Utakmica mi je bila nekako u drugo mplanu, ali bilo je zanimljivo. Citam sad 3-4 zaledja bila, gol-sanse
Idemo dalje!

Signore je napisao/la:Nek prestane pratit, pogotovo ako ce zavrsiti kao Jedvaj. Polusezona se privodi kraju, a mali nije ni debitovao. Reprezentativni potencijal koji bi mogao propasti. Bolje da su ga posudili nekome il jos bolje da ga nisu ni kupovali. A Brozovic je bio panj proslih sezona, imao sam ga na fejsu, bas vidis da je lik glup i da ima problem u glavi. Sad je proradio, ne cini vise glupe poteze i pridonosi igri Dinama.
Zapitam se kakav bi Dinamo bio da prestane kupovati strance i da pokusa kroz 3-4 sezone izgraditi momcad iz omladinske skole tako da ne prodaju najbolje igrace. Zivo me zanima na sta bi ta momcad licila, jer sve sto je u Dinamu valjalo proslih godina bili su ti klinci iz omladinske skole i Eduardo, jedino pravo pojacanje.
Od ostalih stranaca, Morales je imao jednu dobru sezonu, Sammira ima pa ga nema, a Cufre nas je odusevljavao svojom borbenoscu, ali ipak nije bio igrac koji nosi cijelu ekipu. Soudani i Fernandes su tek stigli, imaju potencijal da budu zapisani u povijest Dinama, ali se moraju rijesiti sebicnosti. Takodjer, Pinta bi stavio uz Cufrea i svakako naveo Simunica kao pojacanje iako nije stranac, ali nije ni Dinamova skola. Vjerujem da bi Dinamo bio i dalje ovako jak, pogotovo iz razloga sto igraci idu u Lokomotivu i u Dinamo dolaze s iskustvom.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/295 ... ce=messageZajedno Za Dinamo
31 October
Navijači Dinama pohapšeni zbog verbalnog delikta jučer u Unešiću još su uvijek zatvoreni...dakle zovete li se Zdravko Mamić za "**** majki" ne morate ni na saslušanje, ali ako uvrijedite istog...zatvor. Dobro došli u zemlju vladavine prava.
Lillard je napisao/la:Trebaju li voucheri za danasnje gostovanje![]()
..
Šta je bilo, penal je čistLillard je napisao/la:Sram me vise. Fuj, fuj i fuj. Dabogda ligu popusili.
Daj me nemoj zahebavatSportfanatik je napisao/la:Šta je bilo, penal je čistLillard je napisao/la:Sram me vise. Fuj, fuj i fuj. Dabogda ligu popusili.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.