NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

randy_moss
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la randy_moss » 27 okt 2013, 23:09

alemsa je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Pryor postavio rekord, 93 yarde run za TD, najvise za Qb ikad
Ocekujem da McDaniels pregleda film, i da zove istu akciju za Bradya iducu sedmicu.
Najduzi (vremenski) TD ikad.
Nije tacno da je vremenski nego yarde. ;)

Moguce da je I vremenski, nisu to spominjali :)
Nisi me skont'o jarane. :lol:
Kad bi Brady istrcao 93 yarde trebala bi mu minuta minimalno. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 okt 2013, 23:11

Nisi me skont'o jarane. :lol:
Kad bi Brady istrcao 93 yarde trebala bi mu minuta minimalno. :lol:
aaa :mrgreen:

Izvinjavam se

mozda bi bio tu negdje sa sudijom, mada je onaj sto je trco za Pryorom nekako I drzo tempo :lol:

Manning INT, pick 6 svasta, Redskinsi vode 21-7

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 okt 2013, 23:15

Mediji pisu da Manning ima povredu oba clanka sto bi se moglo odraziti na dalji tok sezone Broncosa...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 okt 2013, 23:36

Dez Bryant poludio na klupi Dalasa, derao se na Romo-a a on ga gleda kao neka djevojčica :lol: , počeo se derati i na Wittena kontam gdje ćeš na njega veći za glavu od njega i fino mu odbrusi Witten i gura ga i govori mu da ide u svlačionicu, onda se dere na još nekog crnca nisam skontao ko je?
Grbavica naš je Hram!!!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 27 okt 2013, 23:39

Sto Cincy gaza Jetse.. :lol: :lol:

Eto, sad skacite od srece, dabogda se ugasili cigani.

I ako kome treba Dalton na fantasyu, samo recite. :lol:

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 okt 2013, 23:46

Mrtvi Raidersi lagano rijesavaju utakmicu protiv Steelersa, a kao da gledam ovi ce sljedece sedmice odigrati utakmicu sezone, a isto tako McDaniels ce se potruditi da nadje nacina kako da ih zadrzi u igri sto vecim dijelom utakmice.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 28 okt 2013, 01:12

Giantsi napadaju PO :lol: Večeras pobjeda protiv Eaglesa i to kakva, pobjeda od 5 FG-ova :lol: Eli bez bačenog INT
Stvarno su ovi Giantsi nevjerovatni, trenutno stanje u NFC Eastu je Cowboysi 4-4, Eaglesi 3-5, Red Skinsi 2-5 i Giantsi 2-6

Edit: Vikinzi TD a utakmica još nije ni počela :mrgreen: , nakon 13 sekundi
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 28 okt 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 28 okt 2013, 01:34

Odličan početak Queensa. :mrgreen:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 okt 2013, 02:00

U zadnjoj cetvrtini yarda k'o TD za Skinse, kakav momentum za odbranu Denvera, tandem QB-ova RG3 udaren 18 puta, kad je on izas'o malo su tukli Rodjaka :lol:

Manning dusman napadu Skinsa, bac'o pickove da se ovi vrate da ih odbrana jos vise suta :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 28 okt 2013, 03:48

Za sada Packersi ubjedljivi, 3TD prednosti u zadnjem periodu. Ovako okrnjeni povredama odlično izgledaju protiv Vikinga
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 okt 2013, 14:53

SheldonCooper je napisao/la:Giantsi napadaju PO :lol: Večeras pobjeda protiv Eaglesa i to kakva, pobjeda od 5 FG-ova :lol: Eli bez bačenog INT
Stvarno su ovi Giantsi nevjerovatni, trenutno stanje u NFC Eastu je Cowboysi 4-4, Eaglesi 3-5, Red Skinsi 2-5 i Giantsi 2-6

Edit: Vikinzi TD a utakmica još nije ni počela :mrgreen: , nakon 13 sekundi
Nema klakulacija, sve se mora pobjediti...mada je raspored katastrofa. Uvjeren sam nekako da svake godine imamo najgori raspored. Ne zelim da gledam broj pobjeda i to, ne gleda mi se.

Do kraja valjda imaju Seahawksi u gostima, Packersi u gostima, Cowboysi u gostima. I jos neke ekipe kao Lionsi, Chargersi i to. Ima par laksih kao sto su Raidersi, dva puta Skinsi. Sve je uglavnom u tri utakmice teske: Cowboysi, Packersi i Seahawksi. Ako se ovo dobije dobiti ce se i ostale hladno ali sad biti ce pretesko

Ali stvarno prvih par kola su bili i Chiefsi, Bronconsi. Zamjerim im samo na porazu od Panthersa, Bearsa i Phile. Ostalo ok..Niko ne bi rekao da ce Chiefsi biti ovakvi, a prije su bili raspad sistema..

