NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Al realno bolje smo igrali u ovoj sezoni,nebitno za rezultat,sa ekipama iz gornjeg dijela.Rudar,Leotar 
Daje sutra i 1-0 pobijedit, Travnik je odmornij od nas za 1 dan, a plus protiv Rudara su igrali bez 3-4 standardna igraca ako uz to dodamo kako tvrdo igraju moglo bi bit pravo gutavo, daj boze da ja sad grijesim a vi mi se sutra smijaliastra1922 je napisao/la:ma sutra kec sa hendikepom,naravno samo ako je bila plata.nasi momci su pokazali kako se bori za dres protiv borca.
ja iskreno ocekujem nasu glat pobjedu ubijeden sam kao nikad
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Po meni je sutra tvrđa tekma nego protiv Borca. Borac je prvi bio na tabeli pa je drugačije igrati, ovo je zafrkano..
je li svi mogu igrati?
je li svi mogu igrati?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
YASUSHI JAKASHIFCL je napisao/la:kako se vabiKvota je napisao/la:LJudi kako cemo ga zvati ovo se ime ne pamti bez ceduljice! Ipak kod nas ostaje samo polusezonu zasad!
zvijezdina skola zvijezdini manekeni vec se u to uvjerili svi redom...malo dobiju minutaze u prvom timu i vec su oni igracine e nemoze to tako zao mi je ako si se ti nasao u svemu tome...sigurno nasa djeca koja budu znala igrat nogomet da ce dobijat minutazu, naravno da to iskoriste onako kako trebajolebl je napisao/la:Citam vas vec par mjeseci,i nemogu vise,a da ne kazem svoje misljenje,nije to ljudi moji Zvijezda,o je obicna legija stranaca koji su prosjecni igraci,i zalosno je sta su ljudi u klubu ucinili da Zvijezda nema igraca iz svog kadra,svoje skole,i sutra kada puknemo,i ti svi odu,tada ce biti dobar i mire sa 45 godina..
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
zvijezdacom
- Kontakt:
Naprijed Zvijezdo ljubavi mojaa

Akiyoshi Taisuke u prevodu Ferid
igra veznog a dolazi nam iz druge Bundes lige !
Kada bi trebao steći pravo nastupa? Netrebamo odma biti skeptični prema njemu treba momka prvo vidjeti kako igra pa tek onda suditi o njegovim kvalitetama. Sjetite se samo kako je bili za Bubu pa nas on sve demantovao. Sretno momcima danas, sa današnja tri boda definitivno ulazimu u mirnu luku i prvenstvo bi na kraju trebali završiti između 8-10 mjesta koliko objektivno ova ekipa i vrijedi. Da nam se slučajno ne desi da u drugu polovicu skraćenog proljetnog prvenstva uđemo u borbu za opstanak.
Jel to ovaj, http://www.transfermarkt.de/de/taisuke- ... 47734.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kvota je napisao/la:Akiyoshi Taisuke u prevodu Feridigra veznog a dolazi nam iz druge Bundes lige !
ako dodje ispade nam Ahmet iz ekipe
Ocigledno mi nisi razumio,nemam ja protiv stranaca nista,sam sam to bio kada sam igrao od splita do slobode,al je to previse brate sto je sada u zvijezdi,i sami znate da ce tome jednom doci kraj,i ko ce tada ostati,jer ova nasa djeca treniraju da bi igrala u mionici,ja sam bio,i pionir,i kadet,i junior zvijezde,i nikada se nije placala clanarina klubu,i uvjek se iz juniora izlazilo u prvi tim,a ako pratite zvijezdu godinama onda morate znati kakvih je dobrih igraca izaslo iz zvijezdinog pogona..
Haman se ciro opet registrovo.........
Imas ti i dan 3-4 momka iz gradacca sto treniraju sa prvim timom.......
I hajdi nabroji te dobre momke sto su izasli iz Zvijezde, da nisu mozda Cupo, Jole, Fikro, Alija..... po meni jedino posle rata sto je nesto vrijedilo u Zvijezdi je bio onaj bek Lidzi i golman neznam mu puno ime al su ga zvali "Kec" ostalo su sve bili alkosi
I hajdi nabroji te dobre momke sto su izasli iz Zvijezde, da nisu mozda Cupo, Jole, Fikro, Alija..... po meni jedino posle rata sto je nesto vrijedilo u Zvijezdi je bio onaj bek Lidzi i golman neznam mu puno ime al su ga zvali "Kec" ostalo su sve bili alkosi
Jel mislis da ti momci sto si nabrojao su bili losiji od ovih sada sto su tu,jel ti znas za koje su oni pare igrali,i kakve su oni uslove imali,jel mislis da su ovi sveci,i da ne piju alkohol,jesi li ti igrao u zvijezdi,jesil trenirao gdje?
kako dodjose do njega majko dragaTkanton je napisao/la:Jel to ovaj, http://www.transfermarkt.de/de/taisuke- ... 47734.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kvota je napisao/la:Akiyoshi Taisuke u prevodu Feridigra veznog a dolazi nam iz druge Bundes lige !
ako dodje ispade nam Ahmet iz ekipe
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Da nisi Jole pocinjao,nemas s kim...
Čestitke momcima na pobijedi, ovakve utakmice gdje su bodovi unaprijed uknjiženi je najteže dobiti. Osma pozicija i naša realnost je tu samo je treba do kraja zadržati. Nemojte da sad poslije ovog moramo strepiti za opstanak. BRAVO JOŠ JEDNOM!!!
teska utakmica .travnik nas je izudarao na nasem terenu
.zasluzena pobjeda osjetio sam kao da smo igrali sa pola snage.ova ekipa moze puno vise i bolje.lijepo je pogledati tabelu mislim da nam je ovdje trenutno najbolje ni gore ni dole
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čestitke momcima
!
Citam u izvjestaju Zvijezda minimalno slavila 1:0 , pa su sad popravili na 2:0 , a na rezultatima jos stoji 1:0!
Citam u izvjestaju Zvijezda minimalno slavila 1:0 , pa su sad popravili na 2:0 , a na rezultatima jos stoji 1:0!
Čestitke momcima velika pobjeda nad mesarima ,još kad zaigra i japanac 
Tkanton je napisao/la:Haman se ciro opet registrovo.........
CIRO Je oduvjek tu na forumu, samo necu da komentarišem. Više jer se vi svi lozite na to rekla kazala, a nemate ni o čemu pojma. Niti znate pravu situaciju u Zvijezdi. Nije ni bitno zelim da čestitam Taletoviću. A Jole upravu si ovi igrači nisu svetci, a što se tiče uslova kada smo mi dole trenirali nije bilo ni prozora, a o toploj vodi da ne pričam...
Nego u šumi se brojno stanje povećaje dobro se čuvajte...
Cestitke momcima na jako bitnoj pobjedi za miran nastavak prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.