FK Slavija
Re: FK Slavija
Ogi znas li sto Karamatic nije igrao?Zare i mali Oglecevac po strani jer su prebrzi i Pigi da pokupi otpadke!!!!po meni mi jedino tako mozemo dati gol ili slucajno prekid pa na skoku Aleksic,Lemez ili Dudo!!!Definitivno nam fali ofanzivni vezni i napadac pod hitno!!!!Ustvari prioritet svih prioriteta je trener,Rada se totalno pogubio!!!!
Slazem se za trenera, ali tanki smo sa parama, mada ima u nasoj kotlini mnogo boljih rjesenja. Zare se povrijedio protiv Zelje. Koliko se sjecam dobro se preforsirao, ali mislim da je vec protiv Olimpika u prvih 11.lovcen16 je napisao/la:Ogi znas li sto Karamatic nije igrao?Zare i mali Oglecevac po strani jer su prebrzi i Pigi da pokupi otpadke!!!!po meni mi jedino tako mozemo dati gol ili slucajno prekid pa na skoku Aleksic,Lemez ili Dudo!!!Definitivno nam fali ofanzivni vezni i napadac pod hitno!!!!Ustvari prioritet svih prioriteta je trener,Rada se totalno pogubio!!!!
Nesto gledam raspored do kraja ove polusezone pa tek u 19 kolu idemo na gostovanje u Gradacac ove ostale tekme sve igramo ovde u Sarajevu!!!!!Gostujemo sad u srijedu Olimpiku pa dolazi Mladost i Velez,onda gostovanje kod Sarajeva pa dolazi Rudar i tek onda gostovanje Gradacac tad je i kraj produzene polusezone!!!!Raspored do kraja nam je po meni extra dobar!!!!!
Kad mozemo kuci da primamo po 5 komada sto nebi u gostima 6!!!!!!!!!!!Trebali su nam uvaliti jos koji e to ja zovem ekipom trpaj dok mozes!!!!!Svaka cast za elipu sa Otoke!!!
Najveci poraz u istoriji Slavije je doveo do onoga sto je bilo neminovno prije ili kasnije: smjenjen je Radovic, a duznost trenera je , do iznalaska novog rjesenja, preuzeo Aleksandar Simic.lovcen16 je napisao/la:Kad mozemo kuci da primamo po 5 komada sto nebi u gostima 6!!!!!!!!!!!Trebali su nam uvaliti jos koji e to ja zovem ekipom trpaj dok mozes!!!!!Svaka cast za elipu sa Otoke!!!
Simaru volim ko brata ali pitanje koliki ima autoritet nad igracima za njega su svi igraci burazeri,svi su extra likovi,svi su sve najnaj!!!!!!Koliko ja mogu da zapazim njima treba neko da zagalami na njih da vrisne i potjera ih sve u napad kao sto je Capljic radio.Svi u napad pa nek primimo 5-6 komada ali bar igramo muski,napadacki!!!!!Volio bi da Simara iskoristi ovu priliku jer je on fudbalski bolesnik i do smrti Slavijas!!!!!!!
Citam danas izjavu Savije da se igracima slovom i brojem duguje samo jedna plata a da su ti isti igraci imali ponudjene premije protiv Radnika od 700 maraka(dolazak na 2 poziciju na tabeli) i protiv Leotara 600 maraka za pobjedu u gostima i vezanje bodova sa nedelju prije toga pobjedjenim Sirokim.I da su to igraci ispustilo radi razno raznih klanova u ekipi(domaci igraci,Srbijanci i federalci).Momci sigurno moraju da se zamisle sta i kako dalje!!!!Kako taj novinarski izvor javlja novi trener ce se znati do nedelje i utakmice sa Mladosti!!!!!
Kaze danas na kafi jedan lik ma lako ce ovi nasi dobiti danas ma ja nisam vise siguran ni u sta sto se tice ovih nasih igraca.Treba nam sto sansi da damo gol jos plus danas nam sudije poniste dva gola,hajde onaj prvi cini mi se da je bio opsajd ali drugi mislim da je regularan jer je odbrambeni igrac bio na liniji gola ali eto.Igraci Mladosti dosli po bod i strogo i disciplinovano se branili do 88 minuta a onda faul i najljepsi dio utakmice vrhunska akcija kod gola Aleksica za 1-0.Zare2-0,Maka 3-0,.Kad covjek vidi rezultat konta lako ali odavno teze nismo zaradili bodove kuci.Bas je bilo tesko probiti bunker a realno ni mi nemamo bas puno dobrih opcija u vrhu napada.
