Monolog je napisao/la:LenBias je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ja čekam da @LenBias da svoje viđenje večerašnjih NBA utakmica. Prvenstveno se to odnosi na poene igrača. Tu je prošle sezone uzimao pare, tako da...

ne isplati se odmah na pocetku sezone igrati igrace, za vece uloge naravno, prvih 5-10 kola treba kvalitetno pratit ko, sta, kako, koliko i onda krenuti kako treba

za veceras nisam jos ni gledao ponudu, kasnije cu, ima vremena pa sastaviti neki onako da ispratim noc i da bude zanimljivije gledati utakmice, pisi slobodno sta se i tebi cini da bi moglo proc, ostalo nba tipsteri isto, bilo nas je prosle sezone

Ma planiram gledati, pa da usput psujem zbog promašenih ili pogođenih slobodnih.
Mene opasno vuče Afflalo over. Više je zabijao u gostima, a s obzirom da je Harris povrijeđen (po ovim informacijama koje ja imam) i da ne bi trebao igrati ni Davis (ako i bude igrao, imat će manju minutažu s obzirom da je imao tešku povredu), tako da će Afflalo biti prva napadačka opcija. Trebao bi preći ovih 15.5.
Isto tako probati na Georgea. Protiv Magica je na 21 poen u prosjeku, tako da bi s tog aspekta trebao prebaciti ovih 17 ponuđenih.

Nisam nešto pratio Indianu u predsezoni, pa ne mogu govoriti u kakvoj je George formi. No, kako god da okrenem - glavna zvijezda je ekipe i sigurno da će već u prvom meču htjeti pokazati ko je gazda. Usput će poželjeti i dobrodošlicu Oladipu.
Rose mi djeluje kao neko ko bi mogao prebaciti 22, kao i Paul kome su stavili granicu od 17 poena. Ova četiri ću ja ganjati, mada vazda igram po tri igrača na tiketu (kvota bude oko 6.3). Večeras ide mali ulog prosto da se isprati večer.
Dakle:
Afflalo 16+
George 18+
Rose 23+
Paul 18+
Sretno svJEma.

gasol je jedna od veoma malo opcija lakersa ali je jedino pitanje koliko je oporavljen i koliko ce ih nabiti clippersi pa samim tim i ko ce onda igrati i koliko, mislim to bi trebalo da bude

svidja mi se under na lakerse, ne vidim kako i ko u trenutnim lakersima moze zabiti da predju granicu 95,5, paul bi trebao rasuti nasha i ostale playeve ali opet tu dodje pitanje kakav ce biti rezultat i koliko ce on na kraju igrati, svejedno relativno mu je mala granica

afflalo bi tokom sezone lagano mogao postati igrac cija ce granica biti 22,5+ pogotovo ako ga krene sut ove sezone sto se ocekuje, minute na terenu ce svakako imati u raspalom orlandu, to je isto tako razbijanje u najavi pa bi mogao mozda i neki hendikep na indianu u zavisnosti kolika je granica (to nisam vidio a mrsko mi ponovo otvarati ponudu), strijelce ne bi dirao kod indiane jer bi utakmica trebala biti veoma lagana za njih

kod heata james bi po svemu sudeci morao povuci, rose se vraca, to su danas dva najtipovanija nba para vjerovatno pa sad, znate kako ide kod tih stvari, najgore kod heata je sto regularni dio sezone stvarno igraju na nekih 50-60% svojih mogucnosti, jos je prva utakmica, bullsi ce biti nafurani, neki h2 na bullse bi se mogao i mozda trebao igrati, ugl to su neka vidjenja vecerasnjih utakmica sada iz ovoga pokusajte izvuci sebi neke preporuke ali, ponavljam, ni slucajno na neke velike uloge, cak ni na srednje, pocetak je sezone, to se igra samo na male uloge dok se ne razjasne neke stvari malo bolje, duga je sezona, polako, imamo vremena biti u dobrom plusu

nadam se da sam nekome pomogao pri izboru i da ce ovo biti nekome od eventualne pomoci na kraju i da cemo uzeti neke novce na kladionici

sretno svima

Closed mouths don't get fed on this boulevard.