Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Mozambik » 31 okt 2013, 00:44

BABUKA

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 okt 2013, 00:44

Fecox je napisao/la:
harko8 je napisao/la:dal neko zna ko je igrac tekme?
nisam bas pratio posle tekme, al sam vidio, da ima Dzeko intervju i da on 100% nije igrac tekme
eto ti klipa par postova ranije,vidis valjda da je odlikovan,na kraj klipa kad mu nesto urucuje
Kaze mu daj ovo Panitilimonu jer je on igrac tekme ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 okt 2013, 00:45

Džeko-Negredo bi bio, po mom mišljenju, produktivniji tandem od bilo koej kombinacije ova dva s Aguerom. No sumnjam da će Pele ostaviti Aguera na klupi u bitnijim tekmama.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 31 okt 2013, 00:46

aham,ne obrati paznju na taj detalj,pa dobro ionako vec ima dovoljno priznanja,ne valja bit proklet :D
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2013, 01:11

Dobro mu je ovo doslo, 120 minuta, gol i asistencija. Trebalo mu je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 okt 2013, 01:30

Cartman je napisao/la:Dobro mu je ovo doslo, 120 minuta, gol i asistencija. Trebalo mu je to.
Još kad bi i sljedeću počeo... po mogućnosti s Negredom u tandemu.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 31 okt 2013, 01:57

Super mi se svidio u produzetcima. Nije odustao kad ih nije islo i super potezom je sredio prvi gol. Drugi gol je odradio ono majstorski nema sta. Nadam se da ce ovako nastaviti u buducnosti.

Imaju vec utakmicu u Subotu, tesko je se nadati da ce mo ga vidjeti jel je odigrao svih 120 minuta, al je zasluzio 100% da pocne.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 31 okt 2013, 06:32

pametnom dosta............pisac i kompanija u misijim rupama...ostajte do daljnjeg tamo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 31 okt 2013, 07:18

Interesantno je da su mu dvije daleko najbolje igre ove sezone (klub ili repka) bile protiv iste ekipe. Da samo City protiv Newcastlea mogu igrat citavu sezonu, bilo bi sve u redu. :mrgreen:

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 31 okt 2013, 10:38

nema vse analiza :lol: sta bi trebo, :lol: kud bi trebo, :D :D :D :D usuti vas majstor od baluna :lol: :lol: :lol: :lol: po meni najbolji 5 svjetskih igraca:

1 Ibrahimovic
2 Ribery
3 Dzeko
4 Ronaldo
5 Mesi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 okt 2013, 10:46

VanBasten je napisao/la:Džeko-Negredo bi bio, po mom mišljenju, produktivniji tandem od bilo koej kombinacije ova dva s Aguerom. No sumnjam da će Pele ostaviti Aguera na klupi u bitnijim tekmama.
Aguero je najbolji špic u Cityu i njegovo mjesto je zagarantovano u prvih 11.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 okt 2013, 11:44

ZALOSNO...
kad edin odigra dobro i postigne pogodak ispisu se 2,3 stranice..
a kada u citavoj sezoni za city odigra samo dva losa poluvremena (protiv bayerna i ne sjecam se koga jos, i to onda kada je citava ekipa zakazala) ili sjedi na klupi, ispise na 50 stranica kojekakvih gluposti i neobjektivnosti SAMOPROZVANIH OBJEKTIVNIH FORUMASA...
budala zna i prizna kad dzeko odigra lose, ali ne treba pretjerivati...
ja ccu samo reci da kada bi dzeko igrao onoliko koliko aguero igra dao bi sigurno vise golova od njega...a prosle sezone je igrao duplo manje pa je opet dao vise golova...i da mu pelegrini vise vjeruje dzeko bi mu sigurno vratio s 20+ golova...GLUPOST je kada zbog prvog loseg poluvremena zavrsis na klupi ( mislim 3.kolo PL da je bilo...a cijela ekipa bila losa)...i izgubis mjesto u prvom timu...
glupost je i to sto pisete o zalaganju...njegovo je da daje golove a ne da se zalaze (a nije da se ne zalaze)...vec sam pisao...eno zlatan, persie, giroud i slicni napadaci se sturise od zalaganja...
SMATRAM DA JE NAJVEcI PROBLEM CITIJA I NJIHOVE LOSE IGRE UPRAVO U STALNOM ROTIRANJU IGRACA...ne zna se vise ko pije a ko placa...sto u odbrani, sto u vezi sto u napadu...
najbolji primjer su dortmund i bayern iz prosle sezone, ljudi 90 posto utakmica poceli s istom prvom postavom...i naravno ljudi uigrani...
sad opet nek se jave objektivne se.ronje koji spavaju na forumu jer nemaju sta drugo u zivotu raditi...