Velez danas zasluzeno slavio a kod nas cini mi se raspad sistema,pucamo po savovima sreca pa je blizu kraj ove polusezone!!!!!!
Slavisa Bozicic??? Pa taj veze blage nema, uspjeo da ispadne od Niksicana u Evropi, beogradski supljak i supak, daleko mu lijepa kuca!
Kralju znas li slucajno koji je bio lik sa Borcem na tabeli kad je dobio otkaz(stvar je opklade).Ja kazem da je bio medju prve tri ekipe ovaj jaran kaze bio los totalno pri dnu!!!Pa presjeci!!!!!Kazu da je vodio Vozdovac u Srbiji!!!!vlakanje je napisao/la:Slavisa Bozicic??? Pa taj veze blage nema, uspjeo da ispadne od Niksicana u Evropi, beogradski supljak i supak, daleko mu lijepa kuca!
dobio je otkaz poslije 3. kola u sezoni 2012/2013. i to bas poslije poraza u BL od Slavije 1-2!
prije toga je ispao od celika iz lige evrope, prvo kolo je uzeo u pl bh gradacac, pa izgubio na grbavici 1-0.
poraz od slavije je bila kap koja je prelila casu, jer je on zavrsio neslavno i prethodnu sezonu u kojoj smo izborili evropu zahvaljujuci dobro odigranoj prvoj polusezoni kod cvetkovica. kod bozicica smo igrali najgori fudbal od rata naovamo...
fizicka sprema je bila na nivou veterana pofalickog, selekcija igraca ocaj, dovodio polovnjake koji su igrali drugu crnogorsku ligu i sl...
prije borca je radio u kaknju, modrici, i msm radnicki novi beograd. ne racunam rad u mladjim selekcijama cz bg!
prije toga je ispao od celika iz lige evrope, prvo kolo je uzeo u pl bh gradacac, pa izgubio na grbavici 1-0.
poraz od slavije je bila kap koja je prelila casu, jer je on zavrsio neslavno i prethodnu sezonu u kojoj smo izborili evropu zahvaljujuci dobro odigranoj prvoj polusezoni kod cvetkovica. kod bozicica smo igrali najgori fudbal od rata naovamo...
fizicka sprema je bila na nivou veterana pofalickog, selekcija igraca ocaj, dovodio polovnjake koji su igrali drugu crnogorsku ligu i sl...
prije borca je radio u kaknju, modrici, i msm radnicki novi beograd. ne racunam rad u mladjim selekcijama cz bg!
Znaci zijanio sam!!!!jbg!!!!A vama Banjalucanima sve cestitke na zasluzeno osvojenoj jesenjoj polusezoni samo tako nastavite da gurate svoju djecu jer oni se najbolje bore za najdrazi grb!!!!Mi smo se tu negdje izgubili nasi klinci dobijaju prilike ali ih slabo koriste a mozda nemaju ni dovoljno kvaliteta ko to vise zna!!!!!vlakanje je napisao/la:dobio je otkaz poslije 3. kola u sezoni 2012/2013. i to bas poslije poraza u BL od Slavije 1-2!
- Armageddon2012
- Kontakt:
kolega vlakanje je malo ostario,pa ga sjecanje ne sluzi bas najbolje
nije bozicic kod nas dobio otkaz nakon domaceg poraza od slavije...od poceka tog prvenstva nas je vodio bobo starcevic...bozicic je dobio otkaz pred pocetak prvenstva,jer je izdao borac i sa svojim pulenima milicem i zivkovicem prodao evropsku utakmicu celiku iz niksica
...naravno,sva trojica su isti dan otjerana,i nije im dopusteno da vise ni na treningu obuku sveti dres!
ps znaci,dobio si opkladu,borac je bio treci (iz zavrsenog prvenstva,kad je bozicic dobio otkaz)

nije bozicic kod nas dobio otkaz nakon domaceg poraza od slavije...od poceka tog prvenstva nas je vodio bobo starcevic...bozicic je dobio otkaz pred pocetak prvenstva,jer je izdao borac i sa svojim pulenima milicem i zivkovicem prodao evropsku utakmicu celiku iz niksica

ps znaci,dobio si opkladu,borac je bio treci (iz zavrsenog prvenstva,kad je bozicic dobio otkaz)

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Pa buraz sto se nejavi prije!!!!!Gajba Jelena je otisla na terminu!!!!Ma dobro svakako bi ona otisla ali nebi me zezali onoliko ko fol nesto znas ono pojma nemas!!!!!Odoh odmah na kafu da trazim novu gajbu jelena pa ih mozda pustim da nas pobjede na terminu!!!!Hvala kralju!!!!!!!Armageddon2012 je napisao/la:kolega vlakanje je malo ostario,pa ga sjecanje ne sluzi bas najbolje![]()
nije bozicic kod nas dobio otkaz nakon domaceg poraza od slavije...od poceka tog prvenstva nas je vodio bobo starcevic...bozicic je dobio otkaz pred pocetak prvenstva,jer je izdao borac i sa svojim pulenima milicem i zivkovicem prodao evropsku utakmicu celiku iz niksica...naravno,sva trojica su isti dan otjerana,i nije im dopusteno da vise ni na treningu obuku sveti dres!
