Nije bas isto,ali zar ti uzimas komentatora za relevantnu osobu.On se zanese kada prenosi,uz to nije jos svario sva pravila rukometa.brzi je napisao/la:Nije mi jasno zašto drvlje i kamenje na Šarića a Terzića se ostavlja na miru,a priče su gotovo iste.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
dajte koju utakmicu u Zenicu,Arena ima najsavremenije uslove,a bilo bi i publike...
Celik u srcu
što sad nema panića?
inače, ne očekujem veće pomake, baraž je vrh, mada pohvala za borbenost...
inače, ne očekujem veće pomake, baraž je vrh, mada pohvala za borbenost...
Je.bo Bosnu, je.bo rukomeeet zato Celik volimo te miiiiirealno je napisao/la:dajte koju utakmicu u Zenicu,Arena ima najsavremenije uslove,a bilo bi i publike...

Znali neko ko prenosi u nedjelju utakmicu BIH - Portugal. Gledam pregled programa BHT1 za nedjelju i nema utakmice.
Pa u četvrtak komentator reće da BHT prenosicombe je napisao/la:Znali neko ko prenosi u nedjelju utakmicu BIH - Portugal. Gledam pregled programa BHT1 za nedjelju i nema utakmice.

Željo tebi pjevam ja!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Utakmica se igra u 17:00.
Eh sad, na bhrt.ba piše da je u tom terminu "Opušteno nedjeljom", a na teletekstu u tom terminu nema ništa, tj. ima prijenos Zrinjski - Velež u 14:40, a nakon toga "Magazin LP" tek u 18:30.
Istina je i to da je komentator eksplicitno rekao da će BHT prenositi direktno meč protiv Portugala.
Eh sad, na bhrt.ba piše da je u tom terminu "Opušteno nedjeljom", a na teletekstu u tom terminu nema ništa, tj. ima prijenos Zrinjski - Velež u 14:40, a nakon toga "Magazin LP" tek u 18:30.
Istina je i to da je komentator eksplicitno rekao da će BHT prenositi direktno meč protiv Portugala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovdje pise da prenose:
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... kanal=bht1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... kanal=bht1" onclick="window.open(this.href);return false;

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mah eventualno odemo u baraz,i onda nas protivnik rastrese k'o Kinez rizu.Vec vidjeno.
Dok se sva vanago iz saveza ne ociste,ovo fakat nece liciti ni nasta.A ne na licnu korist i medjusobna previranja.
Ali iz godine u godinu sve je gore i gore
Dok se sva vanago iz saveza ne ociste,ovo fakat nece liciti ni nasta.A ne na licnu korist i medjusobna previranja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Brate,da prođemo u baraž trebamo se dosta namućiti i oznojiti i treba sve pobijediti.U baražu nije sramota izgubiti,pa to su ekipe koje su prošle na EP,prvenstvo na kojem mi još nismo bili.U savezu ima strućnih ljudi šta god vi mislili.Njihov odlaskom nama i dalje ostaju mladi igraći koji su još neiskusni,tako da nije problem u savezu po meni,naravno nije ni u igraćima i oni će naučiti samo strpljenjaharishp je napisao/la:Mah eventualno odemo u baraz,i onda nas protivnik rastrese k'o Kinez rizu.Vec vidjeno.

Željo tebi pjevam ja!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!
- legenda reala
- Kontakt:
prenos na BHT1 sutra od 16:50 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- gradacac10
- Kontakt:

Zuhdija Korkaric, trener Bosne je novi pomocnik Draganu Markovicu.

Kad pomisliš da ne može gore , RSBIH te demantuje.
ZELJEZNICAR 1921!
gradacac10 je napisao/la:
Zuhdija Korkaric, trener Bosne je novi pomocnik Draganu Markovicu.

u kojoj dvorani je tekma?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ramiz Salčin na Mojmilu.szlaja je napisao/la:u kojoj dvorani je tekma?
Koja euforija...polako ljudi, ne mogu da stignem pročitati sve vaše postove.
Anyway, razmišljao sam da li da uranim na tekmu, da uzmem kartu, ali definitivno neću žuriti. Očigledno da će biti mjesta
Anyway, razmišljao sam da li da uranim na tekmu, da uzmem kartu, ali definitivno neću žuriti. Očigledno da će biti mjesta

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- legenda reala
- Kontakt:
normala da će bitiVedad87 je napisao/la: Anyway, razmišljao sam da li da uranim na tekmu, da uzmem kartu, ali definitivno neću žuriti. Očigledno da će biti mjesta
haj da prognoziramo koliko će biti raje
ja mislim jedno 150-200 ljudi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
201 - nisi mene brojaolegenda reala je napisao/la:normala da će bitiVedad87 je napisao/la: Anyway, razmišljao sam da li da uranim na tekmu, da uzmem kartu, ali definitivno neću žuriti. Očigledno da će biti mjesta
haj da prognoziramo koliko će biti raje
ja mislim jedno 150-200 ljudi

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Kako nam je na niske grane spao rukomet a imamo solidne igrace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.