QUARESMA 18<<< je napisao/la: igraju se ganje profesionalno
Da možete, koje biste kolektivne sportove ukinuli?
Moderator/ica: insider
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Koje bi ste kolektivne sportove ukinuli , da mozete?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: Koje bi ste kolektivne sportove ukinuli , da mozete?
[/quote]dziza_23 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Aberecke abertute aber koga cete hahah
Ovaj sport treba u nasu zemlju uvesti,jedan od boljih sportova,punile bi se dvorane.
BHF Bosanska Krajina!
Re: Da možete, koje biste kolektivne sportove ukinuli?
Možda dvorane velike ko štale 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
pregledao sam ovaj video i apsolutno mi nista nije jasno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:pregledao sam ovaj video i apsolutno mi nista nije jasno
LudoKabaddi je momčadski sport popularan u aziji (posebice u pakistanu,indiji, bangladešu , iranu te u engleskoj među pakistanskim imigrantima) u kojem se dvije sedmeročlane ekipe natječu na igralištu 10 x 13 metara (za muškarce) i 10 X 12 metara (za žene) i izmjenjuju se u obrani i napadu. Ekipa se brani na svojoj polovici, a napada ih po jedan "lovac". Napadač pokušava dodirnuti protivnika i pobjeći na svoju polovicu, dok je posao obrane da ga spriječe ili u dodirivanju ili ga sruše u pokušaju bijega natrag.
Pravilo je da napadač na svojoj polovici udahne zrak i sve u napadu mora obaviti u jednom dahu. Cijelo vrijeme napada mora izgovarati mantru 'Kabaddi, kabaddi, kabaddi…' kako bi se vidjelo da ne diše i čim prestane suci ga prekidaju i druga ekipa pokušava napasti. Čak i ako uspije sve to, napad može trajati najviše 30 sekundi.Ukoliko "izdahne tijekom napada " ili nagazi liniju suparnički tim dobija jedan bod , a ukoliko dotakne nekog od igrača protivničke ekipe i pobjegne na svoju polovinu, bod pripada njegovoj ekipi .Dotaknuti protivnički igrač u tom slučaju ispada iz daljnjeg natjecanja .Igra traje dvaput po 20 minuta s petominutnom pauzom a pobjednik je naravno ekipa koja skupi više bodova
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
znaci na osnovu videa nikada ne bi skontao
zvuci zanimljivo, hajmo se skupiti otvoriti prvi kabaddi klub u drzavi, bar cemo dospjeti na neke emisije i pisati ce se o nama 
Slazem se 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bit ćemo poznati širom svijeta
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
osvajaci lige prvaka u kabaddiju 
Osvajaci naslova BiH u kabaddiju,osvajaci kupa,osvajaci LP,super kupa te svjetskog prvenstva u kabaddiju i to sve u jednoj sezoniLenBias je napisao/la:osvajaci lige prvaka u kabaddiju
Dajte Argentinu da se igramo 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahha i ludog sporta
Treba ovo uvesti kod nas, da budemo prvaci
Treba ovo uvesti kod nas, da budemo prvaci
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Najgluplja tema u historiji civilizacije!
Nije toliko glupa tema. Sve zenske sportove bi recimo trebalo ukinuti. Mozda ostaviti odbojku, plivanje i atletiku im.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa da se na noge dignu feministkinje i pocnu o jednakosti.Greivis je napisao/la:Nije toliko glupa tema. Sve zenske sportove bi recimo trebalo ukinuti. Mozda ostaviti odbojku, plivanje i atletiku im.
- Consigliere
- Kontakt:
A, zasto ti smetaju?Greivis je napisao/la:Nije toliko glupa tema. Sve zenske sportove bi recimo trebalo ukinuti. Mozda ostaviti odbojku, plivanje i atletiku im.
ja mislim da bi sport generalno trebalo ukinuti. Ako neko hoće da se ganja eno mu brate livade i nek troši kalorije
naprijed rejal
Ne smetaju mi. Samo nisu stvorene za to.Consigliere je napisao/la:A, zasto ti smetaju?Greivis je napisao/la:Nije toliko glupa tema. Sve zenske sportove bi recimo trebalo ukinuti. Mozda ostaviti odbojku, plivanje i atletiku im.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
svi sportovi bez lopte, ne da treba ukinuti, al recimo manje su dosta zanimljiviji od ovih sa loptom. Sta znam, skokovi, skijanje, šah, formula, bas nisam neki ljubitelj istih...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skijanje niposto, spust mi je omiljena disciplina