FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pitari,danas u hrasnici trenirali prekide i skok igru,utrcavanje na drugu... 

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, je li okupljanje Manijaka ispred Grbavice ili kod mosta Suade.D? Hvala
Koliko znam od 17:00-17:30 na mostu Suade Dilberović.DzoleZeljo je napisao/la:Momci, je li okupljanje Manijaka ispred Grbavice ili kod mosta Suade.D? Hvala
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako nije bilo... Imate u Ferhadiji ispred SPORT LIFE (standardno mjesto) sigurno kupiti karte... I nema bojazni da ce nestati (sad-zasad) jer kako sam vidio i ne kupuje raja pretjerano karte.... HAjd' valjda ce sutra... Pred tekmu to da plane.. Bar se nadam zbog atmosfere, jer derbi bez publike nije isto sto i derbi sa velikim brojem navijaca...
Hajd' ako u nesto ne sumnjam, to je da ce jug biti pun... A Pite ce se sigurno igrati igre, ''Siri siri vezeni peskiri'' kao prethodnih nekoliko derbija na Kosevu....
Hajd' ako u nesto ne sumnjam, to je da ce jug biti pun... A Pite ce se sigurno igrati igre, ''Siri siri vezeni peskiri'' kao prethodnih nekoliko derbija na Kosevu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ja sam kupio jug danas kod Tržnice, na Grbavici će karte biti sutra...damirc je napisao/la:Da li je neko isao do Grbavice da li je pocela prodaja karti i do koliko sati se iste mogu kupiti?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jug pun, ostalo nas ne zanima!MrMuscle je napisao/la:Ako nije bilo... Imate u Ferhadiji ispred SPORT LIFE (standardno mjesto) sigurno kupiti karte... I nema bojazni da ce nestati (sad-zasad) jer kako sam vidio i ne kupuje raja pretjerano karte.... HAjd' valjda ce sutra... Pred tekmu to da plane.. Bar se nadam zbog atmosfere, jer derbi bez publike nije isto sto i derbi sa velikim brojem navijaca...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Stara škola
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hajde mi osim zadnjeg derbija daj jos jedan primjer gdje je isti bio pun na derbijima u posljednjim sezonama? Ovo nije provokacija vec me zanima na cemu baziras ovo "pun" ?!MrMuscle je napisao/la:Ako nije bilo... Imate u Ferhadiji ispred SPORT LIFE (standardno mjesto) sigurno kupiti karte... I nema bojazni da ce nestati (sad-zasad) jer kako sam vidio i ne kupuje raja pretjerano karte.... HAjd' valjda ce sutra... Pred tekmu to da plane.. Bar se nadam zbog atmosfere, jer derbi bez publike nije isto sto i derbi sa velikim brojem navijaca...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Rekao je da ne sumnja da ce sada biti pun jug, ili ne znas da citas?!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa bio ti je i na predzadnjem (msm da je u pitanju taj) od kad datira ovo siri-siri.... Kad je vas vodja ili ko vec na razglas to rekao, sto je docekano na jugu i zapadu sa velikim salvama smijeha....1L8F9C2 je napisao/la:Hajde mi osim zadnjeg derbija daj jos jedan primjer gdje je isti bio pun na derbijima u posljednjim sezonama? Ovo nije provokacija vec me zanima na cemu baziras ovo "pun" ?!MrMuscle je napisao/la:Ako nije bilo... Imate u Ferhadiji ispred SPORT LIFE (standardno mjesto) sigurno kupiti karte... I nema bojazni da ce nestati (sad-zasad) jer kako sam vidio i ne kupuje raja pretjerano karte.... HAjd' valjda ce sutra... Pred tekmu to da plane.. Bar se nadam zbog atmosfere, jer derbi bez publike nije isto sto i derbi sa velikim brojem navijaca...
Ne racunaj onaj kada su Manijaci bili na zapadu, mada je tada bila najveca dominacija u navijanju na Kosevu jednih od navijaca.... A i brojka je bila ajmo reci vrlo dobra... Oko 3000-3500 s obzirom da je karta bila 15KM....