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 31 okt 2013, 11:52

Po meni je Dzeko sinoc odigrao samo prvo poluvrijeme losije i to vise zahvaljujuci tome sto Milner i Navas nisu znali ubaciti lopte dok je drugo extra bio, a o produzetcima da ne pricam.

Ne razumijem zasto sinoc onoliko losih kritika na njegov racun na bluemoonu i twitteru i komentari tipa : " Dzeko je igrao samo 6 minuta, a postigao asistenciju i gol " . Pa nije negredo nista bolji bio.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 okt 2013, 11:57

MrShadow je napisao/la:Po meni je Dzeko sinoc odigrao samo prvo poluvrijeme losije i to vise zahvaljujuci tome sto Milner i Navas nisu znali ubaciti lopte dok je drugo extra bio, a o produzetcima da ne pricam.

Ne razumijem zasto sinoc onoliko losih kritika na njegov racun na bluemoonu i twitteru i komentari tipa : " Dzeko je igrao samo 6 minuta, a postigao asistenciju i gol " . Pa nije negredo nista bolji bio.
Ma taj Bluemoon je ionako anti-Džeksonovski forum :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 okt 2013, 12:00

Pošto se već na ovom pdf - u teži tome, da se ne piše ništa u negativnom kontekstu što se tiče Džeke, te, ako nešto slično uradiš, odmah dovedu u pitanje tvoj patriotizam, proglase te ne znam čim već ne, predložio bih moderaciji da uvede cenzuru na postove koji ne pišu o našem Džeki sve najbolje, kao što je slučaj sa Sjevernom Korejom i tamošnjim režimom po ovom principu, jer, jel, nema smisla takve stvari čitati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 okt 2013, 12:00

Davno sam prestao gledati utakmice Manchester City-a, al drago mi je sto je Dzeki igrao 120 minuta i dao gol i upisao asistenciju
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 okt 2013, 12:07

zizu1991 je napisao/la:Pošto se već na ovom pdf - u teži tome, da se ne piše ništa u negativnom kontekstu što se tiče Džeke, te, ako nešto slično uradiš, odmah dovedu u pitanje tvoj patriotizam, proglase te ne znam čim već ne, predložio bih moderaciji da uvede cenzuru na postove koji ne pišu o našem Džeki sve najbolje, kao što je slučaj sa Sjevernom Korejom i tamošnjim režimom po ovom principu, jer, jel, nema smisla takve stvari čitati.
kritikujte, i treba, ali nemojte pretjerivati...i kada kritikujete, nemojte gledati samo edina, vec cjelokupnu ekipu i njihovu predstavu...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 okt 2013, 12:12

Pauk je napisao/la:Davno sam prestao gledati utakmice Manchester City-a, al drago mi je sto je Dzeki igrao 120 minuta i dao gol i upisao asistenciju
takodjer...dzaba dangubiti 90 ili 120 minuta zbog uzasne citijeve igre i nekog eventualnog edinovog gola ili asistencije i 20ak dodira tokom utakmice kao i svakog napadaca, a koje mogu vidjeti kasnije i na highlightsu :D ...jedino sto pratim je pjanic jer njegova magija koju pruza tokom 90 minuta ne moze stati na taj h.lights :D, kao i njegovih 60ak, 70 dodira :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 okt 2013, 12:22

Saurman je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Džeko-Negredo bi bio, po mom mišljenju, produktivniji tandem od bilo koej kombinacije ova dva s Aguerom. No sumnjam da će Pele ostaviti Aguera na klupi u bitnijim tekmama.
Aguero je najbolji špic u Cityu i njegovo mjesto je zagarantovano u prvih 11.
idividualno, da. Ubjedljivo.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 okt 2013, 12:31

zizu1991 je napisao/la:Pošto se već na ovom pdf - u teži tome, da se ne piše ništa u negativnom kontekstu što se tiče Džeke, te, ako nešto slično uradiš, odmah dovedu u pitanje tvoj patriotizam, proglase te ne znam čim već ne, predložio bih moderaciji da uvede cenzuru na postove koji ne pišu o našem Džeki sve najbolje, kao što je slučaj sa Sjevernom Korejom i tamošnjim režimom po ovom principu, jer, jel, nema smisla takve stvari čitati.
Teško baš da se tome teži. jer kad bi sudio po ovome forumu, onda je Džekin status baš kao i na bluemoon forumu, vrlo nepovoljan. A i banuju se oni koji su na tzv.strani Džeksona (imali juče primjer)-

Tako da bojim se, tvoj prijedlog neće naići na oduševljenje.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Confiance, General505, Majestic-12 [Bot], Rimes87, travuljasSs, zikerrz21 i 52 gosta.