NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

wienultras
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 22:52

SaltCityAttack je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Ima li neko nekih info ko bi mogao otici a ko doci u nas klub na polusezoni ????

Casper jest da si iz Lukavca al znam da si stalno dole s nacelnikom , imas li ti kakvih infoo makar na pp mi posalji posto me stvarno interesuje ? :D
nama Susu kako se vdc zove I dosta ostanete kompletni :)
i pantica,i pantica :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2013, 22:56

Ma jok Pantu nama jedan kozda fali sa Kenom I to je to...Susa prva opcija ..mada eto vaznjaka I napadaca nam treba :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 okt 2013, 08:11

SaltCityAttack je napisao/la:Ma jok Pantu nama jedan kozda fali sa Kenom I to je to...Susa prva opcija ..mada eto vaznjaka I napadaca nam treba :)
o tom po tom ;) :mrgreen:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 okt 2013, 08:34

**** je napisao/la:Jednom će se morat presjeć,što prije to bolje,,,problem i jest što mi mislimo doće isti,,,treba učinit da dođe bolji od Dase,pošteniji,sa poštenim namjerama prema klubu ,,,da daje svoje pare ja bi reko,pošteno ti si gazda,,,ovako daje naše pare i pravi nas budalama,,,prodaje utakmice,dogovara 3 za 3,,,,,kad dođeš na stadion,pogledaj dole prema svalačionicama pa ćeš vidjet gomilu likova sa kojim se nebi ni u autobusu vozio,,,e to ti je današnje Bratstvo a Daso ga je učinio takvim,,,
U redu razumijem te ...ali ne moras svako kolo docekati poraz pa i onome ko navija za to Bratstvo (zab.ij dasi )nabijati na nos ..dasin igrac i tako te budalastine... Jednom treba presjeci u redu doce i to al sta ces kad je nas narod jedno veliko stado koje se proda za kamion rizle i koju salamu sa sumnjivim rokom trajanja... ja postujem odluku vecine i ona je takva kakva je... ima njih prije dase koliko hoces od vrha pa nanize koje treba "presjeci " a sta da radimo, svi smo pasivni , citavo drustvo...

"treba učinit da dođe bolji od Dase,pošteniji,sa poštenim namjerama prema klubu"

Skeptican sam na ovo skroz... pogledaj ostale klubove primjer Radnicki bio je Lovic prosle godine imo najbolje namjere vidi Radnickog sada...(da se razumijemo zao mi je sto je to tako )
Gradina - bivsi premijerligas ..uzeli golem zalogaj PL i nisu ga mogli "sazvakati" , sada trenutno lose stoje na tablici , mislim da imaju kvalitet da se iscupaju al samo jos 1 kiks kuci ??????
Iskra- dugovanja bog te pito koliko....
Troglav- nema dalje
Ispala prosle godine Bosna Visoko isto racuni za struju nissu bili placeni :cry: .

Sve u svemu ja zadiovoljan sadasnjim utakmicama, statusom u 1.fed., lijepim subotama na Lukama
i molim boga samo da nikad vise ne budemo 2. sjever eh ja onda ne bi bio na utakmicama jer sam to
prevaziso i ne bi imo strpšljenja gledati vise taj cirkus ... za mene tema oko Dase i pijuna oko dase zavrsena
sve najbolje....

Eh sada sta cemo u subotu protiv Podgrmeca , sada kako vidim Podgrmec mora igrati na pobjedu
htjeo ili ne ... kartoni, povrede, moral ????
Treba podignuti nivo al kakvo je stanje trenutno
@cesc 4 @baltazar na vama je red ;)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 29 okt 2013, 09:38

mene konstantno muči što niko u klubu nema jasnog cilja...

ako je cilj prvo mjesto onda je drugo, treće itd...neuspjeh, onda nevalja ni igra za prvog mjesta onda sam spreman da kritikujem dosta toga

ako je cilj sredina tabele ili gornji dio, onda je drugo mjesto uspjeh i ja čestitam

problem je što niko to jasno ne zna, pa onda kad kritikuješ drugo mjesto, ispadneš idiot i ljudi ti kažu tako smo i htjeli, to je uspjeh, to je bio cilj itd...

