Veceras se i ja vracam aktivnom pracenju ovdje,garant cu biti medju prva tri u ponudi.JTS je napisao/la:ja bih zamolio moderatore da postavke kvote za Banoviće, jer, evo noći, evo ludilavečeras kreće pozdravljanje Kidda i bliže familije, Redže, Kirilenka, Biatcha, itd
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
veceras u 00:00 protiv cavsa
nece igrat' Kirilenko i Livingston...
Kidd budi pametan veceras,nemoj me slat u banovice prvu utakmicu molim te
Meni je ono vise gadno gledati dok ga ne uvede,a vcrs me nece Kidd poslati u Banovice,tesko,jer ce Mirza igrati sigurno..mirzatele je napisao/la:veceras u 00:00 protiv cavsa
- storm_raider
- Kontakt:
Naravno da se prati Mirza veceras.
Bujrum na sarmu! 

Sport je lijek za tijelo i duh.
metanor raspuhuj rostilj za veceras, nek te nesto drzi zaokupljenim da ne psujes 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:metanor raspuhuj rostilj za veceras, nek te nesto drzi zaokupljenim da ne psujes

Ma gledat' cu uporedo i Boston,nadam se da ce me to smirit makar malo,ali moze biti i dvostruka nervoza,ma ustvari najbolje da rostilj raspuhujem,il' da budem asistent onom' sto kokice prodaje..
Kidd ne vodi tim veceras.mirzatele je napisao/la:veceras u 00:00 protiv cavsa
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zasto? Znaci Frank Lawrence.._dreamer_ je napisao/la:Kidd ne vodi tim veceras.mirzatele je napisao/la:veceras u 00:00 protiv cavsa
Sedam dana za ove što nisu znali da je Kidd suspendovan
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
CashMan je napisao/la:Sedam dana za ove što nisu znali da je Kidd suspendovan

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To proslogdisnja kazna,izvinjavam se,zaboravio skroz.CashMan je napisao/la:Sedam dana za ove što nisu znali da je Kidd suspendovan
ma kralju sta se imas izvinjavat @CashMan-u ko je onMetanor je napisao/la:To proslogdisnja kazna,izvinjavam se,zaboravio skroz.CashMan je napisao/la:Sedam dana za ove što nisu znali da je Kidd suspendovan

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Ma to je sala,znas kad' bi se CashManu izvinjavao da je nesto ozbiljno? Nikad' !MT3 je napisao/la:ma kralju sta se imas izvinjavat @CashMan-u ko je onMetanor je napisao/la:To proslogdisnja kazna,izvinjavam se,zaboravio skroz.CashMan je napisao/la:Sedam dana za ove što nisu znali da je Kidd suspendovan![]()
auuu sojicu kakve su ovo uvrede ? 

Izgubio je respekt,otkad mu je ova macka na avataru.mirzatele je napisao/la:auuu sojicu kakve su ovo uvrede ?
Nocas se i ja najvjerovatnije pridruzujem.Metanor je napisao/la:Veceras se i ja vracam aktivnom pracenju ovdje,garant cu biti medju prva tri u ponudi.JTS je napisao/la:ja bih zamolio moderatore da postavke kvote za Banoviće, jer, evo noći, evo ludilavečeras kreće pozdravljanje Kidda i bliže familije, Redže, Kirilenka, Biatcha, itd
Tipovao sam ligu pa necu ostetiti suigrace zbog Mirze

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izgubio si i ti pravo da pišeš, sedam dana out..Metanor je napisao/la:Izgubio je respekt,otkad mu je ova macka na avataru.mirzatele je napisao/la:auuu sojicu kakve su ovo uvrede ?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Zavisno od rezultata večeras ovisit ce o tome da li ce dobit koji minut,ukoliko bude neizvjesno njegov nastup je upitan....Ali šansu može dobiti i kasnije,to je sigurno zasad
Teško da će uopšte igrati, sumnjam da ima povjerenje u njegaxinxee je napisao/la:Zavisno od rezultata večeras ovisit ce o tome da li ce dobit koji minut,ukoliko bude neizvjesno njegov nastup je upitan....Ali šansu može dobiti i kasnije,to je sigurno zasad
zavisi koliko ce deron igrati,ako ne bude puno,mora anderson na playa..a mora neko pierce-a mjenjat onda igra 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.