Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gost » 29 okt 2013, 18:00

viKK je napisao/la: bravo , sve što sam ja htio napisati si napisao u svome postu . samo nema smisla uvoditi se u raspravu sa ovim parmacima .
Al moram ti iskreno reći, meni drago što sam parmak, i što se slažem sa onima koje ti nazivaš parmacima.

Šta'š svako bira svoj put.

Edinu svako dobro u karijeri,i nadam se da će uskoro ponovno zablistati. A i ako ne bude, to je život, uradio je dovoljno.....kad sve prođe,kad se zaborave i Negredo i Manuel, i Roberto, i počnu se sabirati računi, on će imati šta da zapiše.

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 29 okt 2013, 18:18

Dzeko je kriv sto nema minutazu, jer kad je dobio priliku samo hoda po terenu i nista ne radi. Lijen je momak skroz. 20 minuta dobio protiv CSKA i promasio dvije 100% sanse i bio je stvarno lijen, samo hodao po terenu

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 29 okt 2013, 18:23

I vi pravite preveliku dramu oko svega ovoga. Igraće on ove sezone, biće spreman za SP i eto. Siti igra na 4 fronta, imaće Edin prilike za igru itekako. Uostalom, ne treba nama Edin na SP da dođe kao najbolji strijelac lige, dovoljno je da bude spreman, da igra u kontinuitetu (a samim tim dolaze i golovi) i to je to, mi njegove kvalitete već znamo.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 okt 2013, 18:35

@JTS je objasnio suštinu Džekinog neigranja i loše forme. Bilo bi dobro da Edin čita forum i uvaži to, ne treba nam labilan u Brazilu. S druge strane, nije samo stvar reprezentacije, SP-a itd. Gdje je tu on? Sigurno da nije u poznim igračkim godinama kada gleda da šta zaradi; on se ponaša kao unaprijed predodređen na klupu. To, naravno, nije tako. Mora se trgnuti i zaigrati borbenije, sigurnije, požrtvovanije i biti mnogo više motiviran nego što je to bio slučaj do sada. Negredo nije neki tip igrača koji će zacementirati mjesto u prvoj postavi, igrati sve utakmice i nabiti kompleks Džeki; hoće ako Edin bude tako sebi stvari postavio, kao što napisah gore. Ključna riječ je kontinuitet, a on to nema. Ukoliko vidi da više ne može, bilo bi dobro da potraži novi klub. Neko je spomenuo BVB, to bi bilo idealno. Naravno da je Real san snova za njega, ali ne vjerujem da može završiti na Santiago Bernabeuu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 okt 2013, 18:56

bivsi je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:U bilo kojem klubu bi ovaj i ovakav Dzeko bio ispred Negreda, samo to nije slucaj u ovom "arapskom" klubu.

Sta je bilo prosle sezone sa Torresom, 20 kola nije zabio gol, pa su ga svi trpili i redovno je igrao. A Dzeko i kad zabije gol, sljedecu udje s klupe i onda na osnovu tih 10 minuta nasi forumasi mu sude. :roll:
naravno ima tu svasta u igri..Edin je klasa --odveo je BIH na svjetsko, drugi stelac kvalifikacija, ,,,mislim da ga nerespektuju...vrijeme je za odlazak iz vjestackog kluba...nadam se da Begovic nece otic tamo ..dovoljno je da vidi sto Dzeki rade :evil:
:lol:

Džeko ukoliko bude išao iz Citya jedine opcije su mu Galasaray,Lazio i slični timovi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2013, 22:45

I puno veci i trofejniji igraci od Edina su u proteklih 15-ak mjeseci pristupili turskom gigantu,tako da tu ne bi bilo nista lose pod uslovom naravno da igra konstantno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 okt 2013, 23:05

Da pristupili su turskom gigantu igrači koji su na zalasku karijere.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 29 okt 2013, 23:07

Yucca je napisao/la:Okupila se ekipa sve strucnjaci sami naravno znaju zasto Dzeko ne igra jer imaju insajderske informacije :roll: :roll:

JTS@ iz prve ruke dobio tacne informacije da je Dzeko nezainteresovan,lijen,indolentan....... zato grije klupu,Negredo leti po terenu itd.......... :roll:

Ali najbolje u svemu je to sto svi zapocinjete svoj post DRAG JE MENI DZEKO,VOLIM GA I JA,IDOL NACIJE,DIJAMANT ITD..... i onda ima ono ali pa onda krenu Lijen,nezainteresovan itd...... :oops: :oops: :? :?
Nazad u školu.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2013, 23:19

Saurman je napisao/la:Da pristupili su turskom gigantu igrači koji su na zalasku karijere.
Prije svega sam mislio na Drogbu i Sneijdera,i je li Sneijder sa 29 godina na zalasku karijere?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 okt 2013, 10:06

Mislim da ce ga Pelegrini odmarati veceras, jer Edin mu treba svjež i odmoran na klupi u narednim tekmama.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 30 okt 2013, 10:12

kao sto je poznato u BIH mora svaki igrac platit da bi igro od jednog djeteta pa do nase 1 lige, ko nema para nemoze ni igrat dobro poznato...a bice da je tako i u Engleskoj ..Edin nezeli vise da uplacuje da bi igrao i onda normala da ne igra..pa evo cist primjer Jovetic ..doso kokuz nema prebijene i nemoze ni klupa nego tribine :lol: :lol: :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 okt 2013, 10:52

Sabinho je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Da pristupili su turskom gigantu igrači koji su na zalasku karijere.
Prije svega sam mislio na Drogbu i Sneijdera,i je li Sneijder sa 29 godina na zalasku karijere?
Sneijder u zadnje 2-3 godine postao rupa od igrača njegova karijera je u slizanoj putanji.U Interu npr nije mogao uvezati 2 utakmice kako valja i nikome nije bio interesantan dok se nisu pojavili levati iz Galatasaraya oni vole kupovati škart igrače tj one koji su se drugi klubovi odrekli.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 okt 2013, 11:12

Sheyi je napisao/la:Mislim da ce ga Pelegrini odmarati veceras, jer Edin mu treba svjež i odmoran na klupi u narednim tekmama.
Je li i ovo ,,dobronamjerna,, kritika ?
Na svakom normalnom forumu bi dobio bananu,ali ovdje ne! Pokekerim se na cjelokupan forum,temu,portal,administratore,moderatore i druge titulare.Nadam se da cu dobiti trajni ban pa da ne dolazim vise ovdje.
Svakako nema zdrave rasprave,niti smijes napisati za niti protiv nekoga niti imas s kim normalno raspravljati....
Djeca,moroni i besposlicari sa hiljadama glupih i bespotrebnih postova.Provociranje,udaranje na inteligenciju,nerviranje......
Kakvi glupani u drzavi takvi i na forumu,olicenje stanja nacije.
Lijep pozdrav,dovidjenja i prijatno

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 okt 2013, 11:31

Denizmare je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Mislim da ce ga Pelegrini odmarati veceras, jer Edin mu treba svjež i odmoran na klupi u narednim tekmama.
Na svakom normalnom forumu bi dobio bananu,ali ovdje ne! Pokekerim se na cjelokupan forum,temu,portal,administratore,moderatore i druge titulare.Nadam se da cu dobiti trajni ban pa da ne dolazim vise ovdje.
Svakako nema zdrave rasprave,niti smijes napisati za niti protiv nekoga niti imas s kim normalno raspravljati....
Djeca,moroni i besposlicari sa hiljadama glupih i bespotrebnih postova.Provociranje,udaranje na inteligenciju,nerviranje......
Ma ovo je šala, vjerujem da će Džeko zaigrati od prve i ako ne pokaze neku borbu, ako ne zabije pogodak, onda mu situacija u Citiu u narednih par utakmica nije bas obecavajuca(a za to mu nije kriv niko, osim njega samog)
U slučaju da i večeras ne pocne od prve onda...

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 30 okt 2013, 12:24

Pantilimon – Richards, Boyata, Lescott, Kolarov – Rodwell, Garcia – Navas, Jovetic, Milner – Dzeko...ocekujem :roll:

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 30 okt 2013, 12:43

OOOoooOO Napreduje Edin veceras u prvih 11 B ekipe sitija 8-)
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 30 okt 2013, 12:54

Super ekipa. Jova i on su fino igrali ono jednom kad su poceli zajedno.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 okt 2013, 13:19

Večeras jednostavno mora zabiti gol ako misli da malo vrati povjerenje kod Pellegrinija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 30 okt 2013, 13:22

Denizmare je napisao/la:
Želja ti se ispunila...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 okt 2013, 16:44

Ne znam gledam ovaj sastav i jedino sto mi pada na pamet je to da preko Navasa i Jovetica moze profitirat,ako bude osudjen na lopte Milnera i Kolarova aka Sejada Salihovica,ne pise mu se dobro :mrgreen:

Trebala bi biti dobra utakmica,veceras moraju svi oni gristi i igrati najbolje sto znaju,da bi izborili prvi tim,zna se na koga posebno mislim :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, DanijelTZ, enobarca, Google Adsense [Bot], Proximic i 68 gostiju.