NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2013, 20:58

BREAKING: Eagles traded Isaac Sopoaga and a 6th-round pick to Patriots for a 5th-round pick.
Odlican potez BB-a, no nazalost nas problem nije odbrana vec napad i trebao je pokusati dovesti jednog WR-a ili TE-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 okt 2013, 21:00

amerosm je napisao/la:
BREAKING: Eagles traded Isaac Sopoaga and a 6th-round pick to Patriots for a 5th-round pick.
Odlican potez BB-a, no nazalost nas problem nije odbrana vec napad i trebao je pokusati dovesti jednog WR-a ili TE-a.
BB dobro radi, posložit će on to. Samo što će onaj klaun od napada učinit
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2013, 21:03

Sportfanatik je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
BB dobro radi, posložit će on to. Samo što će onaj klaun od napada učinit
j.ebiga, vi svi sad žugate na mcdanielsa, a 2007 kad je bilo 16:0 bio je bog. nije on kriv što je kraft pustio welkera, što je pola tima povrijedjeno i što ostali WRi imaju šuplje ruke

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 okt 2013, 21:30

Ali je kriv sto zove trcanje na 3rd and 5, i vise puta protiv Saintsa na 3rd and goal (5,6,7 yardi).
Po mom misljenju, on je taj koji mora uraditi bolji posao da stavi rookieje u bolju poziciju da uspiju. Jesu li to Allen i Hopkins nesto bolji, talentiraniji od Dobsona? :roll:
A i Brady izjavio da je na famoznom 4th and 4 pijanom scrambleu vidio da nisu Gronkowski i Amendola otvoreni i da se odlucio na run.
Pa eto, nek' igraju Brady, Ridley, Gronk, Amendola i 7 blokera, sta ce nam ko vise. :roll:

Izak-aga haman dzaba stigao. Samo smo se spustili 20ak mjesta iz pete u sestu rundu. Jos kad bi Collins i Fletcher pouzdani cover LB-ovi postali, ne bi nam kraja bilo u odbrani... :roll:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2013, 22:24

@ randy

nakon dovodjenja Cartera vecina navijaca kao i medija spominje mogucnost da ce Ninkovich igrati na poziciji LB-a, no vidjecemo sta ce BB odluciti.

Da se Mayo nije povrijedio imali bi strasnu odbranu, iako je ova trenutna veoma odlicna i siguran sam da ce tokom sezone donijeti prevagu na nasu stranu u pojedinim utakmicama.

Sto se McDanielsa tice isti nije u stanju nista sam napraviti i zivi od kvaliteta ekipa, a o njegovom play-callingu da ne pricamo.

PS: Iako smo kritikovali BB-a zbog Meska izgleda da je isti bio upravu jer, Allen do sada ima bolje statistike od njega, a isti je takodjer danas otpusten od strane Steelersa.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 okt 2013, 22:30

amerosm je napisao/la:@ randy

nakon dovodjenja Cartera vecina navijaca kao i medija spominje mogucnost da ce Ninkovich igrati na poziciji LB-a, no vidjecemo sta ce BB odluciti.

Da se Mayo nije povrijedio imali bi strasnu odbranu, iako je ova trenutna veoma odlicna i siguran sam da ce tokom sezone donijeti prevagu na nasu stranu u pojedinim utakmicama.

Sto se McDanielsa tice isti nije u stanju nista sam napraviti i zivi od kvaliteta ekipa, a o njegovom play-callingu da ne pricamo.

PS: Iako smo kritikovali BB-a zbog Meska izgleda da je isti bio upravu jer, Allen do sada ima bolje statistike od njega, a isti je takodjer danas otpusten od strane Steelersa.
Znači ne vraća se u nedjelju? U nedjelju dobit i onda s mirom otić na bye week
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 okt 2013, 22:54

jestamaji je napisao/la:
alemsa je napisao/la:I proslo kolo mi je bio Wayne out(nisam imo zamjene) , Johnson bye, Richardson bye, TE 0 poena, pa sam imo 128 poena :D. Skontat ce se nesto
da, ali toliko sreće ne možeš imat dva puta zaredom, prije svega ne ove hefte jer su ti svi glavni igrači na bye ;)

nego vidim upravo, imam najbolji skor od sviju i cca 100 poena više nego svi ostali i opet sam četvrti. yahoo sucks :mrgreen:
Vidjet cemo :)

Nije do Yahoo, divizija je prioritet, prvi po divizijama ce imat prva 3 mijesta.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2013, 23:54

Jel' do mene, il' prosle cijele sezone nije ni upola manje ACL-a bilo k'o ove tekuce? :?

Evo i Sidney Rice gotov, inace Seahawksi jedva protiv Ramsa bez Bradforda...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 okt 2013, 01:09

BB je očito promijenio prioritete u ispravnom smjeru :mrgreen:
"i tata bi sine"
slika

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 okt 2013, 12:37

Da li joj Bill navecer prica o nickelu, dimeu, rub routeu, ili imaju sado-mazo? :lol:

Sto se Cartera tice, njegova primarna uloga je 3rd down rusher, end-of-line rusher ili s pozicije DT. Mada sad s Isaacom, jednu akciju mozemo igrati 3-4, drugu 4-3.
Po mom misljenju najbolje sto imamo na terenu je: Jones--Kelly--Sopoaga--Ninkovich; Hightower--Spikes; Dennard--Arrington--Talib; McCourty--Gregory.

Naravno, Sopoagu i Spikesa izvuci vani na passing downovima (C.Jones za Izak-agu i Fletcher/Collins za Spikesa), ili ako Spikesa moras drzati unutra, posalji ga da nekom glavu iscupa. Mislim da bi mu O-Lineman pobjegao u otvorenom terenu.

