RK Čelik
Re: RK Čelik
podoji ga pane
Seres brate malo vise. U najmanju ruku si retardiran...panechampion2 je napisao/la:SAMO DERI PANE VIDI STO SU LJUTI.
-
- Kontakt:
Samo vi pricajte poderace vas Pane sve do kraja...bravo celicni Davore,Bega majstore,Dragane macko iz Doboja samo derite levate
Igraci celika dobili novog sponzora, isplacane sve plate, navodno se prica da bi mogli se i pojacati znal ko sta o ovome
-
- Kontakt:
Ma to je ona firma iz inostranstva sto pravi bonbone i cokolade,znao sam da Pane ima varijantu.
Svaka cast majstore.
Svaka cast majstore.
-
- Kontakt:
Sta je misevi cutite dok Pane razbija.
moj cuko se zove pane...koja slucajnost
- gradacac10
- Kontakt:
Pan (j)e suti vise...panechampion2 je napisao/la:Sta je misevi cutite dok Pane razbija.
Zdeno nametnuo zestok tempo treninga, i odmah se vidi na fizickoj spremi igraca, igraci celika lete po terenu, ono sto su sinoc demonstrirali hobotnica i drustvo je raj za oci........ zenico izadji na balkone i pozdravi sampione......
Bega ko dibirov covjek trci ko zmaj, momak demonstrira kako pivot treba da igra nek se mnogi ugledaju na njega, begagicu sampione..........
-
- Kontakt:
Joj sto me taj Pane odusevljava kako ih dere sve od reda,eto sad i Bega vraca ulozeno sto se mene tice meni je Bega bolji i od Toreta,a mali celo Kadija je definitivno za repku,zna Pane sta radi bravo Bega sad je vrijeme za repku majstore.Samo nek Cvrcko izdepilira noge
-
- Kontakt:
Momak ne lupetaj ako nemas sta drugo da kazes!
PANE SAMO GAZI!
PANE SAMO GAZI!
-
- Kontakt:
Momak ti bas navalio,pa ja sam ljepsi od Bambija duplo i veca pojava od njega tako da opet lupetas,jedinose slazemo da je Pane tatamata za sve.
Misliš na kup, protiv Dervente????? Bez Jokanovica, Dokica , Marcete...3 glavna igraca , bez povrijedjenih Pekica i Ristica otislo se na izlet....jbs kup, uzaludno trošenje para...Derventa je najstabilnija, finansijski, ono sto se obeca to se i ispunjava i zasad je uz Celik i Bosnu zasluzeno medju 3 najbolje ekipe i ne vidim nekog ko moze da ugrozi 3 prvoplasiraneBAMBI je napisao/la:Zdeno nametnuo zestok tempo treninga, i odmah se vidi na fizickoj spremi igraca, igraci celika lete po terenu, ono sto su sinoc demonstrirali hobotnica i drustvo je raj za oci........ zenico izadji na balkone i pozdravi sampione......
Ne spominjem ja zadnju utakmicu mislim uopsteno da je celik kvalitetan, slazem se da je i derventa u samom vrhu, medjutim ne umanjujem ni njihovu posljednju pobjedu, jos kad nam se sabanovic sad vrati, kako vidim vec trenira sa celikom, a navodno dolazi i desni bek iz egipta..... sretno i derventi da se vidimo u play off u
-
- Kontakt:
Joj kako je Pane sposoban,svaki potez u pravo vrijeme,napprijed Celik!
-
- Kontakt:
bubi odradi paneta 

ŠKOLSKI 1/1bordobijeli je napisao/la:bubi odradi paneta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 1 gost.