Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Dilaver bi mogo igrat ako se Ogi ne snađe ja bi cak i PAndzu stavio a ispred dodao krilo HAjrovica
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Evo zasto Mujdza jos uvjek nije kako treba ..
[youtube][/youtube]
uhh koja huja

Ps: platini hebem li ti onog puza kojeg jedes
[youtube][/youtube]
uhh koja huja
Ps: platini hebem li ti onog puza kojeg jedes
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Misljenja sam da je Mujdzson ostao do kraja u Parizu da bi mi igrali na EP, ali ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Da, on je "odradio" tu desnu stranu, nisu mu mogli nistabhsport je napisao/la:Misljenja sam da je Mujdzson ostao do kraja u Parizu da bi mi igrali na EP, ali ...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
hoce li ovaj ikada zaigrati za reprezentaciju ponovo 
Igrat' će, samo polako. Imaš članak na rep.reze.ntacija . ba o njemu, oporavlja se, vozi bicikl, ide u teretanu, i tako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
i zelja mu da odigra jos neku do kraja jesenje sezone ne moze on uci u formu tek na proljece ako bude fit..zizu1991 je napisao/la:Igrat' će, samo polako. Imaš članak na rep.reze.ntacija . ba o njemu, oporavlja se, vozi bicikl, ide u teretanu, i tako.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo nam je najbitniji igrač samo da se abd oporavi, jbg dečko se žrtvovao zbog reprezentacije igrao nespreman protiv Slovaka i tako izgubio skoro cijelu polusezonu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E i ti ga pretjera brate, nije bas najvazniji, ali ima vaznu ulogu jer alternativa je Avdija. Ako se Vranjes oporavi i vrati u solidnu formu bice manji problem sto on ne igra, iako je i Vranjes naravno slabiji od Mujdze.legenda reala je napisao/la:Ovo nam je najbitniji igrač samo da se abd oporavi, jbg dečko se žrtvovao zbog reprezentacije igrao nespreman protiv Slovaka i tako izgubio skoro cijelu polusezonu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Vidjeli smo u ove četiri utakmice koliko nam fali po onoj tamo strani da razvuče protivnika, pa skoro sve dobro u ovim kvalama što je urađeno išlo je preko njega po onoj tamo straniCartman je napisao/la:E i ti ga pretjera brate, nije bas najvazniji, ali ima vaznu ulogu jer alternativa je Avdija. Ako se Vranjes oporavi i vrati u solidnu formu bice manji problem sto on ne igra, iako je i Vranjes naravno slabiji od Mujdze.legenda reala je napisao/la:Ovo nam je najbitniji igrač samo da se abd oporavi, jbg dečko se žrtvovao zbog reprezentacije igrao nespreman protiv Slovaka i tako izgubio skoro cijelu polusezonu
Niko ga ne može zamjeniti jer niko nema njegovu ofanzivu, a pošto mi igramo bez krila na njegovoj strani on nam je najbitniji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bitniji od Spahica, Pjanica, Dzeke ili Begovica? E neces me u to ubjedit.legenda reala je napisao/la:Vidjeli smo u ove četiri utakmice koliko nam fali po onoj tamo strani da razvuče protivnika, pa skoro sve dobro u ovim kvalama što je urađeno išlo je preko njega po onoj tamo straniCartman je napisao/la:E i ti ga pretjera brate, nije bas najvazniji, ali ima vaznu ulogu jer alternativa je Avdija. Ako se Vranjes oporavi i vrati u solidnu formu bice manji problem sto on ne igra, iako je i Vranjes naravno slabiji od Mujdze.legenda reala je napisao/la:Ovo nam je najbitniji igrač samo da se abd oporavi, jbg dečko se žrtvovao zbog reprezentacije igrao nespreman protiv Slovaka i tako izgubio skoro cijelu polusezonu
Niko ga ne može zamjeniti jer niko nema njegovu ofanzivu, a pošto mi igramo bez krila na njegovoj strani on nam je najbitniji
Ali jest dobar igrac i definitivno brinu ove povrede.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
Za našu reprezentaciju najbitniji
Dobro treba priznati da ni bez Spahe ne možemo
Dobro treba priznati da ni bez Spahe ne možemo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za ofanzivni dio nase igre i za nas stil igre najbitniji igrac...bez Mujdze to ni blizu nije isto sto smo i vidjeli...prividno prebacivanje tezista igre lijevo gdje su Salihovic, Lulic i ispred njh Dzeko, plus Misketov ulazak u sredinu i dodatno grupisanje igraca na tom dijelu terena ima ideju da "zavara" protivnika da samo odatle napadamo..taman pomislis da je sve sto mi znamo dovuci loptu lijevo i centriraj(kao protiv Slovaka i Litve) i zatvoris to, a ustvari cisti se strana Mujdzi koji se maestralno ubacuje i samo se prebaci lopta tamo i to je sah-mat...momak je ucestvovao sigurno u nasih 70-80% golova prosle kvalifikacije...sad kad cistis stranu Vrsajevicu, sve to gubi smisao 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ajd, ne precijenjujte igru Mujdže. Svaki igrač koji igra u prvih 11 našega tima je jednako bitan. Kakve su to gluposti. Ispade da se čitava naša igra bazira na probijanju desnog beka. Koliko smo golova dali na njegove ubačaje iz igre samo da mi je znat'.
