Argenticni su naravno individualno prejaki i naravno jači od nas, dok smatram da smo mi timski možda jača repka
 Argenticni su naravno individualno prejaki i naravno jači od nas, dok smatram da smo mi timski možda jača repka  Argentinci su trkački jaki, puno trče .. pogotovo Lucas Biglia u veznom redu, a onda i Mascherano koji obavlja onaj prljavi dio posla .. tako da će Mire, Hare, Sejo, Lule, ko već budeo igrao, morati dosta trčati da bi se mogli nositi sa njima
 Argentinci su trkački jaki, puno trče .. pogotovo Lucas Biglia u veznom redu, a onda i Mascherano koji obavlja onaj prljavi dio posla .. tako da će Mire, Hare, Sejo, Lule, ko već budeo igrao, morati dosta trčati da bi se mogli nositi sa njimabaš u ovakvoj tekmi bi nam Bešić sjeo samo tako, on je brz i može ganjati Lucasa Bigliu kojeg ima svugdje na terenu

siguran sam da ćemo im zabit' 1-2 gola, ali će i oni nama isto toliko
 nadam se da će Begović i odbrana biti na visokom nivou jer će Argentinci sigurno stvoriti nekoliko šansi, uz ovaj atomski napad to je neminovnost
 nadam se da će Begović i odbrana biti na visokom nivou jer će Argentinci sigurno stvoriti nekoliko šansi, uz ovaj atomski napad to je neminovnost