HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Rosas7 je napisao/la:dok je zrinja igro u mostaru od (1905-1922),vama je glavni sport bio kamena sa ramena u podvelezjuANTIFA ! je napisao/la:javio se navijac kluba iz MeđugorjaRosas7 je napisao/la:svaka cast momcima za pobjedu u Bijeljini
a sada uvalit tri komada,malom klubu iz predgradja Mostara,da seljaci vide kako se u gradu igra nogomet![]()
[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sta se onda javljas uopce kad nemas odgovor...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
lenta crvena
- Kontakt:
Ljudi su uvijek u odnosu na Zrinjski debelo u podređenom položaju, razumite ih. Sve što im ostaje su ove glupanske izlizane fraze kojima se više ni oni sami ne smiju. Imaju na tribinama po sto ljudi od toga 15-tak navijača kao danas. Surova je to stvarnost zadnjih 20 godina. Sa Ultrasima oni ne mogu stati u istu rečenicu a klub kao klub isto tako. Guzice bi oni dali da su obrnute situacije ali nisu i to ih J**+.
Do komunizma odigrano 38 utakmica 20 pobjeda Zrinjskog, 14 Veleža, 4 neriješene. Nakon odlaska komunizma neznam tačno ali tu smo također uspješniji.
Šta bi tek oni dali za dvije titule ili bar jedan izlazak u Evropu. Guzice?
Do komunizma odigrano 38 utakmica 20 pobjeda Zrinjskog, 14 Veleža, 4 neriješene. Nakon odlaska komunizma neznam tačno ali tu smo također uspješniji.
Šta bi tek oni dali za dvije titule ili bar jedan izlazak u Evropu. Guzice?
Ja sam vama rekao istinu , a sto vi brbljate i veze sa mozgom nemate , sta cu vam ja 
Ovo vam slijedi u Nedjelju repriza batosi [youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 31 okt 2013, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
I šta je bilo kad si se probudio???ANTIFA ! je napisao/la:Ja sam sam rekao istinu , a sto vi brbljate i veze sa mozgom nemate , sta cu vam ja
gledam malo raspored do kraja polusezone (u gostima Rudar i Travnik, a kući Velež, Sarajevo i Zvijezda)...
skromno očekujem sve pobjede
skromno očekujem sve pobjede
#Ausilio OUT
Gledaj ANTIŠE!
Posto kajmak podvelezac ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Jes ko sto su nas dobivali i prethodnu sezonu
. Bjezite u rupe misevi.
Kakva je situacija u vašem taboru, imate li kartoniranih, ozlijeđenih ?
Dolazimo u najjačem sastavu, no i dalje mislim da je uspjeh odnijeti bod sa BB, bez obzira na sve, ovakav Zrinjski je u boljoj formi od Veleža, ne trebaju naočale da se to primjeti, samo se nadam da se to neće previše primjetiti na terenu.
Dolazimo u najjačem sastavu, no i dalje mislim da je uspjeh odnijeti bod sa BB, bez obzira na sve, ovakav Zrinjski je u boljoj formi od Veleža, ne trebaju naočale da se to primjeti, samo se nadam da se to neće previše primjetiti na terenu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da nema kartoniranih, Pezo nije zbog ozljede igrao protiv Mladosti, ali vidjet cemo...
Neki pricaju na forumu, mi cemo na terenu
!
Neki pricaju na forumu, mi cemo na terenu
Momci kad se karte pustaju u prodaju?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Mozda ti je stari Antiša , Ante , Jure kako godCroCop je napisao/la:Gledaj ANTIŠE!Posto kajmak podvelezac ?
Vecina vas sto se pucate da ste Mostarci ste ustvari doslje iz srednje Bosne ili zapadne Hercegovine .
Da nije bilo rata ne bi ti asfalta vidio ni ti ni stari ti
- MaiBlajdri
- Kontakt:
@antifa
Sto asfalt i pucanje ima sa derbijem, Waltere ?
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
MaiBlajdri je napisao/la:@antifa
Ima itekako , kad ovaj pajdo meni spominje da sam podvelezac
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Nemam ja pojma sto si ti, al' ne djelujes nesto inteligento kada na sportskom forumu potenciras pricu o pucanjnu, to je zalosno, novo je doba, novo je vrijeme, futurizam je opipljiv, a ti o asfaltu i pucanju, bolest ili genetika. ?ANTIFA ! je napisao/la:MaiBlajdri je napisao/la:@antifa
Jesi li ti normalan ili ?MaiBlajdri je napisao/la:Nemam ja pojma sto si ti, al' ne djelujes nesto inteligento kada na sportskom forumu potenciras pricu o pucanjnu, to je zalosno, novo je doba, novo je vrijeme, futurizam je opipljiv, a ti o asfaltu i pucanju, bolest ili genetika. ?ANTIFA ! je napisao/la:MaiBlajdri je napisao/la:@antifa
Druze ja sam dosao iz Hrvatske ovdje pa sta? Hajde s tim pricama odavde.
- MaiBlajdri
- Kontakt:
@antifa
Normalan sam koliko zelim da budem, a i nije vazno, ne, ti se nisi izdao, ti si izdan, nisi se spasio, znas pricu o grumenu iz WC skoljke, e, na tu pricu me podsjecas.
Normalan sam koliko zelim da budem, a i nije vazno, ne, ti se nisi izdao, ti si izdan, nisi se spasio, znas pricu o grumenu iz WC skoljke, e, na tu pricu me podsjecas.
Ko mi se javlja da je Mostarac, ovce cuvaj po podvelezju bola, pa ti jos asfalta nisi ni vidio. Pravi kajmak ili prosi po starom mostu jer to vam najbolje ide..ANTIFA ! je napisao/la:Mozda ti je stari Antiša , Ante , Jure kako godCroCop je napisao/la:Gledaj ANTIŠE!Posto kajmak podvelezac ?
Vecina vas sto se pucate da ste Mostarci ste ustvari doslje iz srednje Bosne ili zapadne Hercegovine .
Da nije bilo rata ne bi ti asfalta vidio ni ti ni stari ti
S kim igra chelsea iducu ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.