HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mostarac1312
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mostarac1312 » 01 nov 2013, 20:36

legende
Zadnja izmjena: mostarac1312, dana/u 09 avg 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 nov 2013, 20:37

NeretvanskaPastrmka je napisao/la::lol: :lol: :lol: Opa vidi rukija na temi :lol: :lol: :lol: cast mi je sto sam uticao na povecanje korisnika na vasoj temi. Nadam se da ce usljediti bar jedna cestitka od nekog iskrenog navijaca vaseg kluba :lol: :lol: ne vracam se vise na vasu temu i ovo je bio izuzetak danas. Steta sto se ne vidimo u nedelju da vas sasijemo u navijanju kao svaki put do sada
Nemoj sine sebi laskati ,ja sam na ovoj temi bio vjerovatno kad su za tebe internet i laptop bili samo misaona imenica ali ti si nebitan kao i tvoja šuplja priča.Ako misliš da si interesantan nekome jako se varaš.Ove dvije-tri rečenice su sve što si zaslužio i što ćeš dobiti i ti i tvoj klub koji je sve samo ne ono zašto ga ti smatraš izuzev par komada u nedjelju, to ćemo vam podariti gratis.
U nedjelju od početka treba krenuti ofanzivno ali i oprezno jer komšinice će bit rasterećene i bez pritiska.Oni i tako i tako nikad nisu uzeli bod pod bijelim brijegom pa se i sada previše ne nadaju.Iz iskustva znam da je takve tekme najlakše igrati a i zakon velikih brojeva kaže da je vrijeme da i oni uzmu koji bod kod nas ali nadam se da će još puno Neretve proteći dok se to ne desi.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 nov 2013, 20:53

Hvala Bogu pa nas je konacno malo vise. Samo cesce navratite!

Pastrmka hajde na svoj utemu lijepo. I da nikad nisi ponovio da se mi "kotimo" tamo. Jer ti si ovdje cijeli dan.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 nov 2013, 21:06

mostarac1312 je napisao/la:Legedno živ ti nama bio, malo ti čitam postove, i čudim se žašto moderatori ne reagiraju na tvoje upise.
Ovo što ti stalno pišeš su čiste provokacije, ali nema veze, tako samo i znaš i ja to poštujem.

Da nastavim, puno nebuloza pišeš, čitam i ne vjerujem. Pogledaj samo malo tvoju tribinu, pa RA se ne može ni nazvati navijačkom skupinom, imali ste jednu dobru sezonu u 2. ligi i malo nakon toga u 1., poslije toga vas nema nigdje. Budi realan i razgovarajmo na osnovu činjenica. Sve se može dokazati laganim uvidom u fotografije.

Drugo, čitam negdje pišeš o odnosu na "lijevu" i "desnu" obalu Mostara, ja tako Mostar ne gledam, navijam za Zrinjski ali imam i puno prijatelja na tzv. lijevoj strani, što zbog posla, što zbog starih "drugarstava". Činjenice su da je "desni" dio grada gospodarski, ekonomski i na svaki drugi način debelo ispred "lijevog" dijela grada, tu samo izuzmimo onaj dio Starog grada koji ima taj povijesni značaj. Imam tu sreću da radim sa puno ljudi iz inozemstva, i stvarno su oduševljeni svaki put kad dodju u Stari grad, ali svaki put ih i njegova okolica iznenadi, ali i svaki put doživljavam iste konstantacije da su to dva različita dijela. Njih "zapadni" više podsjeća na zapad, mada smo mi i kao grad i kao država - svjetska periferija. Htio ti ili ne htio, htio ja ili ne htio, Mostar je nesretnim ratom izgubio dušu.

I nemoj više pisati na našoj temi, brukaš i sebe i klub za koji navijaš.

Ma pusti , komšinice su malo zabrinute kako će proći u nedejelju.Moram priznati nije im lako malo su se raštrkali.Piše da su iz Mostara a stadion im u Vrapčićima , uprava se sastaje u Konjicu i tamo smjenjuje i imenuje trenere a udarna grupa navijača u skandinaviji ako izuzmemo onih 27 iza gola u Vrapčićima.

Što se tiče ovog drugog dijela Mostar i ovakav kakav je danas još uvijek ima malo onog specifičnog duha i dokle god ima nas što ga volimo tako će biti.Što bude više nas koji ga bezuvjetno volimo bit će sve bolji i ljepši.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 01 nov 2013, 21:31

idemo po pobjedu protiv gradskog rivala,a ne nekog politickog kao sto misle neki kreteni koji dolaze na nasu temu.slabiji su na terenu pa bi neke druge stvari umijesali u sport

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 nov 2013, 21:33

Zadnjih dana sam u velikim obavezama pa nisam baš u toku.Imali naznaka kako će nam sastav izgledati u nedjelju.Falili nam iko?

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 01 nov 2013, 21:36

apsolutno svi mogu igrati :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 nov 2013, 21:37

zrinja05 je napisao/la:Zadnjih dana sam u velikim obavezama pa nisam baš u toku.Imali naznaka kako će nam sastav izgledati u nedjelju.Falili nam iko?
Mislim da su svi na broju, samo ne znam za Pezu informacije...

A ovaj pastrmka je smijesan lik, cuj hvali se kako nas lozi, a dan provodi na nasoj temi :lol: .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 nov 2013, 21:49

Lillard je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Zadnjih dana sam u velikim obavezama pa nisam baš u toku.Imali naznaka kako će nam sastav izgledati u nedjelju.Falili nam iko?
Mislim da su svi na broju, samo ne znam za Pezu informacije...

