AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
DDR pravi gospodin na terenu, najbolji igrac Rome nocas 
Opet ste se ponadali da ce Roma kiksati i opet nista haha
10 tekmi 10 pobjeda uz samo 1 primljeni gol,novi rekord ovo ono
GRAZIE ROMA
10 tekmi 10 pobjeda uz samo 1 primljeni gol,novi rekord ovo ono
GRAZIE ROMA
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Čestitke!
Pjanić strašan u prvom poluvremenu. U drugom je pao fizički ali ove sezone je zaista enormno napredovao
Pjanić strašan u prvom poluvremenu. U drugom je pao fizički ali ove sezone je zaista enormno napredovao
Ma znao sam da ce biti tesko,oni nas uvijek namuce,nismo ih dobili 3 godine al zato ova Roma ima ono nesto.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Torino(A),Sassuolo(H),Cagliari(H),Atalanta(A),Fiorentina(H) ovo ako dobijemo a nije nerealno e onda itekako se mozemo boriti za skudeto,ali fkt moramo popraviti igru,zadnje 3 tekme nas nema nigdje.
embrace the chaos
ama teško je kad ti borielo i markinjo nisu igraci za ozbiljne stvari. ne kažem da nam treba messi umjesto njih, al baš se slabo uklapaju i to je razlog što smo prema naprijed limitirani, još kad se protivnik brani sa 7 igraca na 16m, ****Denno je napisao/la:Torino(A),Sassuolo(H),Cagliari(H),Atalanta(A),Fiorentina(H) ovo ako dobijemo a nije nerealno e onda itekako se mozemo boriti za skudeto,ali fkt moramo popraviti igru,zadnje 3 tekme nas nema nigdje.
nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne mora da znaci da morate dobiti te utakmice da bi se borili za titulu. Pa vec ste glavni favoriti uz Napoli i Juve.Denno je napisao/la:Torino(A),Sassuolo(H),Cagliari(H),Atalanta(A),Fiorentina(H) ovo ako dobijemo a nije nerealno e onda itekako se mozemo boriti za skudeto,ali fkt moramo popraviti igru,zadnje 3 tekme nas nema nigdje.
Kao da se mora svaka utakmica pobjedjivati. I mi cemo kiksati do kraja, kao i Napoli. Bice gutavo u svakom slucaju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
@Admir
Pa zato kazem moramo se popraviti,Gervinho valjda bit ce spreman iducu i bit cemo sigurno opasniji dosta sa njim,Ljajicem i Florenzijem naprijed,a najbitnije da odbrana i vezni red ovako nastave,kad neprimamo golove lako je,uvijek ga nekako uvaljamo gore.
@L`Avvocato
Ma mi smo Roma,sto vise poletimo vise padnemo,bitno je da se osiguramo kad dodje kriza,imamo 10 pobjeda al vcrs smo izgledali kao ekipa sa sredine tabele.
Pa zato kazem moramo se popraviti,Gervinho valjda bit ce spreman iducu i bit cemo sigurno opasniji dosta sa njim,Ljajicem i Florenzijem naprijed,a najbitnije da odbrana i vezni red ovako nastave,kad neprimamo golove lako je,uvijek ga nekako uvaljamo gore.
@L`Avvocato
Ma mi smo Roma,sto vise poletimo vise padnemo,bitno je da se osiguramo kad dodje kriza,imamo 10 pobjeda al vcrs smo izgledali kao ekipa sa sredine tabele.
embrace the chaos
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cim je dosao Garsija rekao sam da je odlicno rjesenje, pratio sam njegov Lil i covjek ima sistem..samo nisam ocekivao ovako brzo dobre OVAKO rezultate
a jbg i to je kvalitet Garsije sto uzima bodove i kad se ne igra dobro (kao i u prva dva kola cini m ise ). I tad sam pisao nesto kao, ova Roma dobi mislim Livorna lagano bez neke igre , a Zemanova bi isto dala 2 gola uz igru i 100 sansi a primila 4 najmanje
sta znaci dobar trener ekipi.
a jbg i to je kvalitet Garsije sto uzima bodove i kad se ne igra dobro (kao i u prva dva kola cini m ise ). I tad sam pisao nesto kao, ova Roma dobi mislim Livorna lagano bez neke igre , a Zemanova bi isto dala 2 gola uz igru i 100 sansi a primila 4 najmanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Slazem se, samo sta je sa Gervinhom, kad se on vraca, a i totti da li ce biti ok do Atalante ? Sa Borrielom napad je anemican, Ljaljic na mjesto Florencija, a Gervinho na svoje standardno, i iza Totti naravnoDenno je napisao/la:Torino(A),Sassuolo(H),Cagliari(H),Atalanta(A),Fiorentina(H) ovo ako dobijemo a nije nerealno e onda itekako se mozemo boriti za skudeto,ali fkt moramo popraviti igru,zadnje 3 tekme nas nema nigdje.
