrac utakmice. Engleski fudbal ne trpi staticnost, sve se svodi na trku i borbenost, a Edin je u navedenom trenutno na veoma losem nivou.
Transfer se nece desiti, nema nikakve logike u njemu, jedino ako ga se City bude htio rijesiti, u sto cisto sumnjam, jer bi morali oboriti cijenu. Imaju tri slicna napadaca, koji se po svemu razlikuju od Dzeke, a svakom timu treba raznovrsnost na svim pozicijama, posebno u napadu.
Sa druge strane ne vidim klub koji bi dao velike novce za napadaca koji igra toplo/hladno i koji za deset dana pokaze tri lica, bez konstantnosti.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Vazda su krivi ti **** Italijani ili Čileanci.BIHfan je napisao/la:Edin protiv Newcastla odigra strasnu utakmicu i Cileanac kaze da mora dati golove da je to njegova zadaatak. Sledecu utakmicu Edin dadne strasan gol i posalje ga na klupu na poluvremenu. Sledecu utakmicu bude na klupi za rezervne igrace!pisac je napisao/la:Hajde ti lagano odskakuci sa tih bosanskih foruma, jer ovo nije mjesto za takve realisticare kao ti. Koji su mi preko glave. Realnost je jedna, a to je ona koju ti ne zelis prihvatiti. A to je da je jedini krivac sto je Edin ispao iz svoje forme Pellegrini.
Kako je Pelegrini kriv?
Tako sto je na pocetku sezone stavljao Edina u prvi sastav?![]()
Pelegrini jos jedan u nizu onih koji su namjerno sve uradili da Edin ne bude u formi![]()
![]()
![]()
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Jeli ti trebam odgovoriti na ovo? Ili šta? Evo gledam i tražim smisao tvog posta, ali mi ne ide baš najbolje. Šta je mudrac htio da kaže?Babayaro je napisao/la:Šta ima gust raspored.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Džeko se previše brine o nekim stvarima koje se ne tiču zelenih terena, to mu odvlači pažnju i ne može da se koncentriše dovoljno kad igra, samopouzdanje mu je 0
- HazardEden
- Kontakt:
Ma treba otjerat Pellegrinia sto mu Dzeko ne igraPIKE je napisao/la:Džeko se previše brine o nekim stvarima koje se ne tiču zelenih terena, to mu odvlači pažnju i ne može da se koncentriše dovoljno kad igra, samopouzdanje mu je 0
Ma dobro to što mi znamo pretjerati u tom' kuđenju to me ne čudi, ipak smo mi iz BosneHazardEden je napisao/la:Ma treba otjerat Pellegrinia sto mu Dzeko ne igraPIKE je napisao/la:Džeko se previše brine o nekim stvarima koje se ne tiču zelenih terena, to mu odvlači pažnju i ne može da se koncentriše dovoljno kad igra, samopouzdanje mu je 0
al objektivno i realno kad sagledam situaciju mislim da Pelegrini shvata da sa Džekom nešto u glavi nije u redu i naravno da ga neće stavljati u igru uopšte, poklopila se i ta situacija da ovaj Negredo igra veoma dobro i evo tu smo gdje jesmo..
mislim da se ovoj situaciji ne nazire dobar kraj, bar trenutno, a jedini koji može svoje probleme riješiti je Džeko..
ili da se sredi u glavi i počne se više truditi, ili da pronađe novi klub
@ Virtual
transfer će se desiti, samo je pitanje da li u januaru ili na ljeto. Igrač se prodaje dok još ima ugovor a ne onda kad posatne slobodan igrač (tada ga zapravo i ne prodaješ, negp on sam ide). A što se tiče cijene, pa Tevez je otišao za desetak miliona Eura u Juve, jednostavno kad imaš godinu ugovora, onda ne možeš ni tražiti previše. Osim ako je za tobom jagma na tržištu, ali malo je takvih.
Uglavnom, najbolje bi bilo rješenje da City i Džeko sjednu za sto, dogovore modalitet, kaže se Džeksonu, sigurno ideš, i kad je već tako, hajde ovo još malo vremena da nam pomogneš.
Glupo je ovo što Pelegrini priča, računamo na tebe,ti si divan, sjajan,ali klupa ti najbolje figuira
. A Džeko je ljdusko biće, čak bih rekao, priličlno emotivno.
transfer će se desiti, samo je pitanje da li u januaru ili na ljeto. Igrač se prodaje dok još ima ugovor a ne onda kad posatne slobodan igrač (tada ga zapravo i ne prodaješ, negp on sam ide). A što se tiče cijene, pa Tevez je otišao za desetak miliona Eura u Juve, jednostavno kad imaš godinu ugovora, onda ne možeš ni tražiti previše. Osim ako je za tobom jagma na tržištu, ali malo je takvih.
