Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
6:3 3:4 Fedex - Delpo slj. gem Fedex @ 5,50
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- Consigliere
- Kontakt:
Think again.... bitch!Kurbla je napisao/la: Mislim da ovdje nece biti treceg seta
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Uplaceno kod rezultata 6:3 4:6 3:3 30:15

EDIT : 6:3 za najvećeg ! zeleni se , zeleni

B-I-R !
Bravo (Y)HaHu1x2 je napisao/la:Uplaceno kod rezultata 6:3 4:6 3:3 30:15
Ja sam na 1.90 igrao na njega ali sitno
Hvala .
Stavio 9e prije tog da uzima 2. set i ni kriv ni duzan Delpo dodje do seta, morao je ovo uzeti ..
Stavio 9e prije tog da uzima 2. set i ni kriv ni duzan Delpo dodje do seta, morao je ovo uzeti ..
B-I-R !
Kod: Označi sve
Federer, Roger - Del Potro, Juan Martin-zbroj gemova u 2. setu (12.5) (01.11. 16:30)
manje
2,95
TEČAJ: 2,9500
DOBITAK: 56,20kn
ULOG: 20,00knKod: Označi sve
Federer, Roger - Del Potro, Juan Martin-pobjednik (01.11. 15:52)
1
2,05
TEČAJ: 2,0500
DOBITAK: 51,15kn
ULOG: 26,20kn,Re: Live klađenje
Lekhwiya - El Jaish SC (0:1) 78.min.
sljedeći gol 1 3,15
sljedeći gol 1 3,15
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ovaj Shakhtar voli da se opusti 1. poluvrijeme pa da onda preokrene. Evo sada gube na poluvremenu 1-0.
Pobjeda Shakhtar @2.2
Ako neko vise voli golove onda gost daje vise od (1,5) @2.0
Sretno.
Pobjeda Shakhtar @2.2
Sretno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
tako je kolega i ja bih još dodao handicap na šahtar, dakle pobjeda dva ili više razlike, kvota 4.10masteRofPoker je napisao/la:Ovaj Shakhtar voli da se opusti 1. poluvrijeme pa da onda preokrene. Evo sada gube na poluvremenu 1-0.
Pobjeda Shakhtar @2.2
Sretno.
odigrao sahtara 2 i padrborn 1x 1,88 kvota
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Volyn - Sahtar 2:0 jooooj ja htio igrati slj. gol domacin 11kv bila, ne igra Sahtaru pola prvotimaca
B-I-R !
kako pola, odakle ti ta informacijaHaHu1x2 je napisao/la:Volyn - Sahtar 2:0 jooooj ja htio igrati slj. gol domacin 11kv bila, ne igra Sahtaru pola prvotimaca
pa uporedi sa rez.com postavu kad su igrali lp protiv leverkuzena i danasnju postavuNexus je napisao/la:kako pola, odakle ti ta informacijaHaHu1x2 je napisao/la:Volyn - Sahtar 2:0 jooooj ja htio igrati slj. gol domacin 11kv bila, ne igra Sahtaru pola prvotimaca
B-I-R !
Gora-Siena kosarka ispod 141,5 losa igra skroz i jedva pogadjaju i jedni i drugi
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nisi upravu. Mozda jedan ili dva izostanka imaju ali glavni igraci im igraju. Ma nije ni bitno, bitno je da odose novci niz rijeku.HaHu1x2 je napisao/la:pa uporedi sa rez.com postavu kad su igrali lp protiv leverkuzena i danasnju postavuNexus je napisao/la:kako pola, odakle ti ta informacijaHaHu1x2 je napisao/la:Volyn - Sahtar 2:0 jooooj ja htio igrati slj. gol domacin 11kv bila, ne igra Sahtaru pola prvotimaca
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
- Consigliere
- Kontakt:
2.05 na Sienu protiv Zelene Gore? (ko su ovi). Poluvrijeme je, gube 8 razlike ali mislim da ce ipak uzeti na kraju, u zadnje vrijeme obicno bolje odigraju drugo poluvrijeme.
Fit Tony: I keep my friends close...
Pogodim kvotu 14 da Meksiko prolazi na penale i oni vracaju ulog..Kome se zaliti za ovaj smijesni wwin ?
Texeira, Fernando, Hubschman, Pyatov
B-I-R !
Tesko da ce preokrenuti jer lose skroz.Consigliere je napisao/la:2.05 na Sienu protiv Zelene Gore? (ko su ovi). Poluvrijeme je, gube 8 razlike ali mislim da ce ipak uzeti na kraju, u zadnje vrijeme obicno bolje odigraju drugo poluvrijeme.
Ako im udje koja trica udje i to jedva
Pa i druga postava bi trebala ove da odere, a ne ova http://prntscr.com/218n1g" onclick="window.open(this.href);return false;HaHu1x2 je napisao/la:Texeira, Fernando, Hubschman, Pyatov
a tek statistika http://prntscr.com/218n41" onclick="window.open(this.href);return false;
Nece lopta u go i tačka, hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.