Semir Štilić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Semir Štilić
TAKO JE!seldo je napisao/la:Necu komentarisat ko je bolji...ali mi je drago da imamo tako dobre igrace....uostalom vidjet cemo ko ce bolje isplivat i ko ce imat hladnu glavu....
Sta ces jarane mi znamo samo tako stela i nista drugo.Mislim takodje da je Semir dokazao kvalitet kao u stvari puno mladih igraca.Sad trazimo dlaku u jajetu umjesto da nam bude drago da na svakoj poziciji u A timu imamo bar dva jaka igraca jer brzo zaboravljamo da su povrede sastavni dio danasnjeg nogometa.pozdravbatva tz je napisao/la:mali stilic ima slifa ,i ja licno mislim da ce sigurno otici u veci klub i jacu ligu,ali mora jos mnogo mnogo da radi,zelim mu sve najbolje...i jos jedna stvar ,drago mi je da je momak isplivao i pokazao da je ipak kvalitet,jer dok je igrao za kadete i juniore zelje govorili su da igra preko stele jer mu je otac u trenerskom kadru zelje...cuj igrao preko stele a dijete postizalo preko 50 golova u sezoni...pozzz
- bistrikboy
- Kontakt:
nece on ni na kraju saissone nikuda. lech ide na titulu i hoce u evropi korak dalje odnosno dva.bistrikboy je napisao/la:neka stila odigra na ovom nivou cijelu sezonu i onda neka ide u njemacku,mislim da je prerano da poslije polusezone vec ide!
prvo da prezime u kup uefa sto znaci 1/16 finale, sto bi znacilo da dobijamo jos dva igraca u tom takmicenju (handzic+buric). a drugi je uzeti titulu i onda probati ulazak u grupnu fazu lp.
tako da ce zadrzat tim.
Tuta Petrov
Za Handzica ne leti pred rudubenajon je napisao/la:stila samo naprijed al ga je zeljo prodao za 100000 eura a objektivno je bolji od handzica koji je prodan za 170000 eura
nema razloga da ih poredimo i svađamo se radi toga
Ma kakav Handzic navijac sam sarajeve drago mi je sto nas je pojacao....momak se prepano digao....stilaje za njeg izmislio fudbal...pozzzzzmone je napisao/la:ma i Štilić i Handžić su strašni igrači. Imaju 21 odnosno 18 god![]()
Sto jos uz to nisi dodao zeljo to je moj tim :roll:cuj navijac sarajevaseldo je napisao/la:Ma kakav Handzic navijac sam sarajeve drago mi je sto nas je pojacao....momak se prepano digao....stilaje za njeg izmislio fudbal...pozzzzzmone je napisao/la:ma i Štilić i Handžić su strašni igrači. Imaju 21 odnosno 18 god![]()
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Ti care pojma nemas bez zezeDiavolo je napisao/la:Momak koji objektivno ne zna kontru istrcat, nema pas ni pregled igre, samo je snalazljiv u 16-ercu i da je raspali sa 20-30mal hajde, mlad je, mozda i nauci
1921-until the end of time
-
haris1812hz
- Kontakt:
Potencijalni BH reprezentativac Semir Štilić izjavio je jučer za Sky sports kako već na zimu želi obući dres Celtica te da će posljednju riječ ipak dati uprava sadašnjeg kluba Lecha iz Poznana. Celtic je prije manje od mjesec dana poslao ponudu za našeg talentovanog veznjaka tešku 2.5 miliona funti.
"Želim napustiti Lech Poznan i izuzetno mi godi interesovanje kluba kao što je Celtic. Ne želim čekati šest mjeseci jer interesovanje Celtica može prestati ", kaže Štilić i dodaje "Ipak, poštovat ću odluku Lecha i posao u Poljskoj odraditi na najbolji mogući način!"
Također, Sky sports piše kako je na nekadašnjeg prvotimca Željezničara bacio oko i katalonski Espanyol.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, 313, adrenaline323, Atlanta, AzRimiRzA, bh22, Bing [Bot], bordobijeli, Brix, Burberry46, darker10, dena24, Elddar, emir79, FerdinandF, Fudo, Futbol, General505, GIBRA, Goalgetter, Godfather, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, harko35, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, James1987, JayCatwright, JimmyPage, JoeBleck, Jurica95, KarlMarx, kouadio, lakilone, LenyYoro15, linethreader, Maestro^^, maho_sa, Matterhorn22, misstianopenaldo, Mostarac12345, napapijri1987, NebeskaSila96, perun, prisonbreak, Rauber33, Rio12345, rossonero85, s4mke, Scholl, seha77, Shevko, Sheyi, Soli, Sveti, TefalTava, thomashasler, TofiTofita, Trifunov, TripleThreat, Turo, Venom, Wilshere10, Zeko87 i 311 gostiju.