Johny je napisao/la:
Ja nisam rekao da nije bolji od Oscara , moja konstatacija je da je Oscar raznovrsniji igrac i da ima veliku mogucnost za napredak.Igra fantasticno zadnje 2 sezone a izuzetno je mlad.Ozil je vec WC igrac i igrac koji donosi razliku na terenu ali Oscar moze biti bolji.
Oscar je sve, samo ne fantastican. Decko daje neke fantasticne golove, ali ga to na terenu ne cini najboljim, niti on igra toliko dobro koliko ga ovi golovi maskiraju. U vecini utakmica on je nevidljiv u fazi napada, dok ne da gol, a od 10-ke se ocekuje neka jaca distribucija lopte i veca vizija sto on uopste ne poseduje ili ne pokazuje. Kada se sagleda celokupan plan njegove igre, on nije toliko briljantan, niti je raznovrsniji od najjaceg vizionara. Jedino sto ga stavlja u prvu postavu jeste dobra igra u odbrani, sto je Mou i naglasavao kada je rekao zasto on igra ispred Mate. Dobar igrac, ali cini mi se da ima pogresnu rolu na terenu. U istu recenicu sa Ozilom ne sme ici...
A sto se tice Inieste o njemu ne treba trositi reci, mozak, motor, kreator, odlican u odbrani, jednostavno kompletan ofanzivan veznjak. Jaci od Ozila u svim mogucim parametrima sem verovatno u kreaciji. Naravno nije za klasu jaci, sve su to male nijanse... Kontrola lopte je nevidjena, bolju verovatno ima samo njegov saigrac Messi a i to je pitanje.