Dakle u zadnja otprilike 3-4 derbija na Kosevu je posjeta Manijaka impozantna... Naravno imam uvijek na desetine praznih mjesta, pogotovo prvi ''safovi'', al' to je zbog guranja raje, da se ubaci medju najvatrenije... I nerijetko je na tim mestima 2 momka na 1 stolicu...
A ako 4000-4500 nije dobro onda ne znam sta je... A racunica je jasna da ta cifra znaci pun Jug.....
Otprilike kako se Amar vratio na jugu je bolja posjeta nego na sjeveru, gdje je uvijek kad se sve sabere i oduzme jedan cijeli sektor prazan... Tj. po pola sektora prema istolu i zapadu...
I jednima i drugima bi ovaj derbi mogao odrediti put u nastavku sezone. Mi bi se pobjedom vratili i opet bili konkurentni za titulu. Poraz bi nas malo vise odaljio iako ni tada nebi bilo nemoguce.
Ne shvatam ove kriticare. Neki igraci koji su trebali eksplodirati ove sezone su nam vec duze vremena zbog tezih povreda odsutni. I opet smo koliko toliko konkurentni.
Kvesic bi sigurno bio u Brazilu sljedece godine, da nije povrede (nije ni sada iskljuceno da ode) a nama bi valjao, prvo igracki a kasnije i finansijski.
Pogodila nas je velika nesreca ove sezone. Za nadati se da mozemo pairati do kraja godine a onda izdominirati, kao i obicno. Ne treba stvarati nepotreban pritisak na ljude u klubu. Nismo valjda dusmani sami sebi?
Ne shvatam ove kriticare. Neki igraci koji su trebali eksplodirati ove sezone su nam vec duze vremena zbog tezih povreda odsutni. I opet smo koliko toliko konkurentni.
Kvesic bi sigurno bio u Brazilu sljedece godine, da nije povrede (nije ni sada iskljuceno da ode) a nama bi valjao, prvo igracki a kasnije i finansijski.
Pogodila nas je velika nesreca ove sezone. Za nadati se da mozemo pairati do kraja godine a onda izdominirati, kao i obicno. Ne treba stvarati nepotreban pritisak na ljude u klubu. Nismo valjda dusmani sami sebi?
Sutra nas zanimljiva postavka igre ocekuje, sredina terena ce biti bas jaka i iskusna. Vidjet cemo na sta ce to izac. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Tebi niko nije rekao da je sjever veci od juga pa lupas po tastaturi bez potrebe. Logicno je da je jug puniji svakako osim sto je manji, i vecina vas se odluci doci na tu tribinu. Nemoj o kvaliteti navijanja i lupanja da vas je bilo preko 3500 hiljada ne tom derbiju kad u vrh glave 1500 ljudi nije bilo, a dominacija je cudna stvar svi je gledaju iz svog ugla, za mene je najveca dominacija bila na vasem terenu ovaj zadnji derbi i onaj 1-2 al kazem svi svojeMrMuscle je napisao/la:Pa bio ti je i na predzadnjem (msm da je u pitanju taj) od kad datira ovo siri-siri.... Kad je vas vodja ili ko vec na razglas to rekao, sto je docekano na jugu i zapadu sa velikim salvama smijeha....1L8F9C2 je napisao/la:Hajde mi osim zadnjeg derbija daj jos jedan primjer gdje je isti bio pun na derbijima u posljednjim sezonama? Ovo nije provokacija vec me zanima na cemu baziras ovo "pun" ?!MrMuscle je napisao/la:Ako nije bilo... Imate u Ferhadiji ispred SPORT LIFE (standardno mjesto) sigurno kupiti karte... I nema bojazni da ce nestati (sad-zasad) jer kako sam vidio i ne kupuje raja pretjerano karte.... HAjd' valjda ce sutra... Pred tekmu to da plane.. Bar se nadam zbog atmosfere, jer derbi bez publike nije isto sto i derbi sa velikim brojem navijaca...
Ne racunaj onaj kada su Manijaci bili na zapadu, mada je tada bila najveca dominacija u navijanju na Kosevu jednih od navijaca.... A i brojka je bila ajmo reci vrlo dobra... Oko 3000-3500 s obzirom da je karta bila 15KM....