Bilo kako bilo, ne vjerujem da cemo mi ijednu utakmicu izgubiti zbog odbrane. Dala je Bradyu priliku protiv Cinncinatija i Jetsa, ali kad napad igra indijanski kako su igrali vecinu sezone, ni Jacksonville nije bezazlen protivnik.
Novembar ce svakako biti prekretnica sezone i vrlo vazan bye jer nakon MNF protiv Caroline, iducu sedmicu dolazi Peyton, pa ocekujem da veci dio gameplaya za Denver bude instaliran tokom bye-a.
Pobijediti Pittsburgh je pod moranje, iako imaju izvrsnih pojedinaca u odbrani (Woodley, Timmons, Polamalu, Taylor, mesar Clark), 7-2 omjer za bye, tokom kojeg analiziras slabosti i jacine protivnika koji slijedi, umjesto da ispravljas gomilu gresaka koje je tvoj tim nacinio.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

amerosm
Kontakt:

Re: AW: NFL

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2013, 16:59

Odlicna vijest za sve navijace Patriotsa...Naime danas su Kelly i Vereen trenirali sa ekipom o trebali bi biti spremni za duel protiv Steelersa.

Ja da se pitam ne bih ubacivao od samog pocetka utakmice vec bih sacekao razvijanje rezultata i po potrebi ih ubacivao.

Isto vazi i za Taliba za kojeg se ocekuje da ce biti spreman za Steelerse.

Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 okt 2013, 17:01

amerosm je napisao/la:Odlicna vijest za sve navijace Patriotsa...Naime danas su Kelly i Vereen trenirali sa ekipom o trebali bi biti spremni za duel protiv Steelersa.
Nema pravo Vereen igrati do tekme sa Panthersima ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2013, 17:23

Cutler bi se mogo vratiti za week 9 :)..jest da ne ocekuje se ali kaze da nije ruled out za tu sedmicu jos uvjek ..eno ga na treningu baca loptu ebiga valjda se oporavi uskoro..samo ja bi ga odmorio nema se ovdje sta trazit sa ovim povredama u odbrani
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 okt 2013, 19:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Odlicna vijest za sve navijace Patriotsa...Naime danas su Kelly i Vereen trenirali sa ekipom o trebali bi biti spremni za duel protiv Steelersa.
Nema pravo Vereen igrati do tekme sa Panthersima ;)
Dobro je sto je poceo trenirati, moci ce malo osjecaja za igru da povrati, ali previdio si da Vereen silazi sa IR-designated to return tek poslije Pittsburgha.

Kudos to Rio, koji ispravlja prije nego sto ja mogu da primijetim. :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2013, 23:18

Rob Gronkowski missed the first six weeks of the Patriots’ season recovering from offseason surgeries, and now he is listed on the injury report as questionable for Sunday’s game against the Pittsburgh Steelers with a new hamstring issue.
Ili mu ocitati lekciju ili ga trade-ovati...Pun mi je vise qurac i Gronka i njegovih budalastinja zbog kojih na kraju ispastaju Patriotsi.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 31 okt 2013, 19:06

amerosm je napisao/la:
Rob Gronkowski missed the first six weeks of the Patriots’ season recovering from offseason surgeries, and now he is listed on the injury report as questionable for Sunday’s game against the Pittsburgh Steelers with a new hamstring issue.
Ili mu ocitati lekciju ili ga trade-ovati...Pun mi je vise qurac i Gronka i njegovih budalastinja zbog kojih na kraju ispastaju Patriotsi.
A jarane, ti bas brutalan.. :roll:

Ne biras kad ces zadnju lozu povrijediti. Onda kad je glumio John Cenu u nocnom klubu, i da je slomio opet ruku, trebalo bi mu ocitati lekciju i to ga usput nasamarati.
Dok radi ono sto se od njega ocekuje na terenu, nek' krese Bibi Jones 5x dnevno, sto se mene tice.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 okt 2013, 20:52

randy_moss je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
A jarane, ti bas brutalan.. :roll:

Ne biras kad ces zadnju lozu povrijediti. Onda kad je glumio John Cenu u nocnom klubu, i da je slomio opet ruku, trebalo bi mu ocitati lekciju i to ga usput nasamarati.
Dok radi ono sto se od njega ocekuje na terenu, nek' krese Bibi Jones 5x dnevno, sto se mene tice.
Naravno da ne mozes birati kada ces se povrijediti, ali je Gronkowski zasluzio da se njegovi postupci malo detaljnije analiziraju...

Uredu dvije povrede ruke je imao na terenu, dok su se ostale dvije dogodile kada nije trajala sezona i uz to pojavljuje se u Aprilu povreda ledja.

Zatim dolazi do ovog dugotrajnog oporavka i isti se opet povrijedi, iako je prema pisanju medija normalno trenirao u Ponedjeljak i Utorak.

I meni je svejedno sta ce isti raditi van terena ukoliko Patsi od njega imaju koristi na terenu, ali ces i sam priznati da to nije slucaj evo vec skoro dvije sezone.

Da se razmjemo meni je Gronk jedan od najdarzih igraca u ekipi, ali se njegovi neki postupci moraju detaljnije izanalizirati.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 01 nov 2013, 10:04

Cincy se pridruzio raji, Geno Atkins najvjerovatnije ACL tear i jednosmjerna za IR.

Kako je krenulo, jedina zdrava ekipa koja ostane ce osvojiti titulu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2013, 17:02

nema ovo je uzas puno ACL poveda ove godine strasnooo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 nov 2013, 20:23

SheldonCooper je napisao/la:Giantsi napadaju PO :lol:
Da ti kažem, s obzirom kakav odron nam je divizija ništa nije isključeno.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.