a sto nejma TahvezaVirtu4l je napisao/la:Imat ćemo mi ovdje svojih prilika.legenda reala je napisao/la:Bravo za selektora Argentine za spisak, nadam se da će bar poluvrijme dobiti najbolji Mesi,Aguero,Lavezi,DiMaria,Mascerano, to bi nam mogla biti jako dobra lekcija za budućnost da vidimo gdje smo i na koga možemo računati za Brazil samo da abd naši svi budu spremni i biće to dobra utakmica
@emir79 objasnio.
18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
a sto nejma Tahveza

- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.eintracht.com/aktuelles/neue ... nominiert/
Bicakcic dobio poziv Susica za utakmicu protiv Argentine. Koje iznenadjenje
Bicakcic dobio poziv Susica za utakmicu protiv Argentine. Koje iznenadjenje
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A gdje su Diego Mahmutdona i Gabriel Cocalistuta?robijas_Ri je napisao/la:Spisak Argentinaca
Golmani: Sergio Romero (Monaco), Mariano Andujar (Catania)
Odbrana: Facundo Roncaglia (Fiorentina), Pablo Zabaleta (Manchester City), Federico Fernandez (Napoli), Ezequiel Garay (Benfica), Marcos Rojo (Sporting Lisbon), Hugo Campagnaro (Inter Milan), Jose Basanta (Monterrey), Nicolas Otamendi (Porto), Lucas Orban (Bordeaux).
Vezni igrači: Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Ever Banega (Valencia), Ricardo Alvarez (Inter Milan), Angel di Maria (Real Madrid), Erik Lamela (Tottenham Hotspur).
Napadači: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Napoli), Sergio Aguero (Manchester City), Rodrigo Palacio (Inter Milan), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain).
Sabella odlazi!
Za ovaj meč Pape bi trebao izostaviti sljedeće igrače: Šunjića, Stevanovića, Zahirovića i Ibričića jer su van forme ili nikako i ne igraju u klubovima te Mujdžu, Vranješa i Zunkanovića zbog povreda.
A umjesto njih ipozvati Mahmutovića, Sušića, Ščuka, Cocalića i Kolašinca (ako dobije dozovlu do tada) jer su svi trenutno u dobroj formi a i relatino su mladi igraći.
A umjesto njih ipozvati Mahmutovića, Sušića, Ščuka, Cocalića i Kolašinca (ako dobije dozovlu do tada) jer su svi trenutno u dobroj formi a i relatino su mladi igraći.
kad bi samo jednog izostavio i jednog ubacio bilo bi supervendeta87 je napisao/la:Za ovaj meč Pape bi trebao izostaviti sljedeće igrače: Šunjića, Stevanovića, Zahirovića i Ibričića jer su van forme ili nikako i ne igraju u klubovima te Mujdžu, Vranješa i Zunkanovića zbog povreda.
Idol, ocam'.calcio je napisao/la:
A gdje su Diego Mahmutdona i Gabriel Cocalistuta?
Sabella odlazi!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Upravu si znam da je ovo što sam ja napisao ne realno za Papeta la ako sada neće isprobati sve potencijalne igraće onda neznam kada će.bvb je napisao/la:kad bi samo jednog izostavio i jednog ubacio bilo bi supervendeta87 je napisao/la:Za ovaj meč Pape bi trebao izostaviti sljedeće igrače: Šunjića, Stevanovića, Zahirovića i Ibričića jer su van forme ili nikako i ne igraju u klubovima te Mujdžu, Vranješa i Zunkanovića zbog povreda.
Ova bi tekma mogla završiti nekim ludim rezultatom, tipa 4:3, 4:4 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- molotovljev
To bi bio super rezultat. Čak i minimalan poraz ne bi bio toliko bolan, kao recimo poraz od tri i više gola razlike.
Strašni su gaučosi...U svakom slučaju, prava provjera i u pravo vrijeme za nas.
Strašni su gaučosi...U svakom slučaju, prava provjera i u pravo vrijeme za nas.
F.K.SARAJEVO
Susic nikada nece izbaciti njegove "dece" Ibricic, Zahirovic itd
Nikad nece ni pozvati Kolasinca, Mahmutovica etc
Nikad nece ni pozvati Kolasinca, Mahmutovica etc
- velez_mostar
- Kontakt:
U prvom sastavu trebaju biti...zadnja linija Vrsajevic-Pandza-Sunjic-Salihovic, vezni red Rahimic-Ibricic-Kvrzic-Zahirovic, napad Visca-Stevanovic, haha...jao nam druge ekipe, jaci je Luxemburg...jos kad tome dodamo Susica kao trenera, dobijemo savrsen spoj!
Pardon, zaboravio sam golmana Avdukica
nije te dugo bilo Šeki 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Bogami jestevelez_mostar je napisao/la:U prvom sastavu trebaju biti...zadnja linija Vrsajevic-Pandza-Sunjic-Salihovic, vezni red Rahimic-Ibricic-Kvrzic-Zahirovic, napad Visca-Stevanovic, haha...jao nam druge ekipe, jaci je Luxemburg...jos kad tome dodamo Susica kao trenera, dobijemo savrsen spoj!
To je ono čime raspolažemo, tako je kako je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I tebe da trcis u tangicama po terenu k'o onaj u Atlanti.velez_mostar je napisao/la:U prvom sastavu trebaju biti...zadnja linija Vrsajevic-Pandza-Sunjic-Salihovic, vezni red Rahimic-Ibricic-Kvrzic-Zahirovic, napad Visca-Stevanovic, haha...jao nam druge ekipe, jaci je Luxemburg...jos kad tome dodamo Susica kao trenera, dobijemo savrsen spoj!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Mislio sam da ces se odmah javiti, ipak si sacekao par postova da ne bude ofirno...ma znamo da si ti tu non stop, ne moras nas u to konstantno uvjeravat'harishp je napisao/la:I tebe da trcis u tangicama po terenu k'o onaj u Atlanti.velez_mostar je napisao/la:U prvom sastavu trebaju biti...zadnja linija Vrsajevic-Pandza-Sunjic-Salihovic, vezni red Rahimic-Ibricic-Kvrzic-Zahirovic, napad Visca-Stevanovic, haha...jao nam druge ekipe, jaci je Luxemburg...jos kad tome dodamo Susica kao trenera, dobijemo savrsen spoj!
Sta ima jos, kako idu udisaji prdeza polupismenih "trenera"?
@podvelez odmostara ti prdeze samo hvatas od komsijskih tovara.
Daj sta das,jelde.
Daj sta das,jelde.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve i da se pozovu Cocalic, Mahmutovic, i ostala kompanija, opet bi se naslo 4-5 potencijalnih ''prvotimaca'' koji se obavezno moraju pozvati.
Avdija je u prvih 11 nase repke i medju boljim igracima a ti ga stavljas u 2. timvelez_mostar je napisao/la:U prvom sastavu trebaju biti...zadnja linija Vrsajevic-Pandza-Sunjic-Salihovic, vezni red Rahimic-Ibricic-Kvrzic-Zahirovic, napad Visca-Stevanovic, haha...jao nam druge ekipe, jaci je Luxemburg...jos kad tome dodamo Susica kao trenera, dobijemo savrsen spoj!
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.