Svidja mi se ova njihova postavka na sredini Sad sam jos vise ubjedjen da cemo ih satrat,samo se cuvati ovog malog Hodzica i neke eventualne lopte kroz sredinu da on ne proleti posto je dosta brzi od nasih stopera,inace u ovom sastavu sa ovim veznim nevjerujem da nam mogu ozbiljnije zaprijetiti kroz neku normalnu igru,mislim da imamu u tom veznom redu veliku prednost i da nam je vezni dosta pokretljivi od njihovog,bas mi je drago sto Svraka igra i sto oni misle da ga je jedno poluvrijeme protiv Veleza diglo, bolje za nas u svakom slucaju
2-0 sretno nam
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cuspajz je napisao/la:
prosli put smo vas oduvali dok ste vi gledali prazne coskove sjeverne tribine ,o bakljadi ne treba trositi rijeci tu vam je uvijek zadaca ,sto se tice vodza znamo daje vas pratio aktivno zelju 2004 2005godine dok ste vi igrali svoje utakmice
Cuspajz je napisao/la:
prosli put smo vas oduvali dok ste vi gledali prazne coskove sjeverne tribine ,o bakljadi ne treba trositi rijeci tu vam je uvijek zadaca ,sto se tice vodza znamo daje vas pratio aktivno zelju 2004 2005godine dok ste vi igrali svoje utakmice
Dovoljno si nam rekao, nemoj vise molim te......
trebal slika iz mostara kad je igrao zrinjski sa zeljom a sarajevo na kosevu protiv nekog ,i jesam dovoljno rekao o kakvoj grupi se radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cuspajz je napisao/la:
Dovoljno si nam rekao, nemoj vise molim te......
trebal slika iz mostara kad je igrao zrinjski sa zeljom a sarajevo na kosevu protiv nekog ,i jesam dovoljno rekao o kakvoj grupi se radi
Izgleda da nisi shvatio zasto sam ti povecao i boldirao onu recenicu......
Što ti je reći derbi. Natjera nas da i o gramatiKi raspravljamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.