FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hordasi mene vec hvata trema nezz kako kod vas sutra ocekujem pobjedu jer realno zeljo zadugo nije imao slabiju ekipu e sad samo opet da nam ne zakaze realizacija..a ja sutra ocekujem sastav bandovic,tatko,trivun,dupovac,tadijevic,bisanovic,cimirot,todorovic,radovac,karic i komazec..e sad zasto radovca ne kakvog iskusnijeg i jaceg fizicki ajmo reci zasto sto aj tvrdim da u obje ekipe nema igraca kvaliteta radovca i ja ocekujem sutra da on rijesi utakmicu...a sad pitanje za ove upucenije sta bi sa dzakmica kolko to ozbiljna povreda pa ga enma jos nazad,i za bilbiju zastop ga dovedesmo kad covjek nemoze da igra ja sam mislio da ce se ti papiri koliko toliko brze rijesiti..
Samo Sarajevo
Ma treba mahnitog Travancica ubaciti ako mu se bude igralo napravit ce problem... bolje se kockati sa njim, jer Karic svakako ne moze ni iznenaditi dok ovaj ima taj kvalitete 
Husrefe nemoj samo "brzog" od pocetka molim te !

Husrefe nemoj samo "brzog" od pocetka molim te !
Lijepo receno. Pa nek nam sutra poklone derbi za pamcenje i jedni i drugi."Kada igraš derbi osjećaš da si dio nečega bitnog i velikog"

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
I ja kažem. 3:3 uz mnoštvo preokreta.exbabilon je napisao/la:Lijepo receno. Pa nek nam sutra poklone derbi za pamcenje i jedni i drugi."Kada igraš derbi osjećaš da si dio nečega bitnog i velikog"
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Povodom ovog derbija sam osmislio jednu pjesmicu
A nama derbi je,
A nama derbi je,
Za ručak Željo je-, e-, e-,
A nama derbi je,
I svi smo sada mi,
Prvi na tabeli,
Jer smo Želju mi,
Je-,e-,e-,
Pobijedili!
A nama derbi je,
...
Divite se mojim pjesničkim dostignućima
SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!

A nama derbi je,
A nama derbi je,
Za ručak Željo je-, e-, e-,
A nama derbi je,
I svi smo sada mi,
Prvi na tabeli,
Jer smo Želju mi,
Je-,e-,e-,
Pobijedili!
A nama derbi je,
...
Divite se mojim pjesničkim dostignućima

SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!
4.10.2009.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
HAHAHAHAHAH, obrisi to dok jos neko nije procitao...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- champions1921
Na ovo gore i lici 80% navijackog repertoara koji se moze cuti na sjevernoj tibini stadiona Kosevo 

BUDI ŽELJO !!!
Leteci medvjedici pricaju o pjesmamachampions1921 je napisao/la:Na ovo gore i lici 80% navijackog repertoara koji se moze cuti na sjevernoj tibini stadiona Kosevo

meni ovo lici na benjamina isovica
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Meni ovo lici na vase parole samo sto je ovo gramaticki urednoZZtop10 je napisao/la:meni ovo lici na benjamina isovica

Najjaca scena posljednih 10 godina onaj klip na Kosevu izlazi Isovic kao ono Tifa a stadion prazan kao da je pofalicki i samo cujes a mi smo divovi HAHAHHAHAH.
Vrhunac, nek nam neko stavi taj klip da se smijemo
Vrhunac, nek nam neko stavi taj klip da se smijemo

- Evolution87
- Kontakt:
Znate svi, 17:30 kod katedrale !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bišanović ne igra zbog kartona.kanarinac je napisao/la:hordasi mene vec hvata trema nezz kako kod vas sutra ocekujem pobjedu jer realno zeljo zadugo nije imao slabiju ekipu e sad samo opet da nam ne zakaze realizacija..a ja sutra ocekujem sastav bandovic,tatko,trivun,dupovac,tadijevic,bisanovic,cimirot,todorovic,radovac,karic i komazec..e sad zasto radovca ne kakvog iskusnijeg i jaceg fizicki ajmo reci zasto sto aj tvrdim da u obje ekipe nema igraca kvaliteta radovca i ja ocekujem sutra da on rijesi utakmicu...a sad pitanje za ove upucenije sta bi sa dzakmica kolko to ozbiljna povreda pa ga enma jos nazad,i za bilbiju zastop ga dovedesmo kad covjek nemoze da igra ja sam mislio da ce se ti papiri koliko toliko brze rijesiti..
Samo pametno i borbeno, rezultar neće izostati.
Kako bi lijepo bila da ovaj derbi prođe bez baklji, da ne moramo opet savezu plaćati kazne. Sve to fino izgleda, ali bolje je napraviti neku koreografiju bez pirotehnike.
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
MAJORIZACIJA se nastavljaaaaaaaaaaaaaaEvolution87 je napisao/la:Znate svi, 17:30 kod katedrale !

Toplo preporučujem novi Bodro FAN, sutra izlazi, a već je dostupan na službenoj stranici (za članove, naravno)..
Stop majorizaciji medvjedića
Nikola ga našiljio taman za 90

Nikola ga našiljio taman za 90

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Sretno nam sutra 
Hocemo Pobjedu, Pobjedu na Derbiju !

Hocemo Pobjedu, Pobjedu na Derbiju !
- storm_raider
- Kontakt:
Potvrdjujem!Evolution87 je napisao/la:pala opkladastorm_raider je napisao/la:Hajde neko u avatar ako je raspolozen? Ako mi pobjedimo mjesec dana drzi na avataru zeljin grb, ako vi pobjedite, onda cu ja grb sarajeva.
PS. Bas ste nas "uzeli" sa ovom slikom iza.![]()

Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, MSOZ101, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Pena, PeppermintSA, rimljanin90 i 94 gosta.