Ako nista mislim da i u slucaju da se fula PO a vjerovatno hoce ce biti omjer 7-9.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 okt 2013, 18:12

Brandon suspendovan radi helmet to helmet udaraca, izjavio da ce pocet udarat po koljenima. Ove skroz banovat...

Keenum starta protiv Coltsa

@dzedaj

Ovo kolo bi mogoo odlucit diviziju :)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 okt 2013, 18:22

alemsa je napisao/la:Brandon suspendovan radi helmet to helmet udaraca, izjavio da ce pocet udarat po koljenima. Ove skroz banovat...

@dzedaj

Haha, a jel bas :P
Max Allegri

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 28 okt 2013, 18:32

RiverPlate je napisao/la:Dez Bryant poludio na klupi Dalasa, derao se na Romo-a a on ga gleda kao neka djevojčica :lol: , počeo se derati i na Wittena kontam gdje ćeš na njega veći za glavu od njega i fino mu odbrusi Witten i gura ga i govori mu da ide u svlačionicu, onda se dere na još nekog crnca nisam skontao ko je?
ovog Deza stvarno treba neko poslati u tri pichke materine, da Dalas ima normalnog trenera ovaj bi ga odma poslao u svlacionicu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 okt 2013, 22:14

Mediji spekulisu da ce Patriotsi do sutra napraviti trade za jednog WR-a, a najvise spominju Gordona...
Ja sam skeptican da ce BB bilo sta uraditi sto se tice podizanja kvaliteta napada, no sutra u 21 h po nasem vremenu cemo biti pametniji.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 okt 2013, 22:37

Odgledah tekmu, danas preko GP-a :D Odbrana dominatna (pass posebno), we saw more Blitzing than London did in 1940-41 :mrgreen: posebno u drugom pol, uništili su OL Finsa :D

Mali Ryan me nastavlja pozitivno iznenađivati, napad opet sa dosta problema, iako je run igra bila dobra sa Blountom i onda Ridleyem u drugom pol, uz povratak Vereena, mogao bi nam run biti prvo oružje :)

slikaslika 8-)

I da, umal' ne zaboravih, za Megatrona i Metjua slikaslika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 okt 2013, 13:57

alemsa je napisao/la:Brandon suspendovan radi helmet to helmet udaraca, izjavio da ce pocet udarat po koljenima. Ove skroz banovat...

@dzedaj

A iskren je covjek jbg. Udaris ga gore, zaradis kaznu od 15-30K $ i suspenziju, udaris ga dole, legalan hit, a posaljes covjeka na magnetnu rezonancu.

Bit ce da cu ja pobijediti, jer ces se morati zaroviti u free agency da nadjes igrace koji nemaju bye. :lol:
Kaepernick i Eli Manning - bye.
Megatron bye, Wayne IR, Williams IR
Fauria, Myers bye, Daniels IR
Moreno bye.

9/15 :lol:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2013, 15:08

@dzedaj

A iskren je covjek jbg. Udaris ga gore, zaradis kaznu od 15-30K $ i suspenziju, udaris ga dole, legalan hit, a posaljes covjeka na magnetnu rezonancu.

Bit ce da cu ja pobijediti, jer ces se morati zaroviti u free agency da nadjes igrace koji nemaju bye. :lol:
Kaepernick i Eli Manning - bye.
Megatron bye, Wayne IR, Williams IR
Fauria, Myers bye, Daniels IR
Moreno bye.

9/15 :lol:
ma fale mu samo QB, WR, TE i Flex :mrgreen:
barem ima Danielsa, Waynea i Williamsa za izbaciti, svi su na IR, ne mora lupati glavu koga da nogira :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 okt 2013, 16:49

I proslo kolo mi je bio Wayne out(nisam imo zamjene) , Johnson bye, Richardson bye, TE 0 poena, pa sam imo 128 poena :D. Skontat ce se nesto

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2013, 20:58

alemsa je napisao/la:I proslo kolo mi je bio Wayne out(nisam imo zamjene) , Johnson bye, Richardson bye, TE 0 poena, pa sam imo 128 poena :D. Skontat ce se nesto
da, ali toliko sreće ne možeš imat dva puta zaredom, prije svega ne ove hefte jer su ti svi glavni igrači na bye ;)

nego vidim upravo, imam najbolji skor od sviju i cca 100 poena više nego svi ostali i opet sam četvrti. yahoo sucks :mrgreen:
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 29 okt 2013, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.