Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adriano_leite
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 00:04

LenBias je napisao/la:sa BIHfanom raspravljam i o njemu pisem, logicno, nemam potrebu uplitati druge u svoje rasprave bez ikakve potrebe kao vecina vas ostalih, ja forum shvatam kao mjesto gdje pisemo o stvarima vezanim za datu temu a ne jedni o drugima medjusobno, to izbjegavam u sirokom luku ali kada neko konstantno pokusava licno da ide onda i ja mogu tako ali samo vezano za tu osobu, ti kada se tako uplices u sve ako imas nekih problema sa sportfanatikom, trainom, workom nisam ti ja kriv, javi se njima povodom toga, ja nemam potrebe ni najmanje, mene zanimaju kosarka i heat, dok mnoge vas ocigledno ja opasno zanimam, pogotovo kada nemate pojma zasto, kada i zbog cega o necemu pricate, kao BIHfan trenutno :) jesu ti sada neke stvari jasnije adriano ili moram jos jasniji biti?
Ne mozes protiv BIHfana koristiti to sto je navijao za Houston, a kod tih drugih likova koji su poceli navijati za Heat, nakon Cavsa, to ti kao ne smeta. Udri mu po Chicagu, ali nemoj da ti smeta nesto kod njega, sto ti kod drugih ne smeta. Samo toliko...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 nov 2013, 00:08

adriano_leite je napisao/la:
LenBias je napisao/la:sa BIHfanom raspravljam i o njemu pisem, logicno, nemam potrebu uplitati druge u svoje rasprave bez ikakve potrebe kao vecina vas ostalih, ja forum shvatam kao mjesto gdje pisemo o stvarima vezanim za datu temu a ne jedni o drugima medjusobno, to izbjegavam u sirokom luku ali kada neko konstantno pokusava licno da ide onda i ja mogu tako ali samo vezano za tu osobu, ti kada se tako uplices u sve ako imas nekih problema sa sportfanatikom, trainom, workom nisam ti ja kriv, javi se njima povodom toga, ja nemam potrebe ni najmanje, mene zanimaju kosarka i heat, dok mnoge vas ocigledno ja opasno zanimam, pogotovo kada nemate pojma zasto, kada i zbog cega o necemu pricate, kao BIHfan trenutno :) jesu ti sada neke stvari jasnije adriano ili moram jos jasniji biti?
Ne mozes protiv BIHfana koristiti to sto je navijao za Houston, a kod tih drugih likova koji su poceli navijati za Heat, nakon Cavsa, to ti kao ne smeta. Udri mu po Chicagu, ali nemoj da ti smeta nesto kod njega, sto ti kod drugih ne smeta. Samo toliko...
nisi skontao poentu, procitaj ponovo, ipak mislim da sam sasvim dovoljno dobro i jednostavno pojasnio da mozes shvatiti na kraju, samo iscitavaj i doci ce ti, nema veze sto nije odmah prvoga puta, stvarno ne mogu dalje i jos vise pojednostavit tako marginalne stvari na forumu, prosto mi se ne da
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 00:37

LenBias je napisao/la:
nisi skontao poentu, procitaj ponovo, ipak mislim da sam sasvim dovoljno dobro i jednostavno pojasnio da mozes shvatiti na kraju, samo iscitavaj i doci ce ti, nema veze sto nije odmah prvoga puta, stvarno ne mogu dalje i jos vise pojednostavit tako marginalne stvari na forumu, prosto mi se ne da
Naravno da nisam skontao, jbg. tesko mi je kontati, jer nisam pametan kao ti :roll: . Cudis kada te neko napada, a mislis da si najbolji i najpametniji, ono cirkus pravi :lol: .

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 nov 2013, 00:42

pa ako si skontao pokazi to, ne mozes nekontanjem pokazati da si skontao

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 nov 2013, 00:43

LenBias forumas sa najduzim recenicama. Citav post od 12 redova stavi u jednu recenicu. :lol:

E sad ozbiljno da rjesimo vise ovo ja i ti LenBias, prestat cemo sa ovim prepucavanjima koji nemaju veze sa kosarkom i idemo normalno se svadjat sto se tice kosarkaskih tema. Za razliku od tebe ja tebe postujem kao forumasa i cijenim tvoje misljenje. Istina je da su mi tvoji postovi nekad previse smijesni radi neke tvoje smijesne samouvjerenosti da iznosis cinjenice i objektivnost al sta se moze.

A sto se tice tog Houston, pratio sam ih iskljucivo radi T-maca koji mi je i dan danas idol. Pratio sam ga i u Magicau, Hawksima, Knicksima, Pistonsima. Navijao sam da osvoji prsten dok je u su u to vrijeme Bullsi bili jos lottery ekipa. Ako ti neces da to prihvatis sta ja mogu, samo mi je cudno da ti znas te stvari a nisi tad bio uopste na forumu, to je cak bilo 2008 godine.

