+1mokhe je napisao/la:E jeste us.rali temu...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Danas on i Aguero u napadu..Nadam se da ce postic najmanje 1,norwich je rinaka obicna
Svakog gosta, 3 dana dosta.
Očekujem da Džekson odmara ovu. Vjerujem da bi mogao ući u drugom poluvremenu, puno se istrošio protiv Svraka.
Očekujem da Džekson odmara ovu. Vjerujem da bi mogao ući u drugom poluvremenu, puno se istrošio protiv Svraka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jeste dosadni vise sa tim odmaranjem cccczizu1991 je napisao/la:Svakog gosta, 3 dana dosta.![]()
Kakvo ba odmaranje ??? odigrao prije 3 dana utakmicu od tad 3 se puta naspavao,imao treninge ..od cega da se odmara,profesionalni igrac...stvarno malo tusite s tim,jedno je rotacija,jedno je odmaranje..Ako je dobro odigrao u srijedu i ako ce njegova igra pomoci da dobiju utakmicu sta ga ima odmarat i od cega ??? kako Yaya,Kompany,Aguero,da ne govorim o igracima u drugim klubovima mogu igrati srijeda-subota..de malo popustite s tim odmaranjem
Trebo bi Dzeko malo odmoritmirzatele je napisao/la:jeste dosadni vise sa tim odmaranjem cccczizu1991 je napisao/la:Svakog gosta, 3 dana dosta.![]()
Kakvo ba odmaranje ??? odigrao prije 3 dana utakmicu od tad 3 se puta naspavao,imao treninge ..od cega da se odmara,profesionalni igrac...stvarno malo tusite s tim,jedno je rotacija,jedno je odmaranje..Ako je dobro odigrao u srijedu i ako ce njegova igra pomoci da dobiju utakmicu sta ga ima odmarat i od cega ??? kako Yaya,Kompany,Aguero,da ne govorim o igracima u drugim klubovima mogu igrati srijeda-subota..de malo popustite s tim odmaranjem
Dobro bolan, nisam rekao da ću Pelki naredit' da ga ne uvodi nikako, polako.mirzatele je napisao/la: jeste dosadni vise sa tim odmaranjem cccc
ma ne jarane malo ste pretjerali s tim..Ponekad se postede najbolji igraci,ne zato da odmore nego jednostavno kao nagrada,nema potrebe da igraju carling cup kad imaju solidni igraci koji ce uskocit umjesto njih..Ali da forsirate to da profesionalni fudbaleri koji igraju fudbal po 10 godina trebaju 7 dana rehabilitacije nakon 90 minuta igre je suludo..najbolje da poslije svake subote dodje u fojnicu u reumal i da se vraca u petak u manchesterzizu1991 je napisao/la:Dobro bolan, nisam rekao da ću Pelki naredit' da ga ne uvodi nikako, polako.mirzatele je napisao/la: jeste dosadni vise sa tim odmaranjem cccc
Nije igrao 90 nego 120 minuta, zato sam napisao. Mada nije ni bitno, samo sam iskazao svoja razmišljanja, ako se mimoilazimo, nema potrebe da se nerviraš, samo opušteno.
Svi mi volimo Džeku, želimo da igra, želimo mu sve najbolje, i to je ono što nas spaja, a ove razlike u razmišljanju su dio svakodnevnice, ništa više.
Svi mi volimo Džeku, želimo da igra, želimo mu sve najbolje, i to je ono što nas spaja, a ove razlike u razmišljanju su dio svakodnevnice, ništa više.
ma znam brate,sve ok...zizu1991 je napisao/la:Nije igrao 90 nego 120 minuta, zato sam napisao. Mada nije ni bitno, samo sam iskazao svoja razmišljanja, ako se mimoilazimo, nema potrebe da se nerviraš, samo opušteno.
Realno, Pellegrini bi bio budala kad bi Negreda na klupu stavio. Samo bi čovjeka izbacio iz forme, odnosno uradio ono što Džeki rade non stop.
Ako vec pricamo o odmaranju jer je imao tesku utakmicu prije par dana ista je situacija i sa Negredom..Jovetic povrijedjen,dakle jedan od dvojice "umornih" ce igrati..Vidjet cemo koji,iako manje-vise svi znamo ko ce to biti..Pitanje je povjerenja a ne umora.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Slažem se 100 % sa ovim, zaboravio sam da je Jovetić povrijeđen, moja greška, opet, i da nije, nikada ne bi Pelko povukao potez da igra sa kombinacijom Jovetić / Aguero ili Džeko / Negredo, jedino u slučaju moranja.Rios je napisao/la:Ako vec pricamo o odmaranju jer je imao tesku utakmicu prije par dana ista je situacija i sa Negredom..Jovetic povrijedjen,dakle jedan od dvojice "umornih" ce igrati..Vidjet cemo koji,iako manje-vise svi znamo ko ce to biti..Pitanje je povjerenja a ne umora..
No dobro, u svakom slučaju Džeko bi trebao dobiti makar pola sata igre danas.
ja mislim da ce poceti danas
Izbacio iz forme.A Dzeko u nakon dva sata igre kao da je sad usao na teren.delija je napisao/la:Realno, Pellegrini bi bio budala kad bi Negreda na klupu stavio. Samo bi čovjeka izbacio iz forme, odnosno uradio ono što Džeki rade non stop.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Aguero kad je zdrav i kad moze igrati je clan prve postave,to je vec suvisno napominjati..Za tog drugog napadaca se bore Negredo i Dzeko,mislim da Jovetic tu kaska dobrano..zizu1991 je napisao/la:Slažem se 100 % sa ovim, zaboravio sam da je Jovetić povrijeđen, moja greška, opet, i da nije, nikada ne bi Pelko povukao potez da igra sa kombinacijom Jovetić / Aguero ili Džeko / Negredo, jedino u slučaju moranja.Rios je napisao/la:Ako vec pricamo o odmaranju jer je imao tesku utakmicu prije par dana ista je situacija i sa Negredom..Jovetic povrijedjen,dakle jedan od dvojice "umornih" ce igrati..Vidjet cemo koji,iako manje-vise svi znamo ko ce to biti..Pitanje je povjerenja a ne umora..
No dobro, u svakom slučaju Džeko bi trebao dobiti makar pola sata igre danas.
Pelegrini u zadnje vrijeme pokazuje da vise vjeruje Negredu nego Dzeki..Kad se pogleda statistika ne vidim razloga zasto stvarno jer su obojica dali isto golova s tim sto je Alvaro odigrao vise utakmica..
Opet treba biti posten i reci da na terenu Negredo djeluje nekako pokretljivije i zainteresovanije od Dzeke..
Sve u svemu,za mene ce biti iznenadjenje ako pocne danas
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
jos 45 min pa cemo znati
mislim da Dzeko i Aguero danas pocinju... dobra prilika za Dijamanta da postigne gol i pretekne Negreda,zasto ne i da zacementira svoje mjesto u prvih 11..mirzatele je napisao/la:Danas on i Aguero u napadu..Nadam se da ce postic najmanje 1,norwich je rinaka obicna
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko i Aguero u napadu, dijamant postize 2 gola. 
a dje si ti to vidioGoalgetter je napisao/la:Dzeko i Aguero u napadu, dijamant postize 2 gola.
u kartama.bivsi je napisao/la:a dje si ti to vidioGoalgetter je napisao/la:Dzeko i Aguero u napadu, dijamant postize 2 gola.
Odlazi Safete.