FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bitno je ostati neporazen a pobjeda bi nam legla ko budali samar.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Prodaja ulaznica za derbi na platou ispred sjeverne tribine Stadiona Grbavica od 09:00-15:00 u Srijedu,moci ce se i kupiti na skenderiji i ferhadiji(ispred trznice)...
Okupljanje Manijaka od 17:00-17:30 na mostu Suade Dilberović ( prema Vilsonovom šetalištu), a polazak u 17.45.
Okupljanje Manijaka od 17:00-17:30 na mostu Suade Dilberović ( prema Vilsonovom šetalištu), a polazak u 17.45.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Biscevic:
Koliko će Amar Osim nedostajati Željezničaru u srijedu?
"Amar je tu, on visi njima (igračima) iza glave. Ne mora biti na klupi, dovoljno je da ga oni osjete".
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hvala za info u svakom slucaju, nego da li znas zasto je promjenjeno standardno polazno mjesto? HvalaSouthboy je napisao/la:Prodaja ulaznica za derbi na platou ispred sjeverne tribine Stadiona Grbavica od 09:00-15:00 u Srijedu,moci ce se i kupiti na skenderiji i ferhadiji(ispred trznice)...
Vidi derbija na sta je licio nekada. Majke mi kada gledas ove slike, place ti se...Postao/la skoJaa dana 28 okt 2013, 11:35
To je slika od par godina
http://fksinfo.com/galerija/24-kolo-pl-" onclick="window.open(this.href);return false; ... slika#5047

I ja sam jedan od onih koji misle da su kone u prednosti pred ovaj derbi.Nekako su mi jači po imenima mada im je najveća prednost uigrana i sigurna odbrana.Tu je naravno i domaći teren i mladost željine djece kojoj fali iskustva igranja ovakvih utakmica.Nekako se oni nalože u tim utakmicama preko svoih realnih mogućnosti.Doduše posljednjih 5-6 sezona to im je bila jedino preostala vadiona.Zato ću biti zadovoljan ako im naša mladost parira plavim srcem i opravda svaku minutu provedenu na terenu.Jedno mora biti jasno :prvenstvo će se igrati još dugo i još je dosta bodova u igri.I u prošloj sezoni smo otčepili tek poslije koševa.
Ona sinoc je bila patka, Selim i Tomic su spremni da nas obraduju na Hadisonu. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trebo si ba sacekati jos sa tim makar do sutra navece heheh.exbabilon je napisao/la:Ona sinoc je bila patka, Selim i Tomic su spremni da nas obraduju na Hadisonu.
- Trequartista
- Kontakt:
A ja sam napisao vjerovatno, nisam napisao da sigurno neće igrati.
Selimović danas trenirao maksimalnim kapacitetom, Tomić lagano, injekcije će odraditi svoje i tako to.

Selimović danas trenirao maksimalnim kapacitetom, Tomić lagano, injekcije će odraditi svoje i tako to.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Muamer Svraka:
''Svi su pričali kako sam ja u krizi, kako se štedim, kako se ''krijem'' od lopte, a ja sam igraoi povrijeđen i jednostavno nije mi išlo baš kao i cijelu ekipu. Za Želju sam davo uvijek svoj maksimum, igrao sam i povrijeđen, ali to niko nije znao. Svi su samo govorili da sam u krizi''.
Svraka je u duelu sa Veležom ušao sa klupe i postao junak. Ponovo je Svraka postigao jedini gol na meču koji je Želji donio veoma važna tri boda pred duel sa Sarjevom. Nakon gola navijači su svaki naredni dobar potez veznog igrača Željezničara nagradili aplauzom, a Svraka je najavio da bi uskoro mogao vratiti staru formu.
''Ja ću uvijek davati svoj maksimum bilo da igram od početka ili da uđem sa klupe. Drago mi je što sam nakon dugo vremena postigao gol, ali bitnije je da smo osvojili tri boda i tako u sjajnom nizu od tri meča u kojima smo slavili bez primljenog pogotka ulazimo u vječiti derbi. Nakon gola osjećanja su bila pomiješana, ali poslije je sve bilo lakše. Nadam se da ću u narednim mečevima u kojima dobijem priliku za igru, opravdati očekivanja, i da ću pokazati da sam još uvijek onaj stari''.
HAHAH *ebo mater ako on nezabije u srijedu nama u inat sto smo ga cjelo vrijeme kritikovali...
''Svi su pričali kako sam ja u krizi, kako se štedim, kako se ''krijem'' od lopte, a ja sam igraoi povrijeđen i jednostavno nije mi išlo baš kao i cijelu ekipu. Za Želju sam davo uvijek svoj maksimum, igrao sam i povrijeđen, ali to niko nije znao. Svi su samo govorili da sam u krizi''.
Svraka je u duelu sa Veležom ušao sa klupe i postao junak. Ponovo je Svraka postigao jedini gol na meču koji je Želji donio veoma važna tri boda pred duel sa Sarjevom. Nakon gola navijači su svaki naredni dobar potez veznog igrača Željezničara nagradili aplauzom, a Svraka je najavio da bi uskoro mogao vratiti staru formu.
''Ja ću uvijek davati svoj maksimum bilo da igram od početka ili da uđem sa klupe. Drago mi je što sam nakon dugo vremena postigao gol, ali bitnije je da smo osvojili tri boda i tako u sjajnom nizu od tri meča u kojima smo slavili bez primljenog pogotka ulazimo u vječiti derbi. Nakon gola osjećanja su bila pomiješana, ali poslije je sve bilo lakše. Nadam se da ću u narednim mečevima u kojima dobijem priliku za igru, opravdati očekivanja, i da ću pokazati da sam još uvijek onaj stari''.
HAHAH *ebo mater ako on nezabije u srijedu nama u inat sto smo ga cjelo vrijeme kritikovali...

