Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ova tema je sad zvanicno bolja od one na blumunu.
samo tamo je tema rupa HartAzRimiRzA je napisao/la:Ova tema je sad zvanicno bolja od one na blumunu.
Pelegrini, Manchini, Tevez i Aguero, Baloteli, Silva, Negredo i Navas, losa krila, svi sebicni, niko nece Edinu da da lotpu na pet metara da on zabije gol.
A nase lijepi Edin je najbolji. Nema veze sto ostatak svijeta misli drugacije. Ipak je Edin jedini zasluzan sto smo na SP otisli, a zasluzan je i sto smo se odbranili u ratu. Zasluzan je i sto nasa dijaspora pravi teferice gdje god da dodje. Kud ces vise?
Zato brotooo znaj, ja sam bosnjak, jezik mi je njemacki, vjera mi je Edin Dzekooooo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
A nase lijepi Edin je najbolji. Nema veze sto ostatak svijeta misli drugacije. Ipak je Edin jedini zasluzan sto smo na SP otisli, a zasluzan je i sto smo se odbranili u ratu. Zasluzan je i sto nasa dijaspora pravi teferice gdje god da dodje. Kud ces vise?
Zato brotooo znaj, ja sam bosnjak, jezik mi je njemacki, vjera mi je Edin Dzekooooo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da je Dzeko jedini balkanac u Citiju otisao bi on davno iz Manchestera ali ovako je lakse trpiti neke stvari i primati masnu platu kad je uz tebe drustvo,on sigurno nebi sam mogao podnjeti ovakav odnos trenera prema njemu i sikaniranje...Mislim da je vrijeme da promjeni sredinu i da se vrati u staru formu,sigurno bi mu promjena godila i dobio bi motiv i zelju da ponovo bude jedan od najboljih napadaca u Europi...Ako ostane u Manchesteru jos jednu sezonu bojim se da ce totalno izgubiti volju za igru i treniranje i da ce totalno propasti....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Aman ja Rabbi, sta je tebi covjece, jel ti on skino trebu, zavalio te za lovu, sta je uradio osim sto ne pravi presing, nije moguce da zbog presinga toliko mrzis covjeka.pisac je napisao/la:Pelegrini, Manchini, Tevez i Aguero, Baloteli, Silva, Negredo i Navas, losa krila, svi sebicni, niko nece Edinu da da lotpu na pet metara da on zabije gol.
bas tako...svi mi dobro znamo koliko Edin vrijedi....sad je najbolje da ode u januaru (Arsenal bilo bi super) a onda pokazati vjestackom klubu sto jedan svjetski napadac...Edine izdrzi Bosna je uz tebe...Ponos Torina je napisao/la:Da je Dzeko jedini balkanac u Citiju otisao bi on davno iz Manchestera ali ovako je lakse trpiti neke stvari i primati masnu platu kad je uz tebe drustvo,on sigurno nebi sam mogao podnjeti ovakav odnos trenera prema njemu i sikaniranje...Mislim da je vrijeme da promjeni sredinu i da se vrati u staru formu,sigurno bi mu promjena godila i dobio bi motiv i zelju da ponovo bude jedan od najboljih napadaca u Europi...Ako ostane u Manchesteru jos jednu sezonu bojim se da ce totalno izgubiti volju za igru i treniranje i da ce totalno propasti....
A vamo pise ko fol kako on ide na BH utakmiceMozambik je napisao/la:Aman ja Rabbi, sta je tebi covjece, jel ti on skino trebu, zavalio te za lovu, sta je uradio osim sto ne pravi presing, nije moguce da zbog presinga toliko mrzis covjeka.pisac je napisao/la:Pelegrini, Manchini, Tevez i Aguero, Baloteli, Silva, Negredo i Navas, losa krila, svi sebicni, niko nece Edinu da da lotpu na pet metara da on zabije gol.
http://forum.sportsport.ba/images/smilies/icon_lol.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- Goalgetter
- Kontakt:
Ujedno i najljepsi momak nacijeCartman je napisao/la:Begovic je trenutno idol nacije. Zvanicno.
Bivsi, ponavljam ti, od "anamo onih" mi je otac poginuo, dok ti vjerovatno svoj patriotizam ispoljavas u dijaspori.
Mozambik, slazem se da pretjerujem, ali ovdje je rijec prije svega sto mi djecurlija izvuce zivac nerealnim komentarima. O Edinu zaista nista lose ne mislim. Momak je skroz ok i imao je odlicnu karijeru. Skidam mz kapu. Covjek je uspijesniji u zivotu od svih nas zajedno, ma sta god mi pisali ovdje.
Mozambik, slazem se da pretjerujem, ali ovdje je rijec prije svega sto mi djecurlija izvuce zivac nerealnim komentarima. O Edinu zaista nista lose ne mislim. Momak je skroz ok i imao je odlicnu karijeru. Skidam mz kapu. Covjek je uspijesniji u zivotu od svih nas zajedno, ma sta god mi pisali ovdje.
ovo smrdi na ono "udri od glave" kao npr. r Alija Izetbegovic 1972 nije valjo bivsim komunistima..tako i ovi anamoo njihovi forumasi dosli ovde i udarali po Edinu kormilaru nase reprezentacije..samo zajebali su se ako misle da cemo mi tolerisat udare po nasem IDOLU NACIJE 
Sa svojim pristupom na terenu čisto sumnjam da bi mogao izbaciti Giruda.bivsi je napisao/la: bas tako...svi mi dobro znamo koliko Edin vrijedi....sad je najbolje da ode u januaru (Arsenal bilo bi super) a onda pokazati vjestackom klubu sto jedan svjetski napadac...Edine izdrzi Bosna je uz tebe...
