Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
60. minut
Norrkopping - Osters x2 3,40
Gosti dominiraju u susretu; a i treba im za opstanak.
Budući da je predzadnje kolo, mislim da Osters može doći makar do boda.
Sretno!
Sretno!
Zadnja izmjena: emir_tr, dana/u 28 okt 2013, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
ovo sam htio staviti pod prelaze 2/1 prije početka ali eto nisam, pa da probamo sad
Esbjerg-Aarhus 0:1 pol.
pobjeda domaćina 4.90
Esbjerg-Aarhus 0:1 pol.
pobjeda domaćina 4.90
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 28 okt 2013, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
- stomaklija
- Kontakt:
Evo opalio sam Esbjerg 3+, kvota 11 i kusur 
-
Kladionicaa
- Kontakt:
Ja igro sl go Osters i bravooemir_tr je napisao/la:60. minut
Sretno!
vidim, deseterostruko jači što se tiče udaraca na gol.. stavio i ja keca na 5,00stomaklija je napisao/la: Esbjerg lako moze u over, tj 2/1. Na kecu je vec 4,80....
U desetom selu živi Antuntun!
joj ja se dvoumio dal da igram slj. gol vec na poluvremenu .. :sKladionicaa je napisao/la:Ja igro sl go Osters i bravooemir_tr je napisao/la:60. minut
Sretno!
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- stomaklija
- Kontakt:
Clermont - Lens over 0,5 do poluvremena. Sipaju sanse kako vidim. Kvota 1,99
- fanatic1991
- Kontakt:
samo sto sam krenuo da stavim da sljedeci go pada izmedju 75-90 minute pade gol i skloni uplatu....ja govana znaci sekund boziji :S S:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
Clermont - Lens over 0,5 do kraja sam uplatio 1.7 kvota
Bochum - Kaiserslautern 0.5 do kraja kvota 1.7 (al to sam uplatio u 69 minuti)
Bochum - Kaiserslautern 0.5 do kraja kvota 1.7 (al to sam uplatio u 69 minuti)
Can i have yours?
Can i have yours?
brate, ne očajavaj.. kad bih ti krenuo govorit koliko mi se to puta desilo (i pored kolikih kvota!) ne bi mi vjerovao..fanatic1991 je napisao/la:samo sto sam krenuo da stavim da sljedeci go pada izmedju 75-90 minute pade gol i skloni uplatu....ja govana znaci sekund boziji :S S:
Evo ja uplatio fereirru-vitoriu oba gol na 1,85, ušlo nakon par min. Čekam još pontedera-nocerina over 1,5.
Na pontederu bila kvota 1,40 prije početka meča, sad je na pobjedu oko 4,00 ako tko voli, nek proba
EDIT: evo pontedera 1-1.. prevario sam se, kvota je bila 6, ne 4.. Nadam se da ulazi prijelaz, ako je tko odigrao.
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 28 okt 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
marioo8888
- Kontakt:
0-1 je i dalje greška bila,Odigro sam 6.0 kvota sad ipak su Talijani ima da bude prelaz. EDIT : Sad je stvarno 1-1bevanda4 je napisao/la:brate, ne očajavaj.. kad bih ti krenuo govorit koliko mi se to puta desilo (i pored kolikih kvota!) ne bi mi vjerovao..fanatic1991 je napisao/la:samo sto sam krenuo da stavim da sljedeci go pada izmedju 75-90 minute pade gol i skloni uplatu....ja govana znaci sekund boziji :S S:
Evo ja uplatio fereirru-vitoriu oba gol na 1,85, ušlo nakon par min. Čekam još pontedera-nocerina over 1,5.
Na pontederu bila kvota 1,40 prije početka meča, sad je na pobjedu oko 4,00 ako tko voli, nek proba
EDIT: evo pontedera 1-1.. prevario sam se, kvota je bila 6, ne 4.. Nadam se da ulazi prijelaz, ako je tko odigrao.
Zadnja izmjena: marioo8888, dana/u 28 okt 2013, 22:23, ukupno mijenjano 3 puta.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Getafe ne daje gol @3.2
Objasniti cu vam kasnije kada prode zasto ovo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- vendeta1921
- Kontakt:
Cekam keca, haj odma objasni da poderem listicmasteRofPoker je napisao/la:Getafe ne daje gol @3.2
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
znaci pusionia sve caoooo ostao mi neki tiketic al nista od toga fereira gimares ne smije vise ni jedan go past :/ jesam danas ubo zbroj golova svaka mi cast :/ 
Can i have yours?
Can i have yours?
neću zelenit jer nije bio klasičan prijedlog, al moram citirat, ne pogađa se kvota 6 svaki danbevanda4 je napisao/la: Na pontederu bila kvota 1,40 prije početka meča, sad je na pobjedu oko 4,00 ako tko voli, nek proba
FT: 2-1
@mario8888 nema na čemu, i vrijeme je bilo da se odužim za onih par tenisa što si poskidao!
-
marioo8888
- Kontakt:
Evo ja ću ti zazelenit šta te stidbevanda4 je napisao/la:neću zelenit jer nije bio klasičan prijedlog, al moram citirat, ne pogađa se kvota 6 svaki danbevanda4 je napisao/la: Na pontederu bila kvota 1,40 prije početka meča, sad je na pobjedu oko 4,00 ako tko voli, nek proba
FT: 2-1
@mario8888 nema na čemu, i vrijeme je bilo da se odužim za onih par tenisa što si poskidao!
jel i ti misliš da će biti konačan rezultat 0-2 za bilbao?masteRofPoker je napisao/la:Getafe ne daje gol @3.2
- masteRofPoker
- Kontakt:
Odigram danas Gornik daje gol, Esbjerg daje gol i Getafe daje gol. Posto ova dva nisu zabili a kod mene kada se crveni listic onda se bas crveni, tako da igra brojeva i tradicije kaze Getafe ga nece zabiti. Vidis da su fulali penal.vendeta1921 je napisao/la:Cekam keca, haj odma objasni da poderem listicmasteRofPoker je napisao/la:Getafe ne daje gol @3.2
@bevanda Svaka cast doktore, fantasticna kvota.
Šta vam je, Getafe dobija 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma sve danas sto sam zamislio u glavi nije proslo, tako da si mozda i blizu istine. Imao sam jedan tenis u singlu ali nase glupe kaldionice traze min. 5 i odmah nista od toga.zgmiky je napisao/la:jel i ti misliš da će biti konačan rezultat 0-2 za bilbao?masteRofPoker je napisao/la:Getafe ne daje gol @3.2
Objasniti cu vam kasnije kada prode zasto ovo.ja mislim da će biti 0-2 za goste i očekujem crveni karton za getafe u drugom pol.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.