Toliko od mene, odo gledat utakmicu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 01 nov 2013, 01:44

Evan Turner
Unico amore sei!
❤️🖤

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 01 nov 2013, 09:05

lumani je napisao/la:naravno,imali su najbolji score u sezoni ;) James je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci. :mrgreen:
Ja slavim poraz Miamia? Ja ga slavim samo ako se desi protiv Cavsa. Iskreno me zaboli za Heat i Jamesa. Proslo je to vrijeme kada sam mu zelio najgore ;) . Imamo mi novog fransiznog igraca, tako da nemam kada misliti o Jamesu i Heatu.
imate novog sve to stoji, ali pitanje je dokle cete ga imati ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 nov 2013, 09:13

MickoSAS je napisao/la:
lumani je napisao/la:naravno,imali su najbolji score u sezoni ;) James je dovoljno objasnio zadnje 2 godine,samo budale mogu reci da nije rijesavao na kraju.slavite svaki poraz Miamia ,ali opet ce biti prvaci. :mrgreen:
Ja slavim poraz Miamia? Ja ga slavim samo ako se desi protiv Cavsa. Iskreno me zaboli za Heat i Jamesa. Proslo je to vrijeme kada sam mu zelio najgore ;) . Imamo mi novog fransiznog igraca, tako da nemam kada misliti o Jamesu i Heatu.
imate novog sve to stoji, ali pitanje je dokle cete ga imati ;)
To ti znas dokle? Ajde kazi, dokle cemo ga imati gospodine Vidoviti? Ja sam nesto siguran jos minimalno 5 godina, a sta kaze tvoja kristalna kugla?

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 nov 2013, 09:35

BIHfan je napisao/la:LenBias forumas sa najduzim recenicama. Citav post od 12 redova stavi u jednu recenicu. :lol:

E sad ozbiljno da rjesimo vise ovo ja i ti LenBias, prestat cemo sa ovim prepucavanjima koji nemaju veze sa kosarkom i idemo normalno se svadjat sto se tice kosarkaskih tema. Za razliku od tebe ja tebe postujem kao forumasa i cijenim tvoje misljenje. Istina je da su mi tvoji postovi nekad previse smijesni radi neke tvoje smijesne samouvjerenosti da iznosis cinjenice i objektivnost al sta se moze.

A sto se tice tog Houston, pratio sam ih iskljucivo radi T-maca koji mi je i dan danas idol. Pratio sam ga i u Magicau, Hawksima, Knicksima, Pistonsima. Navijao sam da osvoji prsten dok je u su u to vrijeme Bullsi bili jos lottery ekipa. Ako ti neces da to prihvatis sta ja mogu, samo mi je cudno da ti znas te stvari a nisi tad bio uopste na forumu, to je cak bilo 2008 godine.

Toliko od mene, odo gledat utakmicu.
tako pisem postove, bitno je da je gramaticki ispravno, odvajanje tackama ili zarezima je skroz nebitno, nema potrebe za takve slamcice se hvatati ;) ja postujem sve forumase koji postuju mene i ne idu u neke bespotrebne licne prepirke koje me apsolutno ne zanimaju, pisem previse samouvjereno? pa ko ce vjerovati u ono sto pisem ako necu ja, nigdje veze druze i na kraju sto se tice tvog navijanja to znam jer su drugi pisali o tome, mozda jedino to nisi vidio, ja sam za heat navijao kada je bio na dnu dna i sada na vrhu, adriano je takav isti za cavse vidim, donnie za phoenix, to postujem, drugo je simpatisati neke ekipe, i dan danas simpatisem neke ekipe i to se moze mjenjati iz sezone u sezonu, zavisno od toga koje igrace pokupe, svi na kraju krajeva pratimo nba ligu i u svakom mecu imas svoje favorite u neku ruku, ali navijas samo za jednu ekipu, doduse bar bi trebao u nekom normalnom raspletu :) necemo dalje, neka ostane na ovome, ti gledaj svoja posla, prati kosarku, mrzi heat, jamesa, oko toga mozemo raspravljati do mile volje i za to forum sluzi ali mene ostavi na miru jer ja tebe prvi sigurno necu poceti dirati na toj osnovi

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 02 nov 2013, 03:03

Netsi vise zele pobjedu u ovoj utakmici, tesko ce ovo Heat okrenit. Izgleda da ce 1-2. Bez ikakva pritiska, Netsima ova utakmica vise znaci
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 nov 2013, 09:42

Sportfanatik je napisao/la:Netsima ova utakmica vise znaci
upravo tako ali i bez toga mora se priznati da su strasno jaki, druga ekipa istoka nakon heata

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 04 nov 2013, 01:41

Rutinsko odrađivanje posla protiv Čarobnjaka
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 nov 2013, 07:31

lagana pobjeda, jedno vrijeme je bilo 20+ razlike, idemo dalje

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 05 nov 2013, 13:48

Večeras igramo u Kanadi, trebali bi ostvariti laganu pobjedu al sve ovisi oće li prekidač biti on ili off :D :D
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 nov 2013, 11:11

lagana pobjeda u gostima kod toronta, james 35, wade 20 i allen 14 su bili najefikasniji

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 nov 2013, 15:30

[youtube][/youtube] :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 nov 2013, 08:27

ukazao se flash sinoc 8-)

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 nov 2013, 02:28

i slabasni boston ce vam uvaljati 100 poena losina prava

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2013, 10:17

prelosi heat koji isto ovako igra regularnu sezonu evo cetvrtu sezonu a u prethodne tri je dva puta bio prvak

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 10 nov 2013, 10:21

LenBias je napisao/la:prelosi heat koji isto ovako igra regularnu sezonu evo cetvrtu sezonu a u prethodne tri je dva puta bio prvak
Prošle sezone su bili prvi na Istoku ;)
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.