Mensu zna svako.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Čuj, ne zna Sauda.
Nemamo više šta pričati, Otelo.
Mensu zna svako.
Mensu zna svako.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Izvini, nisam ni vidio da su ostale tackice... samo dodaj ovo "b.logspot.com" , samo bez ove tacke poslije slova b.anell je napisao/la:b.logspot.comrogeRF je napisao/la:Ako je tako dobar kao sto kazes, sta je umjesto zvjezdica, da gledam na tom linku, ove sto sam gledao, svi solidni. Napisi ih s tackama..Adibhf88 je napisao/la:Evo i od mene jedan link, slika MED
http://www.rojadirecta.me/goto/rivos1.****" onclick="window.open(this.href);return false;
Btw, iznenadi me ovaj ulazak Redze, jos ovako rano...
bez te tacke
Kindže, kindže...
Placene reklame
Ne znam ja te ljude s obzirom da ne treniram pa me onda ni ne zanima.
@bada12 ja sam Bogu iza nogu u Koprivni pa ne znam previse tih glavnih ljudi po gradu
@bada12 ja sam Bogu iza nogu u Koprivni pa ne znam previse tih glavnih ljudi po gradu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hajd nadam se da necu ostat dzaba budan, ali sto kazete, kad vidim ovog Redzu smuci mi se. On je promasio profesiju totalno 
- NoName
- Kontakt:
Pa više ja ljudi znam iz Cazina izgleda nego tiOtelo je napisao/la:Placene reklame![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
4stringsonly
- Kontakt:
jel ovo Redžo tricu šut'o?

Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
@anell, @Adibhf88 hvala vam.
Tesko Redzo ili Blatche bilo sta mogu pored Bynuma (koji je u napadu odlican) u reketu, ista stvar je i sa Varejaom, koji uvijek kupi puno skokova. Nadam se da ce Mirza dobiti sansu, neuporedivo je opasniji od Redze u napadu.
Tesko Redzo ili Blatche bilo sta mogu pored Bynuma (koji je u napadu odlican) u reketu, ista stvar je i sa Varejaom, koji uvijek kupi puno skokova. Nadam se da ce Mirza dobiti sansu, neuporedivo je opasniji od Redze u napadu.
Izdržati, to je temelj vrline!
Moguce al meni je tek 17.Imam jos vremena za upoznavanjeNoName je napisao/la:Pa više ja ljudi znam iz Cazina izgleda nego tiOtelo je napisao/la:Placene reklame![]()
@bada12 ja sam Bogu iza nogu u Koprivni pa ne znam previse tih glavnih ljudi po graduLijep vam je grad, da sad ne idemo u detalje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako cete iskreno, mislim da su ovakvi timovi kao "kavaljeri", pravi timovi za Mirzu, borba za poziciju, nema "zvijezda" u timu, itd...
Kindže, kindže...
Radi li onaj crnac sklekove?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BeyKopites
- Kontakt:
@anelle svaka ti poglabala, fercera ovaj link 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Evo njega na terenu , rasistoVirtu4l je napisao/la:Radi li onaj crnac sklekove?
Valjda će odraditi kasnijenerkolfc je napisao/la:Evo njega na terenu , rasistoVirtu4l je napisao/la:Radi li onaj crnac sklekove?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bio u Petrovcu u sumi radio sa drvima, i neko mu reko imas visinu ajde se okusaj u kosarci i eto vidi nesrece sadHeKen je napisao/la:hajd nadam se da necu ostat dzaba budan, ali sto kazete, kad vidim ovog Redzu smuci mi se. On je promasio profesiju totalno
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- HazardEden
- Kontakt:
Treba prvo neko pogodit tricu da radi sklekove
LloriS je napisao/la:Bio u Petrovcu u sumi radio sa drvima, i neko mu reko imas visinu ajde se okusaj u kosarci i eto vidi nesrece sadHeKen je napisao/la:hajd nadam se da necu ostat dzaba budan, ali sto kazete, kad vidim ovog Redzu smuci mi se. On je promasio profesiju totalno
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
primjetili ga NBA skauti kako cjepa drvaLloriS je napisao/la:Bio u Petrovcu u sumi radio sa drvima, i neko mu reko imas visinu ajde se okusaj u kosarci i eto vidi nesrece sadHeKen je napisao/la:hajd nadam se da necu ostat dzaba budan, ali sto kazete, kad vidim ovog Redzu smuci mi se. On je promasio profesiju totalno
Nema od Mirze nista
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Ajde Mirza barem se u kadar uguraj da znamo jesil ziv
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 25 gostiju.