Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Yucca
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Yucca » 28 okt 2013, 17:03

Mozambik je napisao/la:Ne znam zasto se uopste raspravljate sa njima, pogotovu za piscem. Covjek hladnokrvno izvali da ne trebamo graditi ekipu na Dzeki, najboljem strijelcu reprezentacije svih vremena, jedinoj pravoj zvijezdi ove reprezentacije, i jedinom WC igracu kojeg imamo. Nakon ovoga, ne samo da ga ne treba shvatati za ozbiljno, nego ga odstraniti sa ovog foruma, i sve ove koji mastrubiraju na svaki Negredov dodir sa loptom. Veliki spanjolski napadac, koji ne zabija golove, ali istrci ponekad neki sprint. Bitno je hraknut na Dzeku.

Njima je to jedino bitno eto Negredo zaganjao nekog igraca i Dzeko je odmah propao jer ne ganja protivnicke igrace po terenu tj ne zalaze se kao Negredo :lol: :lol: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 okt 2013, 17:07

Shvatite da on to ne zna i ne moze raditi, nikada to nije radio, i kad je bio najbolji protiv Newcastlea, kad je bio MOTM, nije pravio pritisak i trcao gore dole stalno, to ne mozes ocekivati od igraca njegove konstitucije da radi, jer se onda umara i pada mu koncentracija u zavrsnici. On je igrac koji perfektno prima lopte, pogotovu visoke, dobro se zagradi i onda je dalje distribuira na krilo i trci sprint prema 16 metara i zavrsava akciju. U fazi odbrane stoji na centru ili se izvuce malo na krilo, kad stoperi izbace visoku on je prima, daje Silvi ili gura Agueru u prazan prostor i trci na dugu stativu i to je sve.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 okt 2013, 17:10

Mozambik je napisao/la:Shvatite da on to ne zna i ne moze raditi, nikada to nije radio, i kad je bio najbolji protiv Newcastlea, kad je bio MOTM, nije pravio pritisak i trcao gore dole stalno, to ne mozes ocekivati od igraca njegove konstitucije da radi, jer se onda umara i pada mu koncentracija u zavrsnici. On je igrac koji perfektno prima lopte, pogotovu visoke, dobro se zagradi i onda je dalje distribuira na krilo i trci sprint prema 16 metara i zavrsava akciju. U fazi odbrane stoji na centru ili se izvuce malo na krilo, kad stoperi izbace visoku on je prima, daje Silvi ili gura Agueru u prazan prostor i trci na dugu stativu i to je sve.
odavno on to ne radi druze

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 28 okt 2013, 17:14

mirzatele je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Shvatite da on to ne zna i ne moze raditi, nikada to nije radio, i kad je bio najbolji protiv Newcastlea, kad je bio MOTM, nije pravio pritisak i trcao gore dole stalno, to ne mozes ocekivati od igraca njegove konstitucije da radi, jer se onda umara i pada mu koncentracija u zavrsnici. On je igrac koji perfektno prima lopte, pogotovu visoke, dobro se zagradi i onda je dalje distribuira na krilo i trci sprint prema 16 metara i zavrsava akciju. U fazi odbrane stoji na centru ili se izvuce malo na krilo, kad stoperi izbace visoku on je prima, daje Silvi ili gura Agueru u prazan prostor i trci na dugu stativu i to je sve.
odavno on to ne radi druze
Bravo :D

A što je najgore, i one lopte što dođu do njega ( ono kad je na klupi) propusti. Nek se ugleda na Senijada, ono je pravi pristup...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 okt 2013, 17:16

Dzeko i perfektno primanje lopte :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 okt 2013, 17:18

@mirzatele

Jelde ubi drop shotovima? :mrgreen:

Proradit ce Dzeko, kad tad. Ako treba safatat Pellegrinija i reci mu da Dzeko mora igrat :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 okt 2013, 17:28

Unofficialpage je napisao/la:@mirzatele

Proradit ce Dzeko, kad tad. Ako treba safatat Pellegrinija i reci mu da Dzeko mora igrat :D
hahaahaha...ubi brate :D ebo li te drop shot :P

