SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
jutros u pola 9 je stajalo sve 0-0adriano_leite je napisao/la:Upisano ti je i nakon prvog dana gubis 4-3. Nije valjda da takav znalac i favorit poput tebe ne zna provjeriti rezultatAdmir_Sa je napisao/la:jel ovo pocinje od naredne sedmice ili još statistike nisu upisane od sinoc.
nema potpisa
- adriano_leite
- Kontakt:
Kod mene je oko 8 bio rezultat. Work je izgleda bio u pravu, ovo takmicenje je neregularno. PRAVDA ZA WORKA!Admir_Sa je napisao/la:jutros u pola 9 je stajalo sve 0-0adriano_leite je napisao/la:Upisano ti je i nakon prvog dana gubis 4-3. Nije valjda da takav znalac i favorit poput tebe ne zna provjeriti rezultatAdmir_Sa je napisao/la:jel ovo pocinje od naredne sedmice ili još statistike nisu upisane od sinoc.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
obojica ste u pravu, rezultati jesu bili u 8h, ali to je bio liveticker, posle slijedi update gdje su sve vratili na 0, da bi u 9h sati oajavili dnevne rezultate. I u nastavku sezone cu svakim danom u 9h biti zvanicni rezultati.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nejte, Nejte yebem li ti sve, kud ga uze onako rano, pa lik je treci plej svoje ekipe
Osim Mariona i Aldridgea, svi razocarali, pozitivno je da je Bynum vec odigrao par minuta.
Osim Mariona i Aldridgea, svi razocarali, pozitivno je da je Bynum vec odigrao par minuta.
Ja 4-4 nakon 2 dana, dobro je s obzirom da je lik prvi dan imao 5-6 igraca vise 
Ostavio M.C.Williamsa u rezervama a momak razbio Miami sinoc sa 22-7-12
Hajd' bar je dobro za nastavak sezone 
- majestic24
- Kontakt:
ja ostavio grant hila na klupi a on imao 19 koseva,par skokova asistencija i trica
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mislis George Hillamajestic24 je napisao/la:ja ostavio grant hila na klupi a on imao 19 koseva,par skokova asistencija i trica
Nek' si i ti malo zahebao kad sam i ja propustio onakvu partiju MCW-a
Joj Sanders sinoć taraba, samo 4 skoka, bez poena, nadam se da se nisam prevario sa onim trade-om.Tracy3McGrady je napisao/la:Nejte, Nejte yebem li ti sve, kud ga uze onako rano, pa lik je treci plej svoje ekipe![]()
![]()
![]()
![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma ne brini ionako sigurno pobjedjujes heheTracy3McGrady je napisao/la:Nejte, Nejte yebem li ti sve, kud ga uze onako rano, pa lik je treci plej svoje ekipe![]()
![]()
![]()
![]()
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sanders nije los ali sam ja kao inace preletio i uzeo ga u trecoj rundi, mogao sam uzeti 3x boljeg igraca. Tako mi je bilo krivo da sam ga htjeo trejdati po svaku cijenu. Al osim Griffina sto si mi dao, dao si mi i Arizu a ja ga odma sutnuo, lik sinoc poludio 
Kakva partija Plumlee-ja, ali naravno kod mene na klupi 
ser del barça es el millor que hi ha !
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
nista ne brini sigurno pobjedjujesTracy3McGrady je napisao/la:Curry![]()
![]()
![]()
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma znam to, ali mi opet cudno da neko zabije 9 tricadema je napisao/la:nista ne brini sigurno pobjedjujesTracy3McGrady je napisao/la:Curry![]()
![]()
![]()
ma ajde stici ces ti to heheTracy3McGrady je napisao/la:Ma znam to, ali mi opet cudno da neko zabije 9 tricadema je napisao/la:nista ne brini sigurno pobjedjujesTracy3McGrady je napisao/la:Curry![]()
![]()
![]()
@dema: prihvataš li ponudu ili da cancel-ujem?
ma stvarno ne znam,znas da volim Bullse,al mi je Deng cudan a Kemba bi trebao bit dobar.Sad za sad nista,uzeo sam Henry-a on mi je popunio to mjesto.Sad nista pa vidjecemo poslije ako ga se ne rijesisjose je napisao/la:@dema: prihvataš li ponudu ili da cancel-ujem?
Ma Henry nece biti konstantan, to se pokazalo u ove dvije zadnje utakmice (niti ijedan igrac Lakersa, osim Gasola, ako bude zdrav).
Nego, prihvatio sam ovaj trade, pa hajde komesaru odobravaj to, i tebi je bolje da te Curry ne dolmi.
Nego, prihvatio sam ovaj trade, pa hajde komesaru odobravaj to, i tebi je bolje da te Curry ne dolmi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.