A on najbolji u 94356. minuti.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sad nam fale oni pametnjakovici koji su govorili da ne moze odigrati cijelu tekmu??

Kakvi pljuvaciRios je napisao/la:I lagano igrac utakmicePljuvaci gdje ste?
Zadnja izmjena: MT3, dana/u 30 okt 2013, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Edin Dzeko: MotM vs Newcastle United, Rating 9.0, Shots on target 1, Goals 1, Key passes 5, Successful dribbles 2
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako je Edine! Pokazi Pellegriniju koje gazda 
Dzeko i Negredo dali gol, mislim da je Aguero izvisio za sljedecu tekmu
Dzeko i Negredo dali gol, mislim da je Aguero izvisio za sljedecu tekmu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
SamoZeljo je napisao/la:Sad nam fale oni pametnjakovici koji su govorili da ne moze odigrati cijelu tekmu??
A on najbolji u 94356. minuti.![]()
Virtu4l @ Batko@ i ekipa su tu kazu oni Dzeko se ne trudi,ljen ne trci sad mozete opet nastaviti diskusiju koju vodite vec 3 dana
Babo Dzeko OBJASNIO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pronađi post u kojem sam ja to rekaoYucca je napisao/la:Virtu4l @ Batko@ i ekipa su tu kazu oni Dzeko se ne trudi,ljen ne trci sad mozete opet nastaviti diskusiju koju vodite vec 3 dana![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta pisu twiterasi ?
cestitke Zmaju na golu i asistenciji,samo naprijed! on da igra svaku utakmicu u kontinuitetu bio bi prvi strijelac lige,ali.... ni ovako nije lose,treba sve ovo gledati i sa pozitivne strane!..
fina prilika u subotu protiv Norwicha - pocet ce 100%
igra se na Etihadu dat' barem gol..bravo majstore
igra se na Etihadu dat' barem gol..bravo majstore
Bravo Džekson
U subotu će opet biti klupa, dobit će deset minuta, ako ne da gol....opet će biti, ne trudi se,ne trči i bla bla....
Nadam se da je januar ipak tvoj mjesec za odlazak iz tmurnog Manchestera....vakat je...
U subotu će opet biti klupa, dobit će deset minuta, ako ne da gol....opet će biti, ne trudi se,ne trči i bla bla....
Nadam se da je januar ipak tvoj mjesec za odlazak iz tmurnog Manchestera....vakat je...
Ajd' ne kaki. Meni nije problem priznati da je Džeko bio fenomenalan večeras, nije mi problem ni kritikovati kad igra kao protiv CSKA, a nekima je teško priznati kada odigra katastrofalno, da i to kažu. Ali hajde što ne kažu to, nego što drže predavanja i onim koji to kažu iskreno uz dobru namjeru.Yucca je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Sad nam fale oni pametnjakovici koji su govorili da ne moze odigrati cijelu tekmu??
A on najbolji u 94356. minuti.![]()
Virtu4l @ Batko@ i ekipa su tu kazu oni Dzeko se ne trudi,ljen ne trci sad mozete opet nastaviti diskusiju koju vodite vec 3 dana![]()
![]()
Babo Dzeko OBJASNIO![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- skyisthelimit
Bravo Edine majstoreee!Napusti taj City vise !!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ah...........dobre duse Bosanske.FaraonTM je napisao/la:
Ajd' ne kaki. Meni nije problem priznati da je Džeko bio fenomenalan večeras, nije mi problem ni kritikovati kad igra kao protiv CSKA, a nekima je teško priznati kada odigra katastrofalno, da i to kažu. Ali hajde što ne kažu to, nego što drže predavanja i onim koji to kažu iskreno uz dobru namjeru.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
No Dzeko, no party. 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
dal neko zna ko je igrac tekme?
nisam bas pratio posle tekme, al sam vidio, da ima Dzeko intervju i da on 100% nije igrac tekme
nisam bas pratio posle tekme, al sam vidio, da ima Dzeko intervju i da on 100% nije igrac tekme
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije problem u kritici nego je problem sto takve trenutke kada Edinu ne ide najbolje pojedini insekti i slicni iskoriste da bi iz sebe izbacili svu zlobu i ljubomoru koja im se nakupila, po principu udri po covjeku koji lezi na zemlji. Takvi pisu razne gluposti o njegovom privatnom zivotu, twitteru, facebooku i stajaznam... Zbog takvih mahalusa je ova tema postala jedna od onih koje najradije izbjegavam.MT3 je napisao/la:Kakvi pljuvaciRios je napisao/la:I lagano igrac utakmicePljuvaci gdje ste?
![]()
![]()
Ovdje 99% ljudi voli Edina samo kad igra lose to se napise ali vama je Edin uvijek dobar i uvijek u pravu...nije ga bilo do ovih produzetaka
asistencija i gol i odmah je najbolji na svijetu klasika
Dje su oni,neJma daha za 20 minuta,forma u klincu itd.
Ah zaboravi igrali su protiv nizerazrednog Vratnika.
Da sam na Dzekinom mjestu,poslije slijedeceg gola bi nakon skidanja majice na potkosulji stavio.
''Dusebriznici izijte vanago,al ono polako''.
Ah zaboravi igrali su protiv nizerazrednog Vratnika.
Da sam na Dzekinom mjestu,poslije slijedeceg gola bi nakon skidanja majice na potkosulji stavio.
''Dusebriznici izijte vanago,al ono polako''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
eto ti klipa par postova ranije,vidis valjda da je odlikovan,na kraj klipa kad mu nesto urucujeharko8 je napisao/la:dal neko zna ko je igrac tekme?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Kaunas, Sheyi, zikerrz21 i 44 gosta.