I sta ce uraditi molim te?
Ti si ocito klinac od 14 godina koji nema pojma ni o zivotu ni o fudbalu, a jos manje olimas pojm o patriotizmu.
Ponavljam, zasigurno svoje patriotske komentare pises iz dijaspore.
Ti si ocito klinac od 14 godina koji nema pojma ni o zivotu ni o fudbalu, a jos manje olimas pojm o patriotizmu.
kojim pristupom..kojim...o cemu ti...jel to i ti od anamooonihDurden je napisao/la:Sa svojim pristupom na terenu čisto sumnjam da bi mogao izbaciti Giruda.bivsi je napisao/la: bas tako...svi mi dobro znamo koliko Edin vrijedi....sad je najbolje da ode u januaru (Arsenal bilo bi super) a onda pokazati vjestackom klubu sto jedan svjetski napadac...Edine izdrzi Bosna je uz tebe...
Durden, pa gdje ces porediti Giruda i Edina? Znas li ti kako je Edin igrao u Wolsburgu 2009.?
Ko je taj Girud, Edin je dvije klase bolji od njega.
Ko je taj Girud, Edin je dvije klase bolji od njega.
Otišli ste daleko.
I dosadni ste također.
I dosadni ste također.
vidim ja naletio si na tvrd orahpisac je napisao/la:I sta ce uraditi molim te?
Previse se pljuje po Edinu, proglasava ga se trecerazrednim napadacem, klocom itd, a Hrvati od Mandzukica, za kojeg je Ibisevic televizor u boji, napravise klasu. Po portalima pisu da je najbolji napadac na svijetu, a u komentirima ispod mozes samo vidjeti hvalospjeve, price da je bolji od Cavanija, Ibrahimovica i ljudi to misle ozbiljno. A u nas Dzeko i kad zabije gol doci ce neko i napisat da ne trci, ako promasi sansu seli ga se u Veliku Obarsku itd. Proklet smo mi narod.
Jeste bolji je i od Girouda, Mandzukica, Negreda, Benzeme i jos hejbet izvikanih zvijezda. Benzema najgori igrac u historiji Reala, kloc teski, promasi i sto niko ne moze, ali igra svaku utakmicu, promasi dva zicera i opet igra i tako evo vec 4 godine, jbg tako mu grah pao, Dzeku jednu promasi, vi ga odmah razapnete i ismijavate.
Nije ovde niko budala (barem vecina nije), nece niko reci da je Edin bolji od Ibrahimovica, Cavanija, RVP-a, Aguera, Falcaa, al brate nije ni parmak.
Jeste bolji je i od Girouda, Mandzukica, Negreda, Benzeme i jos hejbet izvikanih zvijezda. Benzema najgori igrac u historiji Reala, kloc teski, promasi i sto niko ne moze, ali igra svaku utakmicu, promasi dva zicera i opet igra i tako evo vec 4 godine, jbg tako mu grah pao, Dzeku jednu promasi, vi ga odmah razapnete i ismijavate.
Nije ovde niko budala (barem vecina nije), nece niko reci da je Edin bolji od Ibrahimovica, Cavanija, RVP-a, Aguera, Falcaa, al brate nije ni parmak.
Bivsi, jos jednom cu ti ponoviti. Moj je otac poginuo u ratu, dok je tvoj zasigurno zbrisao u patriotsku dijasporu. Modric i vidic me ne zanimaju. A Edin moze biti idol samo balavcu kao sto si ti. A u Brazilu cu i ja biti, ako se samo neke stvari poklope. Kao sto sam bio i u Talinu, Lisabonu, Atini, Tirani, Rigi, Parisu...
Bivsi, evo ti jos nesto 
Dzeko u Brazilu i na klupici i izlaznim vratima Citya.
Negredo u Brazilu i u prvih 11
Ako je to neki argument, eto ti onda i odgovor
Da, i Aguero u Brazilu i u prvih 11 Citya, kao i Silva i mnogo njih.
Fakat ne kontam sta ti znaci to Edin u Brazilu?
Dzeko u Brazilu i na klupici i izlaznim vratima Citya.
Negredo u Brazilu i u prvih 11
Ako je to neki argument, eto ti onda i odgovor
Da, i Aguero u Brazilu i u prvih 11 Citya, kao i Silva i mnogo njih.
Fakat ne kontam sta ti znaci to Edin u Brazilu?
Tako je jarane..Bravo..nego ovi sto pljuju to su ili udbaska djeca ili su dosli sa brda a onda znas sto misle o Edinu i nasoj mladoj drzaviMozambik je napisao/la:Previse se pljuje po Edinu, proglasava ga se trecerazrednim napadacem, klocom itd, a Hrvati od Mandzukica, za kojeg je Ibisevic televizor u boji, napravise klasu. Po portalima pisu da je najbolji napadac na svijetu, a u komentirima ispod mozes samo vidjeti hvalospjeve, price da je bolji od Cavanija, Ibrahimovica i ljudi to misle ozbiljno. A u nas Dzeko i kad zabije gol doci ce neko i napisat da ne trci, ako promasi sansu seli ga se u Veliku Obarsku itd. Proklet smo mi narod.
Trenutno korisnika/ca: aimar21, ArtemisFowl, COYGBiH, darker10, FerdinandF, fukare987, Google Adsense [Bot], Lavcina, Mmm13, Proximic, zikerrz21 i 102 gosta.