- L'Avvocato
- Kontakt:
@deeno
Cini ti se. Chievo se samo dobro branilo. Roma je radila sve da probije odbranu letecih magaraca, i na kraju i uspjela u tome. Izuzetno je tesko igrati protiv 11 igraca u 16-ercu. Bice ovakvih utakmica jos ove sezone, jer su klubovi postali svjesni da ne vrijedi igrati otvoreno protiv Vucice.
Cini ti se. Chievo se samo dobro branilo. Roma je radila sve da probije odbranu letecih magaraca, i na kraju i uspjela u tome. Izuzetno je tesko igrati protiv 11 igraca u 16-ercu. Bice ovakvih utakmica jos ove sezone, jer su klubovi postali svjesni da ne vrijedi igrati otvoreno protiv Vucice.
★★★
Ako u tih pet meceva sve dobijete, prosto je nezamislivo da razlika izmedju Rome i jos jedina 2 prava konkurenta ne bude barem 7-10 bodova. Na pola prvenstva i sa zimskim mercatom, na kome ce se Ameri sasvim sigurno isprsiti, bez obaveze igranja u Evropi i sa euforijom kao da se igra finale LS svako kolo Serie A - titula je blize nego ikada u poslednjih 12 godina.Denno je napisao/la:Torino(A),Sassuolo(H),Cagliari(H),Atalanta(A),Fiorentina(H) ovo ako dobijemo a nije nerealno e onda itekako se mozemo boriti za skudeto,ali fkt moramo popraviti igru,zadnje 3 tekme nas nema nigdje.
-
gojzerica
- Kontakt:
Ja mislim da bi Qugaliarella bio veoma dobar napadač za Romu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Definitivno.nerkolfc je napisao/la:DDR pravi gospodin na terenu, najbolji igrac Rome nocas
Pjanke prvo dobar, drugo solidan kao i cijela ekipa.
Roma mora sad uzeti 3 boda u Torinu i onda ce ici sve samo od sebe kad se vrate Totti, Gervinho i Maicon.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Koju li si ti utakmicu gledao? Sve vrijeme smo napadali, pokusavali ali kada u napadu imas panjeve Borriela i Marquinha i jos im na boku dodas Torosidisa ne mozes ni ocekivat lagane golove i probijanje bunkera.Denno je napisao/la:@Admir
@L`Avvocato
*La Roma non si tifa, si AMA!*
ma bila je ova tekma i dodatno teška zbog ebenog rekorda, ja mislim da su im od novinara pa do ostalih svi punili glavu sa tim, pa je fakat još teže bilo igrati. sad ocekujem jednu lepršavu predstavu u torinu, jer kako sam upratio i onu igraju sa puno golova i to bi trebala fakat biti dobra tekma. ne igra kastan, pa bi mogli popiti gol, al dacemo 2-3 sigurno 
nema potpisa
@El Loco
A ma namucili smo se,imali smo loptu cijelo vrijeme,a de nabroj dvije postene sanse koje smo imali?
Ekipa koja puca na skudeto treba da Chievo i slicne rj. vec u prvom poluvremenu.
Ako hocemo nesto vise moramo se dosta popraviti,zadnje tri utakmice smo stvarno katastrofa sto se ofanzive tice.
A ma namucili smo se,imali smo loptu cijelo vrijeme,a de nabroj dvije postene sanse koje smo imali?
Ekipa koja puca na skudeto treba da Chievo i slicne rj. vec u prvom poluvremenu.
Ako hocemo nesto vise moramo se dosta popraviti,zadnje tri utakmice smo stvarno katastrofa sto se ofanzive tice.
embrace the chaos
Dzaba tako je to kad igras protiv bunkera. U prvih 20min na pocetku smo ih odlicno napali i da smo tad zabili napunili bi ih do kraja. Bitno je da smo pobjedjivali i bez najboljih igraca i jos par prvotimaca.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Svaka čast Vučici gazi sve redom iz kola u kolo + postavlja nove rekorde
Iskreno volio bi da osvojite titulu,iako je o tome rano pričati.LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.