Dobijte pitare danas ako nista bar im bod uzmite 

Sta napisati za ovo veceras!!!!!Ocekivano!!!!!Definitivno smo pali mentalno a i fudbalski brate nama tri tacna dodavanja a o nekoj akciji pa to je vec misaona imenica!!!!!Da je sad dobiti Rudara i pokusati parkirati bunker protiv Zvjezde a onda se zahvaliti nekim igracima i pokusati naci napadace koji mogu pogoditi okvir gola nemoraju ga ni dati samo nek pogode u okvir ja bi bio zadovoljan!!!!
Misleo sam jarane da ništa ne napišem ali vam objektivno nedostaje vise kvalitetnih nogometaša.Aleksic se malo visoko podigao kao I veliki Osman koga je neko nafalio da je zvezda lukavice -naravno ne na terenu vec po kaficima u spasovdanskoj.Daleko su oni od PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE,,,,,,,,,,,,,mjesta imaju po železniku,dorčolu,malom mokrom lugu I tako nesto slično u okolini beograda ,,,,mada se čak I zapitam dali bi bili starteri u famous.sretnolovcen16 je napisao/la:Sta napisati za ovo veceras!!!!!Ocekivano!!!!!Definitivno smo pali mentalno a i fudbalski brate nama tri tacna dodavanja a o nekoj akciji pa to je vec misaona imenica!!!!!Da je sad dobiti Rudara i pokusati parkirati bunker protiv Zvjezde a onda se zahvaliti nekim igracima i pokusati naci napadace koji mogu pogoditi okvir gola nemoraju ga ni dati samo nek pogode u okvir ja bi bio zadovoljan!!!!
Ma neznam vise jarane nista,ovo je totalno blijedo,lose da losije nemoze!!!!Neki se rezovi moraju praviti ali sta i kako to je vec na struci da rijesi!!!A sto se tice malog Fice i mene je licno malo razocarao sa igrama sto sam mu i rekao dva-tri puta na sta sam dobio odgovor da je on zaduzen za destrukciju igre a da Dudo i Make organizuju igru naprijed!!!Opet struka!!!!nebitno ali stvarno igra lose!!!!
Nijesam ništa lose mislio ali Osman je bio izgubljen u prostoru a I kad je imao loptu u nogama vise puta je pogrešio.Nogometaš koji je zadužen za destrukciju igre protivnika mora biti VELIKI ZNALAC,što na žalost mali Osman NIJE TAJ ZNALAC.Pod hitno treba REZ bez ANESTEZIJE u Slaviji,,,,,,vako nije dobro jarane.Da su ti nogometaši dobri hajde da kažemo PA NE BIH DOŠLI u Slaviju da zarade za život a para NEMA.Foliranti sitni I vjerujem da su pročitani od glavnih ljudi u Slaviji.Podržavaju ih neki plačenici novinari koji za 50km,,,napišu tako smješne tekstove npr,,,,,aleksic u ŽELJI,,,,,,OSMAN U BEŠIKTAŠU,,,,,karamatic u JUVENTUSU itd.A oni su igrali a I sada igraju u klubovima gde nema para,,,,,npr Smederevo u I ispade iz lige a tako DOBRI NOGOMETAŠI igrali tamo,,,,DOBRO JUTRO KOLUMBO,,,,,,,,ZAHVALITE SE g.Spalevicu na preporukama ,,,,Dosta je dao Slaviji ali nemoj vise da vam on šalje igrace ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,lovcen16 je napisao/la:Ma neznam vise jarane nista,ovo je totalno blijedo,lose da losije nemoze!!!!Neki se rezovi moraju praviti ali sta i kako to je vec na struci da rijesi!!!A sto se tice malog Fice i mene je licno malo razocarao sa igrama sto sam mu i rekao dva-tri puta na sta sam dobio odgovor da je on zaduzen za destrukciju igre a da Dudo i Make organizuju igru naprijed!!!Opet struka!!!!nebitno ali stvarno igra lose!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.