Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BoBo89
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la BoBo89 » 29 okt 2013, 07:04

Cartman je napisao/la:Unitedu definitivno treba takav tip, jedino su moguci problemi njegove povrede i fizicke mogucnosti. Mislim i da bi morao tu bit neki drugi vezni umjesto Carricka da bi Pjanic mogao pruzit maksimum. Neko ko ce mu bas cuvat ledja, Carrick nije klasicni zadnji vezni.
Fletch :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 okt 2013, 12:56

cirkuzantskih li naslova i nagadjanja :roll:
nema potpisa

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 okt 2013, 13:03

Špekulacije su uvijek prisutne, sa tim se svi moramo složiti. Mada, moje lično mišljenje je da Mire nikud ne ide. Pogotovo, ne sada kada ekipi ide pravo dobro, a i kada je bio u goroj situaciji, nakon derbija sa Laziom i one izjave, kada su ga svi tjerali, kada je pisano o interesu Tottenhama za njegove usluge, ostao je.

Tako da, sve špekulacije oko njegovog odlaska su poprilično besmislene.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 okt 2013, 13:13

mislim da nema nista od prodaje prije ljeta...2 razloga:
- prvo zato sto timu ide dobro, a jedan od najzasluznijih za to je pjanic; pa kako da prodas jednog od najvaznijih igraca a ambicije ti iz dana u dan rastu prema scudettu (mada se uvijek moze naci kakva takva zamjena);
- a drugoo i po meni vaznije je to da ako ce roma i prodavati pjanica sacekat ce SP u Brazilu gdje bi mu cijena mogla poprilicno porasti i tako zaraditi mnogo vise novca nego njegovom prodajom u januaru...
Samo da ga povrede zaobidju akoBogda :)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 29 okt 2013, 17:53

Idealni scenario po meni:

Zavrsiti sezonu u Romi i pobjedit Scudetto pa onda u Barcelonu kao Xavijev nasljednik taman pred Brazil.

Naravno trebat ce jos vise napredovat, izbjec povrijede i nabacit koju kilu misicne mase, ali Mire je igrac za Barcelone. Zna izvrist vrlo jak pritisak kada protivnik ima loptu i pase Barcinoj "total football" filozofiji. Vidim ima ljudi kojih je trenutni Romin uspjeh totalno osljepio. Sljedece sezone ce oni opet na svoju 4-7 poziciju. A i ova sezona je daleko od gotova.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2013, 17:56

Možda su špekulacije, ali lijepo ih je čitati. Samo neka nastavi ovako sa Romom, tj. da završe ovo što su počeli (titula, naravno), veći klub neće doći u pitanje, mada je i Roma sasvim ok.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 okt 2013, 18:58

Mire ne treba brinuti ukoliko nastavi s ovim igrama odlazak u Man Utd mu ne bi preporučio jer taj klub će biti sparing tim ostalim velikanima.

Barca mu je najbolja opcija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2013, 19:01

Saurman je napisao/la:Mire ne treba brinuti ukoliko nastavi s ovim igrama odlazak u Man Utd mu ne bi preporučio jer taj klub će biti sparing tim ostalim velikanima.
To sam htio napisati, ali ko bi onda slušao uvrijeđene navijače Uniteda.

Arsenal, Barca i svi klubovi koji igraju 'lepršavo', Roma je jedan od njih.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 okt 2013, 19:01

Za njega je Barcelona kao krojena. Man.Utd je isto dobra opcija, ali sa obzirom koliko se biju u Engleskoj on bi bio često povrijeđen dok je u Španiji to manja mogućnost.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 okt 2013, 19:03

Njemu bi bilo najbolje da zavrsi ovu sezonu u Romi i da ostane upamcen u historiji kao jedan od nosilaca tog tima do titule pa da se onda posveti mogucem transferu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 okt 2013, 19:03