Dakle u zadnja otprilike 3-4 derbija na Kosevu je posjeta Manijaka impozantna... Naravno imam uvijek na desetine praznih mjesta, pogotovo prvi ''safovi'', al' to je zbog guranja raje, da se ubaci medju najvatrenije... I nerijetko je na tim mestima 2 momka na 1 stolicu...
A ako 4000-4500 nije dobro onda ne znam sta je... A racunica je jasna da ta cifra znaci pun Jug.....
Otprilike kako se Amar vratio na jugu je bolja posjeta nego na sjeveru, gdje je uvijek kad se sve sabere i oduzme jedan cijeli sektor prazan... Tj. po pola sektora prema istolu i zapadu...

Ja al' jug uopste nije toliko manji od sjevera koliko ti potenciras.... Razlika je u par stotina mjesta... A jedan sektor znaci oko milje stolica.. Dakle jednostavnom logikom i prostom racunicom dodje se do toga da na jugu uvijek ima vise navijaca (msm na ovih zadnjih par derbija)... I nije istina da je sva koncentracija navijaca Zelje na jugu kad ih i fina brojka bude na zapadu.... Dakako to su ovi stariji ljudi sa djecom i ajmo reci malo ozbiljnija raja.....
Pogledaj slike sa tog derbija kad su Zeljini navijaci bili na zapadu... Znaci otprilike 2 sektorska dijela puna.... A zapad je najveci i logicno da su njegovi dijelovi veci nego dijelovi juga i sjevera... Dakle puno blize mojoj cifri nego tvojoj....
Pogledaj slike sa tog derbija kad su Zeljini navijaci bili na zapadu... Znaci otprilike 2 sektorska dijela puna.... A zapad je najveci i logicno da su njegovi dijelovi veci nego dijelovi juga i sjevera... Dakle puno blize mojoj cifri nego tvojoj....
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Najduza noc u posljednjih par mjeseci...Dugo nismo pobjedili na Hadiosnu red bi bio sutra da ih razbijemo . Znam da ce ovi momci sto istrce na teren igrati srcem i to je najbitnije, mi ih moramo bodriti zato sutra SVI NA JUG!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
-
- Kontakt:
na tribinama ce goriti i nadam se da ce momcima to biti dodatni podstrek za pobjedu. gorice sutra jug

POBJEDITE ZA SVU NEPRAVDU KOJU NAM NANOSE OD TRENUTKA KADA SU OSNOVANI,MOLIM VAS !!!!
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
sta se ti pametnjakovic pravis ,sjever nikad niste napunili u historiji na kosevu u poslijeratnom periodu uvijek coskovi prazni i 14 redova prvih preskoceno dok smo mi na zadnjem derbiju jedan na drugom bukvalno stajali ,to sto je sjever kapacitetom veci za 500 stolica od juga ne moze vam biti zivotna izvlakusa gore ali sad vam je veca lekcija nego zadnji put1L8F9C2 je napisao/la:Hajde mi osim zadnjeg derbija daj jos jedan primjer gdje je isti bio pun na derbijima u posljednjim sezonama? Ovo nije provokacija vec me zanima na cemu baziras ovo "pun" ?!MrMuscle je napisao/la:Ako nije bilo... Imate u Ferhadiji ispred SPORT LIFE (standardno mjesto) sigurno kupiti karte... I nema bojazni da ce nestati (sad-zasad) jer kako sam vidio i ne kupuje raja pretjerano karte.... HAjd' valjda ce sutra... Pred tekmu to da plane.. Bar se nadam zbog atmosfere, jer derbi bez publike nije isto sto i derbi sa velikim brojem navijaca...
Dovoljan je podatak da su na zadnjem derbiju na kosevu sve karte bile za jug rasprodane znaci sve do zadnje. A o kakvoj dominaciji ovaj prica na zadnjem derbiju na Grbavici pa jadan ne bio vas je bilo 2500 a jug takodje cijeli bio rasprodan nestalo karti a u prodaju pusteno preko 4000 pa sad logicno gledajuci kako neko moze da nadjaca nekoga koga ima duplo vise ccc.
Kad ih sutra poderemo prica pitara ce biti kako su oni nas poderali na tribinama to je bitno
.
Kad ih sutra poderemo prica pitara ce biti kako su oni nas poderali na tribinama to je bitno

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21, nedimmmm1337, perodeformero i 62 gosta.