A ovaj pastrmka je smijesan lik, cuj hvali se kako nas lozi, a dan provodi na nasoj temi :lol: .
Najžeše su im izjave kako je njima ovo nevažna utakmica,kako ovo nije derbi isl. a dali bi guzice svi samo da nas dobiju :lol: :lol: :lol: .
Ako nema povreda i kartona onda to po meni izgleda ovako:
Dujković,Stojkić,Brković,Radeljić,M.Aničić,Muminović,Đurić.Barišić,Crnov,Simeunović,Bekić.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 01 nov 2013, 21:55

puno smo bolji i izvlace se na stvari da ova utakmica njima nije bitna itd a ovo je utakmica svih utakmica,glume neku ljubaznost a mrze nas tri puta vise nego mi njih

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 01 nov 2013, 21:56

Bola pastrmka sjasi vise, necu se vise vracat i eto ga za 15 minuta, a nit' si zanimljiv ikome ili smijesan, a o pameti tvojoj da ne govorim. Moris.

Siguran sam u nasu pobjedu i to uvjerljivu, kvalitetniji smo od ovih iz vrapcica duplo i nece biti problema. Jos igramo u punom sastavu i ocekujem da ih pojedemo .. Steta sto nece biti barbika na stadionu da im pokazemo sta znaci navijanje, ali čuti će se i do podvelezja pa ce valjda nauciti kako se to radi.. 8-)
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 nov 2013, 22:03

CroCop je napisao/la: Steta sto nece biti barbika na stadionu da im pokazemo sta znaci navijanje, ali čuti će se i do podvelezja pa ce valjda nauciti kako se to radi.. 8-)

Ma i ja bih volio zbog atmosfere da se barbike pojave ali ne smiju jer nekoliko papaka ima dosije i ne da im policija da idu pa su tipovi zaprijetili ostalima da ne smije nitko ići kad oni nemogu.Realno smo dosta bolji ne samo od njih nego od većine klubova u ovoj ligi ali moramo biti oprezni.Ako ih na vrijeme otvorimo bit će dobro ali moramo se čuvati njihovih kontri jer imaju 2-3 vrlo brza igrača.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 01 nov 2013, 22:09

zrinja05 je napisao/la:Ako ih na vrijeme otvorimo bit će dobro ali moramo se čuvati njihovih kontri jer imaju 2-3 vrlo brza igrača.
Nadam se da ce biti kao protiv Travnika, gol na pocetku i onda jos koji poslije. A i prosle godine su poveli preko kontre pa znamo kako je zavrsilo. Jednostavno smo prejaki za njih :D
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 01 nov 2013, 22:18

CroCop je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Ako ih na vrijeme otvorimo bit će dobro ali moramo se čuvati njihovih kontri jer imaju 2-3 vrlo brza igrača.
Nadam se da ce biti kao protiv Travnika, gol na pocetku i onda jos koji poslije. A i prosle godine su poveli preko kontre pa znamo kako je zavrsilo. Jednostavno smo prejaki za njih :D
Ovaj put ako Velez povede povratka vam nece biti ,,zivi bili pa vidjeli uvjeren sam da ce rodjeni neporazeni napustiti bb ,jer ima najbolju ekipu u zadnjih par godina, pretjerano letite u visine red je dase malo spustite decki ,niste tako jaki kao sto si umisljate,Jusufbasic ce da vam skine paucinu :D :D zivi bili pa vidili

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 01 nov 2013, 22:31

konjicanin01 je napisao/la:Ovaj put ako Velez povede povratka vam nece biti
Jest al' treba povest :D
konjicanin01 je napisao/la: niste tako jaki kao sto si umisljate,Jusufbasic ce da vam skine paucinu :D :D zivi bili pa vidili
Jesmo i jaci, slobodno navrati poslije utakmice pa cemo vidjet sta ces govorit o nasoj snazi :D

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 01 nov 2013, 22:42

CroCop je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Ovaj put ako Velez povede povratka vam nece biti
Jest al' treba povest :D
konjicanin01 je napisao/la: niste tako jaki kao sto si umisljate,Jusufbasic ce da vam skine paucinu :D :D zivi bili pa vidili
Jesmo i jaci, slobodno navrati poslije utakmice pa cemo vidjet sta ces govorit o nasoj snazi :D
Naravno navraticu da cestitam i na pobjedi ako je ostvarite meni to nije problem al realno tesko cete do nje doci veoma tesko ,derby je upitanju igra se sa 200% snage.,,a nema sumnje da velez ima u ovom trenutku igrace koji mogu rijesiti utakmicu ,maletic,okic,jusufbasic,,znas kako ide ona stara dobra ,BICE GUSTO BICE 0:2 :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 nov 2013, 22:43

Joj kad vam ga Amer zapapri 8-) .

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 01 nov 2013, 22:46

Lillard je napisao/la:Joj kad vam ga Amer zapapri 8-) .
Ma kakav Amer bola ,momku treba stravu saljevat,ta ce on :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 nov 2013, 22:49

konjicanin01 je napisao/la:
Podsjeti me ono ko je najbolji strijelac lige 8-) .

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 nov 2013, 22:53

Lillard je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:
Podsjeti me ono ko je najbolji strijelac lige 8-) .
Jel Hrvatske, pošto navijaš za Dinamo?
Grbavica naš je Hram!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []