Svaka čast.
Mene Valencia oborila,ali nije bio pretjerano veliki ulog.Biće bolje sutra.
Sutra Euroliga,pa eto oni koji je prate,nadam se da će nam pomoći da šta dobijemo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HT 3:2 ..HaHu1x2 je napisao/la:Mirisem prvi 7+ u ligi kad igra Real ..
Nadam se da je neko ispratiohandballman je napisao/la:Sarajevo-Željezničar X 3,25 (P.P)
Sretno !!
Sve prošlodeno_TM87 je napisao/la: Sarajevo - Željezničar zg 0-2 1.70 / Oba daju gol NE 1.90 / Gol u oba poluvremena NE 1.80 / Odg i 3+ NE 1.40 /
4:2 još jedan...HaHu1x2 je napisao/la:HT 3:2 ..HaHu1x2 je napisao/la:Mirisem prvi 7+ u ligi kad igra Real ..
bicu lud pa cu te ispratiti ova 2 na jaci ulogdijabola je napisao/la:NBA teško pogodit na početku sezone al hajd da probamo, nisamo piso na ovu temu godinu dana
Cleveland-Brooklyn (-3,5) h2 @ 1.85
Cavsi su po meni precijenjeni, Bynum je vječno povrijeđen a i premladi su. Gosti ciljaju sam vrh NBA lige, nadam se da će da krenu nafurano i žestoko. Popunjeni su na svim pozicijama i to dvaput, pa ako se nekom i ne bude igralo ima ko hoće. Očekivo sam bar 8,5 hendikep pa mi se ovaj od 3,5 čini predobrim za ne uzeti.
Utah-Oklahoma kp2 @ 1.35
Mala kvota ali domaći su preloši. Nemaju nijednog zdravog i kvalitetnog organizatora igre i tu će poziciju glumiti i Alec Burks. Kanter i Favors još uvijek ne igraju zajedno kako treba. Gosti su mnogo kvalitetniji i imaju više motiva da pobjeđuju pa bi i bez Westbrooka trebali ovo hladno dobiti.
2,16€?HaHu1x2 je napisao/la: bicu lud pa cu te ispratiti ova 2 na jaci ulog
Dobar njuh HaHu. 5:3handballman je napisao/la:4:2 još jedan...HaHu1x2 je napisao/la:HT 3:2 ..HaHu1x2 je napisao/la:Mirisem prvi 7+ u ligi kad igra Real ..
Kapa dolje za ovo. Bravo.HaHu1x2 je napisao/la:Mirisem prvi 7+ u ligi kad igra Real ..
Pratim dosta NBA i definitivno se ne slažem s ovim: Love, Duncan i Pierce.. Ne slažem se s još nekim, ali dosta za početak.gojzerica je napisao/la:
Lagano skinutoLloriS je napisao/la:Mislim da su danas po meni ziceri:
Gecevicius 10,5 OVER 1.85
Covjek koji je spreman u serijama da pogadja za tri poena i uz Seibutisa je glavni igrac Rytasa, ako zele da pobjede on bi morao ici preko ove granice, u prva dva kola je zabijao 7 i 11 poena ali nije uzimao vise od 5 suteva, veceras ocekujem vise suteva da ce uzeti i lagano preci ovu granicu.
Nocioni 13,5 OVER 1.85
Glavni igrac Laborala i covjek koji uzima 11 suteva po mecu, u prva dva kola je postizao 9 i 23 poena, prosjek mu je 16 poena trenutno i granica od 13,5 nije velika za njega, ako Laboral zeli do pobjede on mora preci ovu granicu jer uz San Emeteria je glavni igrac, ekipa koja ima 5-6 igraca dok ostali igraju sporedne uloge u timu.
Sretno svima
Ako si ispratio dobro jezgmiky je napisao/la:bravo, prođe laganoLloriS je napisao/la:Mislim da su danas po meni ziceri:
Gecevicius 10,5 OVER 1.85
Covjek koji je spreman u serijama da pogadja za tri poena i uz Seibutisa je glavni igrac Rytasa, ako zele da pobjede on bi morao ici preko ove granice, u prva dva kola je zabijao 7 i 11 poena ali nije uzimao vise od 5 suteva, veceras ocekujem vise suteva da ce uzeti i lagano preci ovu granicu.
Nocioni 13,5 OVER 1.85
Glavni igrac Laborala i covjek koji uzima 11 suteva po mecu, u prva dva kola je postizao 9 i 23 poena, prosjek mu je 16 poena trenutno i granica od 13,5 nije velika za njega, ako Laboral zeli do pobjede on mora preci ovu granicu jer uz San Emeteria je glavni igrac, ekipa koja ima 5-6 igraca dok ostali igraju sporedne uloge u timu.
Sretno svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.