Ja ga iz viđenja znam, tako da pojma nemamredblack je napisao/la: A ko je ovaj pa raja skreće pogled kad ga vidi?
Edit:Možda i znam, al ne znam jel to taj lik
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ga iz viđenja znam, tako da pojma nemamredblack je napisao/la: A ko je ovaj pa raja skreće pogled kad ga vidi?
izvini, sta je tu tako ql i smijesno ?redblack je napisao/la:Čoek je car. Pušta ilahije i poteze konjak
Sta kazes na ove usne ?BluesForever je napisao/la:Koliko mi ide samo na qurac i koliko me nervira kada ove usne nešto napuce,neznam ko li to izmisli,joj da hoce neko sjebat ovaj fb.
XY posted comment on Spotted: SarajevoBaja_Zvjerka je napisao/la:Slazem se, decko je zeljan paznje, dusa...
Ko kaloše.rob do bagro je napisao/la:Sta kazes na ove usne ?BluesForever je napisao/la:Koliko mi ide samo na qurac i koliko me nervira kada ove usne nešto napuce,neznam ko li to izmisli,joj da hoce neko sjebat ovaj fb.![]()
koje usne ? ja samo sise vidimschweinsteiger je napisao/la:"Cura s usnama"
Ma znam to.Elegant je napisao/la:Zabrana kreiranja stranica i postavljanje matererijala na iste, ako se ne varam.Soba je napisao/la:
wtf
Sta si radio pa ti ovo zabranise ?

i to sest komadabagrcavi je napisao/la:koje usne ? ja samo sise vidimschweinsteiger je napisao/la:"Cura s usnama"
ma daj ba ova iznad može djecu roditiCashMan je napisao/la:Ovi koji misle i dalje djecu postavljati na ovu temu dobiće putovanje u Banoviće...
Tobejarabbi, gušiš nas pedofile u usponuCashMan je napisao/la:Ovi koji misle i dalje djecu postavljati na ovu temu dobiće putovanje u Banoviće...
Zašto, ali zašto imam osjećaj da imaš u planu čarter letove, hotel s 4 zvjezdice i masažeCashMan je napisao/la:Ovi koji misle i dalje djecu postavljati na ovu temu dobiće putovanje u Banoviće...

Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 13 gostiju.