Daleko od toga da imam nešto protiv njega, upravo suprotno, jako zahvalan igrač, i trenutno najkvalitetniji desni bek kojeg imamo na raspolaganju, ali, ohladite malo. Baš kao što @cartman reče, ako i ne bude Mujdža igrao, sa oporavkom Vranješa, ta pozicija desnog beka i neće biti toliko kritična koliko je bila sa Vršajevićem.
Daleko od toga da imam nešto protiv njega, upravo suprotno, jako zahvalan igrač, i trenutno najkvalitetniji desni bek kojeg imamo na raspolaganju, ali, ohladite malo. Baš kao što @cartman reče, ako i ne bude Mujdža igrao, sa oporavkom Vranješa, ta pozicija desnog beka i neće biti toliko kritična koliko je bila sa Vršajevićem.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uzmi nase hajlajtse iz onih kvalifikacija sa Francuzima i iz ovih kad je bio zdrav pa vidi koliko golova je doslo sa desne strane gdje je bio direktni asistent ili predasistent (svidja mi se ovaj novi pojam
)...ni meni se lampica nije upalila koliko je lik vazan dok tako nisam pogledao, onda su bile jasne neke stvari.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
To je njegova utakmica života, znam kako je probijao tada. Međutim, na osnovu jedne utakmice se ne može praviti generalna slika o kvalitetu, ondosno, značaju jednog igrača za kolektiv uopšte.
Razlog zašto lijeva strana nije toliko aktivna je u tome da na toj strani uvijek imamo Džeku, koji se izvlači po loptu, imamo 2 ofanzivno orijentisana igrača, od kojih jedan mora uvijek da ostane pozadi u slučaju kontre, ili ako ništa da čeka na centru. Također, imamo i Misimovića " lutalicu ", koji se nerijetko nađe na toj lijevoj strani. Desno se nalazi Pjanić koji većinom igra u sredini, uvlačeći se unutra, ostavljajući prostor na krilu. Također i Ibišević koji igra desno nije tip igrača koji će da zadrži loptu i proslijedi je dalje, znamo na kojem dijelu terena je ubojit.
Njegova uloga u timu jeste bitna, jeste jedan od ključnih igrača naše momčadi, ali ono što vi radite je klasično pretjerivanje, i okivanje u zvijezde bez potrebe.
Razlog zašto lijeva strana nije toliko aktivna je u tome da na toj strani uvijek imamo Džeku, koji se izvlači po loptu, imamo 2 ofanzivno orijentisana igrača, od kojih jedan mora uvijek da ostane pozadi u slučaju kontre, ili ako ništa da čeka na centru. Također, imamo i Misimovića " lutalicu ", koji se nerijetko nađe na toj lijevoj strani. Desno se nalazi Pjanić koji većinom igra u sredini, uvlačeći se unutra, ostavljajući prostor na krilu. Također i Ibišević koji igra desno nije tip igrača koji će da zadrži loptu i proslijedi je dalje, znamo na kojem dijelu terena je ubojit.
Njegova uloga u timu jeste bitna, jeste jedan od ključnih igrača naše momčadi, ali ono što vi radite je klasično pretjerivanje, i okivanje u zvijezde bez potrebe.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vranjes ce biti odlicna alternativa za mujdzu kad se oporavi aBd, al posto je on vise orijentisan na defanzivu, onda moramo imati jedno klasicno krilo na desnoj strani, ne moze pjanic vise tu igrati..znaci, miske out, hajrovic in..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mujdza je itekako vazan igrac bilo u repci,bilo u Freiburgu.Nikakvo pretjerivanje,ali mi smo majstori u ''zaboravljanju zasluznih i vaznih igraca''.I Brazil bi nam pozavidio.
Freiburg to najbolje osjeti.Od zamalo ucesnika LS sad je na putu za cvajtu.
A skoro da im samo Mensur fali.
Freiburg to najbolje osjeti.Od zamalo ucesnika LS sad je na putu za cvajtu.
A skoro da im samo Mensur fali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šta sam ja napisao, samo ponavljaš za mnom
Ako kažem da imamo alternativu za njega, ispada da sam zaboravio njegove zasluge.
Sad bi bilo dobro da nemamo alternative za njega, i da gledamo u njega k'o u božanstvo.
Ako kažem da imamo alternativu za njega, ispada da sam zaboravio njegove zasluge.
Sad bi bilo dobro da nemamo alternative za njega, i da gledamo u njega k'o u božanstvo.
- legenda reala
- Kontakt:
Mi za njega nemamo alternativu i nemoj da širiš dezinformacijezizu1991 je napisao/la:Šta sam ja napisao, samo ponavljaš za mnom![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, edvaE2, Google Adsense [Bot], hansbosna, izdzezveubrazil i 43 gosta.