Najvece pojacanje u historiji kluba,svi mogu otici samo on ne Istetoviracu ga.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
samir1909 je napisao/la:Sir.dr.Klopp![]()
Najvece pojacanje u historiji kluba,svi mogu otici samo on ne Istetoviracu ga.
+1Omerbavarac je napisao/la:Cestitke na produzenju ugovora sa trenerom, izuzetno pametan potez.
Tako ti je to kod nas...nasi igraci su najtrazeniji na svijetu.Lulic ce u BvB ako ga ne uzmu Real,Barcelona ili Bayernsamir1909 je napisao/la:Ja ovu vijest samo sam procitao ovdje,nigdje ne vidim u njemackim medijima da trazimo Lulica.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/borussi ... ica/116938" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa u startu bi sjeo na klupusamir1909 je napisao/la:Ma sjeo bi on,samo ne znam umjesto koga bi igrao,jer Smele pokriva ljevu stranu defanzivno,a ofanzivno Reus,tako da ne znam koga bi on zamjenio.
Na kojoj poziciji?Claus je napisao/la:Lulić nije ništa gori igrač od Schmelzera. Druga stvar je što ja ne vjerujem u ove špekulacije.
Općenito govorim da nije lošiji od Schmelzera jer bolje igra ofanzivno, iako je defanzivno Schmelle bolja opcija. Sigurno da bi Marcel bio u prednosti, ali Lulić bi bio odličan kao backup jer BVB ima problema s povredama.adnan24 je napisao/la:Na kojoj poziciji?Claus je napisao/la:Lulić nije ništa gori igrač od Schmelzera. Druga stvar je što ja ne vjerujem u ove špekulacije.
Schmelzer je mnogo bolji od Lulica defanzivno i sigurno je da BvB nece ni traziti zamjenu za Smeleta.
Lulic je sigurno bolji ofanzivno ali tu vec govorimo o poziciji lijevog veznog gdje igra Reus tako da...
Ja ne bi' imao nista protiv ako bi on dosao jer je igrac koji moze "krpati" vise pozicija a BvB svejedno nema rezervnog lijevog beka, ali s druge strane ne bi' volio zbog Lulica da dodje jer ne bi bio starter a to mu uopste ne treba u karijeri s obzirom da ima sasvim dovoljno dobrih klubova u kojima on moze biti medju prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.