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 okt 2013, 17:33

Povlacim se iz ove diskusije, ne pada mi na pamet da glumim Sizifa.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 okt 2013, 17:36

mirzatele je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:@mirzatele

hahaahaha...ubi brate :D ebo li te drop shot :P
haahh kazem ja da ubi :mrgreen:

@Mozambik

Je li to onaj iZavidovica? :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 okt 2013, 17:39

A to sto se prica da je Dzeko dobro igrao za reprezentaciju, to mozete pricati nekome ko nije gledao te utakmice. Jedina dobra utakmica mu je protiv Grcke u Zenici, skidam kapu. Bio sam u Atini, Rigi i u Slovackoj. Mislim da sam kompetentan da mogu reci pravu istinu. Protiv Grcke u Atini je bio najgori na terenu. Preslika onoga sto cijelo vrijeme igra u Cityu. Citavo se vrijeme samo beskorisno vukao po terenu. Ko god da je bio na toj utakmici moze vam potvrditi ovo. Protiv Slovacke u obje utakmice katastrofalan. Znaci od cetri prave utakmice, dobar u jednoj, katastrofalan u tri. Ostale utakmice, ako su vam to neko mjerilo, onda nemamo o cemu pricati. Ok, znam da ce sada pojedini o broju golova. Ali hajmo ovako. Proguglajte ko je bio najbolji strijela kvalifikacija za EP 2008. Nikad niste ni culi za tog igraca. Kvalifikacije definitivno nisu mjerilo kvaliteta igraca, bar ne kao sto su lige i liga prvaka. Pa jesan Misimovic koji je postao poluprofesionalan igrac je i danas medju najboljim igracima kvalifikaciia. Litmanen je razvaljivap za Finsku do prije dvije godine. Dzeko je i danas nezamjenjiv kod nas, naravno, ali nije vise igrac za ekipu koja misli boriti se za trofeje u najacim ligama.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 28 okt 2013, 17:40

Yucca je napisao/la:Toliko gluposti napisaste o Dzeki u ovi par stranica da je to nevjerovatno Virtu4l @ i ekipa dominiraju :oops: :oops:

Mnogo ste smijesni pricom da Dzeko ne igra zato sto se ne zalaze vecu glupost nisam odavno cuo cuj ne zalaze se zato sijedi na klupi :lol: :lol: ali od Virtu4l @ i ekipe nisam nista pametnije ni ocekivao :roll: :roll:
Logicnije je objašnjenje da Dzeko ne igra zbog Negredovog lobija kojeg ima kod Pelegrinija i da se u timu forsiraju oni koji znaju španski jezik jelde?

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 28 okt 2013, 17:41

pisac je napisao/la:A to sto se prica da je Dzeko dobro igrao za reprezentaciju, to mozete pricati nekome ko nije gledao te utakmice. Jedina dobra utakmica mu je protiv Grcke u Zenici, skidam kapu. Bio sam u Atini, Rigi i u Slovackoj. Mislim da sam kompetentan da mogu reci pravu istinu. Protiv Grcke u Atini je bio najgori na terenu. Preslika onoga sto cijelo vrijeme igra u Cityu. Citavo se vrijeme samo beskorisno vukao po terenu. Ko god da je bio na toj utakmici moze vam potvrditi ovo. Protiv Slovacke u obje utakmice katastrofalan. Znaci od cetri prave utakmice, dobar u jednoj, katastrofalan u tri. Ostale utakmice, ako su vam to neko mjerilo, onda nemamo o cemu pricati. Ok, znam da ce sada pojedini o broju golova. Ali hajmo ovako. Proguglajte ko je bio najbolji strijela kvalifikacija za EP 2008. Nikad niste ni culi za tog igraca. Kvalifikacije definitivno nisu mjerilo kvaliteta igraca, bar ne kao sto su lige i liga prvaka. Pa jesan Misimovic koji je postao poluprofesionalan igrac je i danas medju najboljim igracima kvalifikaciia. Litmanen je razvaljivap za Finsku do prije dvije godine. Dzeko je i danas nezamjenjiv kod nas, naravno, ali nije vise igrac za ekipu koja misli boriti se za trofeje u najacim ligama.