**** lud zbunjenog :roll:
Undici stelle - ACM 1899

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 29 okt 2013, 10:18

SaltCityAttack je napisao/la:Ma jok Pantu nama jedan kozda fali sa Kenom I to je to...ŠUŠA PRVA OPCIJA ..mada eto vaznjaka I napadaca nam treba :)
LJudi novi sam na ovom forumu samo da vas pitam ako ko zna a i ako sam cuo direktno iz izvora fk slobode,da Šuša ide sad na zimu u slobodu sto evo govore ovi navijaci iz tuzle,jer kako mi covjek rece taj iz tuzle ljudi hoce da se pojacaju na polusezoni pa je i šuša u kombinaciji i oni kazu da hoce da ga dovedu,ja kako milsim šuša i čejvanovic bi bili odlican stoperski par,sad sta ce biti od toga ko ce ga znati,pisalo se je i pred ovu polusezonu da ce i on i pantic ici pa samo mujka ode,znaci ako je to-to bratstvo odustaje od premier lige i ako iskrreno ja prezadovoljan sa ovim rezultatima 2 mjesto 2 poraza samo meni se cini,trener sadikovic dobar,klub bez dugovanja,odlican omladinski pogon,u ovo vrijeme da klub bude bez duga-kapa dole,gledo sam nekoliko utakmica i slobode kod kuce i oni to dobro guraju,zivim relacija tuzla-gracanica tako da mogu pratiti i njihove tekme,pa ako ima ko vise info ovo za šuša-sloboda volio bi znati onako iskreno a volio bi i da neko zaigra u slobodi iz gracanice poslije neki igraca koji su igrali a šuša sa svojim kvalitetom moze pomoci dosta slobodi,pozdrav.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 29 okt 2013, 13:32

ado78 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ma jok Pantu nama jedan kozda fali sa Kenom I to je to...ŠUŠA PRVA OPCIJA ..mada eto vaznjaka I napadaca nam treba :)
LJudi novi sam na ovom forumu samo da vas pitam ako ko zna a i ako sam cuo direktno iz izvora fk slobode,da Šuša ide sad na zimu u slobodu sto evo govore ovi navijaci iz tuzle,jer kako mi covjek rece taj iz tuzle ljudi hoce da se pojacaju na polusezoni pa je i šuša u kombinaciji i oni kazu da hoce da ga dovedu,ja kako milsim šuša i čejvanovic bi bili odlican stoperski par,sad sta ce biti od toga ko ce ga znati,pisalo se je i pred ovu polusezonu da ce i on i pantic ici pa samo mujka ode,znaci ako je to-to bratstvo odustaje od premier lige i ako iskrreno ja prezadovoljan sa ovim rezultatima 2 mjesto 2 poraza samo meni se cini,trener sadikovic dobar,klub bez dugovanja,odlican omladinski pogon,u ovo vrijeme da klub bude bez duga-kapa dole,gledo sam nekoliko utakmica i slobode kod kuce i oni to dobro guraju,zivim relacija tuzla-gracanica tako da mogu pratiti i njihove tekme,pa ako ima ko vise info ovo za šuša-sloboda volio bi znati onako iskreno a volio bi i da neko zaigra u slobodi iz gracanice poslije neki igraca koji su igrali a šuša sa svojim kvalitetom moze pomoci dosta slobodi,pozdrav.
Ma brate nista od toga, Šuša je djete Bratstva tako da ..... 8-)

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 29 okt 2013, 14:06

Prije ce Daso prec u Slobodu nego Šuša. Šuša je ikona kluba. Da je Sloboda u PL onda bi vjerovatno presao, ovako cisto sumnjam
Bratstvo do groba....

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 29 okt 2013, 14:25

Ma sve je moguce , ako ambicije Bratstva nisu ulazak ,a to Šule vjerovatno zna , onda me ne bi cudilo
da ode u Slobodu jer Sloboda ide na ulazak a samim tim i Šuši bi to bio izazov, ipak igrati iduce godine PL ili
biti u borbi za ulazak.... ovako niko ne zna na cemu smo ....

@ baltazar da li bi se mogla napraviti nekakva tematska emisija na R. Gracanici
da se postavi direktno pitanje upravi koje su ambicije kluba u ovo sezoni????
Ako Šule ode za Tuzlu na polusezoni sve je jasno ko dan ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 okt 2013, 14:28

off topic

Odakle je rodom Timkov.
Pročitao ovu vijest na klupskom site-u pa me baš zanima
tuzlanska Sloboda

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 okt 2013, 14:35

zlajci je napisao/la:off topic

Odakle je rodom Timkov.
Pročitao ovu vijest na klupskom site-u pa me baš zanima
Sarajevo
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 29 okt 2013, 16:14

baltazar1 je napisao/la:mene konstantno muči što niko u klubu nema jasnog cilja...

ako je cilj prvo mjesto onda je drugo, treće itd...neuspjeh, onda nevalja ni igra za prvog mjesta onda sam spreman da kritikujem dosta toga

ako je cilj sredina tabele ili gornji dio, onda je drugo mjesto uspjeh i ja čestitam

problem je što niko to jasno ne zna, pa onda kad kritikuješ drugo mjesto, ispadneš idiot i ljudi ti kažu tako smo i htjeli, to je uspjeh, to je bio cilj itd...

**** lud zbunjenog :roll:
To se svjesno radi da bi se izbjegla odgovornost,ako kazu da je cilj premijer liga a isti ne ostvare onda neko mora snosit odgovornost,,,,a to od tipova poput Dase nećeš dočekat,,,Ako kažu da je cilj sredina tabele,onda bi morali davat šansu mlađim ugračima da se probaju afirmisat ,,,,a ot toga nema ništa,,,
Mislim da Daso želi imat finu zalihu bodova a onda nekom prodat za dobru lovu utakmicu,,,imat će fine mušterije i Sloboda i Jedinstvo su tu,,pa ko da više,,,lova čista ,nema traga i to je to,,,

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2013, 18:36

ado78 je napisao/la:
ja bi volio da je to istina..samo nama ne skripi toliko tu u odbrani kao recimo u vezi pa i u napadu jer imamo samo Mujkica..mislim da ce ovi prvo traziti igrace koji su imali iskustva u PL i koji bi imali volju doci u ovu ligu odigrati polusezonu, pa tek onda nekog iz ove lige..na ovoj polusezoni smo doveli nekoliko iz ove lige pa nisu donjeli velike promjene...ako vec Susa dolazi kako kazes onda dja i onog Musu Diabanga kako se vec zove on bi nam legao ko kec na desetku sad u ovoj ekipi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2013, 22:45

GracanicaAA je napisao/la:
ado78 je napisao/la:
Ma brate nista od toga, Šuša je djete Bratstva tako da ..... 8-)
de reci da se zezas...molim te :D..mislim,dijete bratstva :D :D ..e jakog razloga u pm :lol: :lol: ...a nista lova,velicina kluba,moguc bolji transfer, i te sitnice i fore :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 okt 2013, 08:46

staragarda je napisao/la: :lol: :lol: ...a nista lova,velicina kluba,moguc bolji transfer, i te sitnice i fore :?
Nema jarane od ovoga nista i sam znas ...lova nije upitna garant, velicina kluba ;) da o tome ne detaljisemo ...., bolji transfer :) a sitnice fore ;) nema dalje jos samo o imenu da raspravimo jer samo je jos to ostalo... necemo dalje neko ce shvatiti ovo kao provokaciju al realnost je takva , nazalost :(
ako Brattstvo ne bude islo na ulazak ide u Slobodu, ako bude islo nema od toga nista :?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 okt 2013, 08:47

Kako lova mijenja to ''dijete'' nečije, niste ni svjesni ;)

Bio je i Mujkić isto tako pa..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 okt 2013, 19:17

Benjo_AFC86 je napisao/la:Kako lova mijenja to ''dijete'' nečije, niste ni svjesni ;)

Bio je i Mujkić isto tako pa..
pa to i ja govorim... :D :D
kakva bolan djeca u fudbalu 21. vijeka :? :? .....samo kesh cisti....ili sto bi reko emanuel adebajor...ja da sam igro fudbal iz ljubavi u togu bi osto :lol: :lol: ....to izjavio kad su ga pitali o nekom od njegovih 50 prelazaka..znaci CAR :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 31 okt 2013, 03:05

Benjo i Tuzlaci pricaju velike gluposti....
CUJ POREDE MUJKU I SUSU..KOJA GLUPOST...

KAO PRVO...
Mujkic nikad nije bio djete Bratstva...neznam koliko je tacno godina imo kad je doso u Bratstvo, ali nije vidio naseg Juniorskog tima a da i ne pricam o mladjim selekcijama...

DRUGO
Mujka je IGRO ZA PARE a ne za svoj grad, drustvo, komsije, SRCEM i slicno...

Trece..
Sloboda je ispod Bratstva na tabeli...u ISTOJ LIGI...nije to ono poslijeratno vrijeme kad su igraci Bratstva isli u Premierligase da zarade malo vise...misleci da ce ustvari dobit nesto...

Susa da predje u Slobodu, il bi moro naci stan, ili svaki dan putovat ....sto mu se nebi bas isplatilo...
a uz to, situacija u Slobodi nije tako sjajna kako se na forumima cini...da jest, dosli bi igraci iz PL igrat za vas...nebi trazili igrace iz Prve Federalne...

Da je situacija kod vas sjajna...imali bi Joguncica...nebi preso u Radnicki...
Jedno su zelje...a drugo je realnost...
a Benjo bi ovdje doso i uvuko se svima koji na bilo koji nacin mogu odmoci Bratstvu...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 okt 2013, 03:20

druze sve je ok! kako dovest ljude iz premijer lige u ovaj cumez??? al hajd radit ce se i na tom polju, al za Joguncica si lupio momacki! covjek koji je igrao proslu polusezonu 3 ligu TK da dolazi u Slobodu? nek mu je sa srecom u Radnickom a sto se tice stopera situacija je i vise nego zadovoljavajuca 8-)
Sloboda Tuzla

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 okt 2013, 09:24

Sad Mujka nije odjednom igrao srcem kad je napustio vas. A dok je bio prvi strijelac lige, dizali ste ga visoko i hvalili, govorili sve najbolje. Malo realnosti ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.