19TM87
I Tržnica gratis
Za njih su karte u prodaji od juče, a za nas od sutra...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hvala burazanonimni je napisao/la:I Tržnica gratis![]()

Volim te Željo !
Muamer je nase dijete.Prolazi kroz tesko razdoblje i imamo obavezu,navijacku,da mu pomognemo da se vrati na nivo na kojem je bio.Ocigledno je svjestan svojih gresaka i trudi se da ih ispravlja i ne ponavlja.Ocekujem ga sve rastrcanijeg i razigranijeg.Isto tako ocekujem sve vecu podrsku sa nase strane.
Juce gledam sazetak sa utakmice mislim da je na izvoru to bilo i malo prije naseg gola cuje se sa sjevera dino odlazi,dino odlazi ...... ja to nisam cuo na jugu. Znam da ce se mnogi naljutiti al mi sto na sjeveru imamo bolida to nema ni jedan klub u drzavi.
- corleone87
- Kontakt:
Culo se i sa Juga skandiranje sa sjevera.terabajt je napisao/la:Juce gledam sazetak sa utakmice mislim da je na izvoru to bilo i malo prije naseg gola cuje se sa sjevera dino odlazi,dino odlazi ...... ja to nisam cuo na jugu. Znam da ce se mnogi naljutiti al mi sto na sjeveru imamo bolida to nema ni jedan klub u drzavi.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma Svraka je igrac. Nije sad neki Xavi, Alonso, Khedira ...
To sto ovi forumsi se kriju iza imena pa dobiju m.da pa smiju svasta da palamude znajuci da niko nece znati za njih, tako dobiju i krila da pisu o Svraki da se sakriva iza lopte...
Vidjet cemo kad bude sad ovaj forum za clanovi da li ce smijeti pisati aldin, dona itd ...
To sto ovi forumsi se kriju iza imena pa dobiju m.da pa smiju svasta da palamude znajuci da niko nece znati za njih, tako dobiju i krila da pisu o Svraki da se sakriva iza lopte...
Vidjet cemo kad bude sad ovaj forum za clanovi da li ce smijeti pisati aldin, dona itd ...
"FKZ1921":Muamer je nase dijete.Prolazi kroz tesko razdoblje i imamo obavezu,navijacku,da mu pomognemo da se vrati na nivo na kojem je bio.Ocigledno je svjestan svojih gresaka i trudi se da ih ispravlja i ne ponavlja.Ocekujem ga sve rastrcanijeg i razigranijeg.Isto tako ocekujem sve vecu podrsku sa nase strane
Nema tu grešaka,čovjek fino veli da su u pitanju povrede a i logično pad forme.Nemoguće je biti konstantno na kakvom takvom viskom nivou.Primjer Benzeme i njegov trenutni položaj kod navijača Reala ili Toresova neuspješna priča koja je trajala cijelu prošlu sezonu,Hartove "gluposti" zar treba još primjera koliko je forma promjenljiva stvar.Ali su zato konstanta oni koji uzmu za pravo da na osnovu desetak maraka misle da mogu da psuju i .....sve po spisku,drugim riječima da liječe svoje komplekse. I zato im je podrška najpotrebnija
Nema tu grešaka,čovjek fino veli da su u pitanju povrede a i logično pad forme.Nemoguće je biti konstantno na kakvom takvom viskom nivou.Primjer Benzeme i njegov trenutni položaj kod navijača Reala ili Toresova neuspješna priča koja je trajala cijelu prošlu sezonu,Hartove "gluposti" zar treba još primjera koliko je forma promjenljiva stvar.Ali su zato konstanta oni koji uzmu za pravo da na osnovu desetak maraka misle da mogu da psuju i .....sve po spisku,drugim riječima da liječe svoje komplekse. I zato im je podrška najpotrebnija
Aldineeee legendo samo nastavi
Ljudi no sikiriki uzimamo pitare 0-2 ,Ara i Jamak .

Ljudi no sikiriki uzimamo pitare 0-2 ,Ara i Jamak .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE