dajte covjeku secera i vode brzo!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Joj ajme meni ca lipe mi gospe marjanove,kruva vina mi i masliN kad obuceN crne cipeleN i bile corapiN staviN ajdukov sal oko vrata i kad naN zapiva na poluvrimenu tompson i mate bulic ima da gori pajdo moj lipi. Valjda cu stici na bus pajdane moj ako potrgaN grozdje do polaN dva. Jojjjjj jedva cikaN utaknicu
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
NekaN pajdo ne zayebayin se evo nice da mi upaliN bemvej kocka dva pet a moraN u grad po likove. Jojjj mozda i sa njiN sidjeN u nidelju. Kad ga vratiN iz citvrte u tricu pa bokoN ni zovnicuN sve do bilog briga da glidan naseg antu radeljica. Citav ljutiN dolac ce na utaknicu. Ima da gori pajdo moj lipi. Aj bok odo do Jure vidjat ima li kablovekrmak je napisao/la:dajte covjeku secera i vode brzo!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Joj ajme meni ca lipe mi gospe marjanove,kruva vina mi i masliN kad obuceN crne cipeleN i bile corapiN staviN ajdukov sal oko vrata i kad naN zapiva na poluvrimenu tompson i mate bulic ima da gori pajdo moj lipi. Valjda cu stici na bus pajdane moj ako potrgaN grozdje do polaN dva. Jojjjjj jedva cikaN utaknicu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Velež: Oštraković, Kazazić, Majkić, Zolj, Okić, Hebibović, Merzić, Letić, Ramović, Rašević, Maletić.
tako ne pricaju niti u gornjim mamićima, a ti si strašan kompleksaš, i da to dokazujes iz dana u danNeretvanskaPastrmka je napisao/la:NekaN pajdo ne zayebayin se evo nice da mi upaliN bemvej kocka dva pet a moraN u grad po likove. Jojjj mozda i sa njiN sidjeN u nidelju. Kad ga vratiN iz citvrte u tricu pa bokoN ni zovnicuN sve do bilog briga da glidan naseg antu radeljica. Citav ljutiN dolac ce na utaknicu. Ima da gori pajdo moj lipi. Aj bok odo do Jure vidjat ima li kablovekrmak je napisao/la:dajte covjeku secera i vode brzo!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Joj ajme meni ca lipe mi gospe marjanove,kruva vina mi i masliN kad obuceN crne cipeleN i bile corapiN staviN ajdukov sal oko vrata i kad naN zapiva na poluvrimenu tompson i mate bulic ima da gori pajdo moj lipi. Valjda cu stici na bus pajdane moj ako potrgaN grozdje do polaN dva. Jojjjjj jedva cikaN utaknicu
Idemo Rodjeni smlatiti ove uzgajivace kupusa iz Bijeljine pa se onda obracunati sa stadionokradicama
FORZAAAAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
FORZAAAAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
1:0 Okić (penal), crveni karton za Lučića (Radnik)
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Odma jos jedan zavaliti i lagano privesti ovo kraju bez kartona i povreda.
2:0 Ramović, a Okić trenutno najbolji strijelac s 4 gola.
3:0 Okićććććććććććć
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pa kako samo uzpijevaju ovako da prime gol a imaju igraca vise i rezultat od 3:0
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
a ta znas nas metalitetAdma je napisao/la:Pa kako samo uzpijevaju ovako da prime gol a imaju igraca vise i rezultat od 3:0
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nadao sam se da ce komsije bar nerijeseno igrati ali izgleda da je ipak ova Mladost slaba .
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Više golova u Mostaru nego u svim utakmicama 
P.S Radnik ga zabio iz penala za 3:2
P.S Radnik ga zabio iz penala za 3:2
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Mogu samo reci da oni fakat nisu normalnio. Dobijenu utakmicu su sada doveli do neizvjesnosti. Ovo samo moze losa i neozbiljna ekipa. Nije ni cudo zasto smo izgubili onolike bodove do sada
**** ih Radnik hajde daj taj gol vise
4:2 Rašević
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.