Uglavnom, najbolje bi bilo rješenje da City i Džeko sjednu za sto, dogovore modalitet, kaže se Džeksonu, sigurno ideš, i kad je već tako, hajde ovo još malo vremena da nam pomogneš.
Glupo je ovo što Pelegrini priča, računamo na tebe,ti si divan, sjajan,ali klupa ti najbolje figuira
- skyisthelimit
Za koliko je ono Jovetic doveden u City ? I zasto isti ne dobija nikako priliku da se bar DOKAZE da NIJE u formi. Da li mozemo da konstatujemo da Jovetic nije u formi bez da je dobio sansu za pokazivanje i dokazivanje kao cileancov ljubimac Negredo. Bez obzira sto je doveden za ogromnu sumu novca i sto je prosle sezone u talijanskoj ligi bio jedan od najboljih, a kasnije i najtrazenijih igraca na svijetu. Sta se odjednom dogodilo sa momkom pa ne moze da se ustali ni medju 18 prvotimaca ?
Odgovor:
Ipak mislim da se Jovetic vise zanima nekim sporednim stvarima koje se ne ticu zelenih terena i da mu to odvlaci paznju i samim time mu je samopouzdanje na nuli. Ali, najprije od svega mislim da je crnogorac ( koje li slucajnosti ) lijen i da se na treninzima ne zalaze dovoljno kao cileancov ljubimac. To je glavni razlog zasto skupo pojacanje grije tribine. Lijenost ce ga ubiti, kao da mu je 37 godina a ne tek 23.
Bitno je samo da Negredo radi punom parom, sto na treninzima sto na utakmicama, za cije se minute, ni on sam ne zna kako, izborio.
Odgovor:
Ipak mislim da se Jovetic vise zanima nekim sporednim stvarima koje se ne ticu zelenih terena i da mu to odvlaci paznju i samim time mu je samopouzdanje na nuli. Ali, najprije od svega mislim da je crnogorac ( koje li slucajnosti ) lijen i da se na treninzima ne zalaze dovoljno kao cileancov ljubimac. To je glavni razlog zasto skupo pojacanje grije tribine. Lijenost ce ga ubiti, kao da mu je 37 godina a ne tek 23.
15.10 - 15.06 ...
izvinjavam se na izrazu ali moram ovo reći ;
daj ne seri . kakav negredo ljubimac pellegrinija . negredo je trčao i grizao ko konj kada bi ušao sa klupe , počeo je i zabijati sa klupe baš kada je edin prestao zabijati , zašto da ga nastavi držati na klupi ? uvijek vam je netko drugi kriv , a ne džeko . pellegrini sasvim dobro raspoređuje minute igračima . to što džeko samo šeta po terenu , uzvlači štucne i čeka loptu da uspori napad je činjenica , to nije pljuvanje . ja jedva čekam kada će on odigrati sjajno da ga pohvalim , ali to se rijetko dešava .
činjenica stoji da edin nije potreban skoro svim ekipama koje ganjaju vrh europe . kada bi se sada vratio u wolfsburg , meni bi bilo drago , iz prostog razloga što sam siguran da bi klub napredovao , a edin bi imao utakmica u nogama pred SP .
daj ne seri . kakav negredo ljubimac pellegrinija . negredo je trčao i grizao ko konj kada bi ušao sa klupe , počeo je i zabijati sa klupe baš kada je edin prestao zabijati , zašto da ga nastavi držati na klupi ? uvijek vam je netko drugi kriv , a ne džeko . pellegrini sasvim dobro raspoređuje minute igračima . to što džeko samo šeta po terenu , uzvlači štucne i čeka loptu da uspori napad je činjenica , to nije pljuvanje . ja jedva čekam kada će on odigrati sjajno da ga pohvalim , ali to se rijetko dešava .
činjenica stoji da edin nije potreban skoro svim ekipama koje ganjaju vrh europe . kada bi se sada vratio u wolfsburg , meni bi bilo drago , iz prostog razloga što sam siguran da bi klub napredovao , a edin bi imao utakmica u nogama pred SP .
Kad je Edin pretsao zabijati ? Protiv Bajerna i kad još ?viKK je napisao/la:izvinjavam se na izrazu ali moram ovo reći ;
Lijepo je sebe smatrati objektivnim, ali ne valja ići u krajnost i sa objektivnošću
Trenutno korisnika/ca: Confiance, johntravolta123, RacioEmocionalan, Sheyi i 81 gost.