Saurman je napisao/la:Mire ne treba brinuti ukoliko nastavi s ovim igrama odlazak u Man Utd mu ne bi preporučio jer taj klub će biti sparing tim ostalim velikanima.

slika
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 29 okt 2013, 19:05

Ja bih volio da Mire ostane u Romi još bar ovu i onu narednu sezonu, da sa vučicom igra u Ligi prvaka. Ali kao što @FaraonTM reče, za njega je Barsa kao krojena, ta njihova lepršava igra kratkih pasova je nešto u što bi se on sjajno uklopio, jer je i sam takav tip igrača.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 okt 2013, 19:09

Spekulacija ima i bit ce sve vise ali mislim da od toga nema nista. Ne vjerujem da je Mire zainteresovan da mjenja sredinu a ni Roma ga pogotovo nebi pustila. Garcia gradi igru oko njih trojice na sredini (DDR, Strootman i Pjanic), kako sam kaze, oni su srce ove Rome. Jedino bi ih mozda neka astronomska ponuda mogla pokolebati, da se javi PSG sa 50 miliona ili nesto slicno ali iskreno se nadam da do toga nece doci.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 okt 2013, 19:18

Na polusezoni 80% nece ici, jedino ako dodje ponuda od 30+ miliona. Mislim da bi je i Roma i Pjanic objerucke prihvatili. Ako na kraju sezone Roma uzme Scudetto, a Pjanic pokaze sta zna na Svjetskom, nema tog trenera i uprave koja ce ga zadrzati na Olimpicu da ne ode negdje za 30+ miliona.

Ako nastavi ovako kroz sezonu i na svjetskom, imat cemo do godine najskupljeg igraca na Balkanu. To je 100%

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 okt 2013, 19:27

To ti i ostali strucnjaci prizeljkujete i najavljujete 10 godina. Pa nikad nista. Ne brini ti za United. Za klub koji ima duplo veci ugovor sa proizvodjacem dresa nego Real koji je na drugom mjestu i koji je u istoj situaciji sto se tice sponzora na dresu nema zime. Svaki nas igrac bi dao bubreg da zaigra za United.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 okt 2013, 19:30

Jao miline na ovoj temi braco mila...Mire ostatcima pluska po faci, a vidim da glavni zohari fale. To Mire legendo, pozdravi sve one bildere sto su te prozivali i uporedjivali sa igracima koji zaradjuju hljeb u hebenoj Kini :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 29 okt 2013, 19:34

Cartman je napisao/la:

To ti i ostali strucnjaci prizeljkujete i najavljujete 10 godina. Pa nikad nista. Ne brini ti za United. Za klub koji ima duplo veci ugovor sa proizvodjacem dresa nego Real koji je na drugom mjestu i koji je u istoj situaciji sto se tice sponzora na dresu nema zime. Svaki nas igrac bi dao bubreg da zaigra za United.
Ovim si me podsjetio na jednog mog jarana,isto navijac Manchestera,naravno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2013, 19:36

Kako čovjek mrzi Misimovića, to je nevjerovatno. Bilo je takvih i prije, ali ovaj prednjači. Još forumaše naziva žoharima :roll:
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 29 okt 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 okt 2013, 19:36

Itekako rizično da ne kažem glupo bi bilo da mjenja klub pola godine prije SPa, a u klubu mu ide fantasticno, klubu ide fantasticno. Imaju 9 pobjeda iz isto toliko mečeva i vjerovatno će uzeti titulu!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 okt 2013, 19:38

Nije sto navijam za Romu,al ne vidim potrebu zasto bi Pjanic igdje prelazio,u dobroj(trenutno) ekipi je,ima prostora da napreduje,zar stvarno mislite da je Realu,Bayernu,Barceloni potreban???Ako bi otisao negdje,prosao bi kao i Dzeko,a to mu nije potrebno,trenutno ga navijaci obozavaju i bitan je faktor u ekipi.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.