opet ti :lol: ja sto si dosadan brate mili...i krv svoju za bosnu moju...edine brate idemo u brazil nk crknu dusmani

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 28 okt 2013, 17:43

u svakom zitu ima kukolja al sto u nasem a jojjjjjjjjjj nego da podsjetim..BRAZIL-EDIN-BRAZIL ...hoce li docekat dusmani juni 2014 :D :D :D

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 okt 2013, 17:44

Demantuj me.
Idem i ja u Brazi pa sta?
Ti si veci patriot od mene zato sto ces slijepo govoriti da je on najbolji i kad to nije?
Jadni mi ako nam je ljubav prema Edinu dokaz patriotizma.
Zaista me zanima ima li iko vise od 16 godina ko tvrdi ovakve stvari.
Pa je li vi u opste pratite fudbal ili samo slijepo slijedite lik i dijelo Edina Dzeke?

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 28 okt 2013, 17:47

pisac je napisao/la:Demantuj me.
Idem i ja u Brazi pa sta?
Ti si veci patriot od mene zato sto ces slijepo govoriti da je on najbolji i kad to nije?
Jadni mi ako nam je ljubav prema Edinu dokaz patriotizma.
Zaista me zanima ima li iko vise od 16 godina ko tvrdi ovakve stvari.
Pa je li vi u opste pratite fudbal ili samo slijepo slijedite lik i dijelo Edina Dzeke?

oooooooooEdin Dzekoooooooo..idol nacije.........ima ona "nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine , nek nas mrze oni sto nas nevole" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: volim te BOSNO............EDINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 okt 2013, 17:49

Begovic je trenutno idol nacije. Zvanicno. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 okt 2013, 17:49

Avdija-Brazil-Avdija
Vrsajevic natavno.
Ne kontam sta li si ti zelio reci sa Edin - Brazil?
Jedan od nasa 23 igraca tamo, pa?
Eto, neka bude. Mi smo dusmani sto nismo coravi pa vidimo da je Edin nije Bogom dat i da drugi ljudi su bolji od njega.
Zaista, sram nas bilo. Kako smijemo tako sto izjaviti.
Palegrini, ko ti dade diplomu?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 okt 2013, 17:52

Bivsi, molim te reci koliko godina imas?
Ako imas bise od 14, zaista te zalim. Blago tebi, ali kuku tvojim roditeljima.
U ostalom ne znam ni sto se zamaram oko ovih "dijasporskih" stvari. Vjerujem da nasa inteligentna dijaspora navise i pise ovdje.
Derbi za dva dana a ja se zajebajem oko gluposti :)

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 28 okt 2013, 17:54

pisac je napisao/la:Avdija-Brazil-Avdija
Vrsajevic natavno.
Ne kontam sta li si ti zelio reci sa Edin - Brazil?
Jedan od nasa 23 igraca tamo, pa?
Eto, neka bude. Mi smo dusmani sto nismo coravi pa vidimo da je Edin nije Bogom dat i da drugi ljudi su bolji od njega.
Zaista, sram nas bilo. Kako smijemo tako sto izjaviti.
Palegrini, ko ti dade diplomu?

Ja mislim da bi ti trebo malo odmorit od foruma...nije to za tebe...cuvaj srce...MI VOLIMO EDINA DA NE URADI NISTA VISE DO KRAJA KARIJERE ..KONTAS..MA opet nije bitno jel takvi kontaju ....edine ponosu nas...

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 28 okt 2013, 17:56

Cartman je napisao/la:Begovic je trenutno idol nacije. Zvanicno. 8-)
Dzeko-Pjanic- Spahic-Ibisevic-Begovic-Hajrovic...redosljed idola nasih ;) ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ i 13 gostiju.