Planiram da uzmeme preko BH Telecom do neki 300 ili 400 km
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ima li neko preporuku na neki telefon.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- NoName
- Kontakt:
Uzeo Htc. Sjajan telefon.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Je li ima neko neki "savjet" za galaxy s3 ili neko dobru aplikaciju? 
#miasanmia
Znal neko kako treba postaviti postavke za wi-fi na huawei u8180.. prilikom spajanja izbaci da je veza onemogucena
stiglo neko azuriranje za lumiu 920, sada su aplikacije i ostalo poredane po abecedi i pojavio se neki "data sense" koji jos nisam aktivirao tako da iskreno ne znam o cemu se radi, logicno je da je vezano za podatke samo prema imenu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Dobra je Lumia, nema šta 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Mozes vratiti na staro sto se tice tog sortiranja,samo procackaj u settings.LenBias je napisao/la:stiglo neko azuriranje za lumiu 920, sada su aplikacije i ostalo poredane po abecedi i pojavio se neki "data sense" koji jos nisam aktivirao tako da iskreno ne znam o cemu se radi, logicno je da je vezano za podatke samo prema imenu
De mi reci,kako ti se cine one opcije s kamerom?
Imas ono da slikas nekoliko slika u par sekundi,pa da npr. na prvu sliku ubacis neki element s pete slike,ali je fazon sto se ta opcija koristi za nesto u pokretu,kako su to oni predstavili s bacanjem kosarkaske lopte u kos
Nisam jos imao priliku da to isprobam
#miasanmia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije valjda da ti je tek to stiglo, ja davno updateovo na Amber vec mozda 2 mjeseca otprilike preko Nokia software updatera
nokia je izbacila Nokia Camera aplikaciju koja objedinjuje Nokia camera pro i nokia smart camera, isto tako amber update donosi stereo sound recording, prije je samo mono bilo
nokia je izbacila Nokia Camera aplikaciju koja objedinjuje Nokia camera pro i nokia smart camera, isto tako amber update donosi stereo sound recording, prije je samo mono bilo
nisam ni znao da i to imaschweinsteiger je napisao/la:Mozes vratiti na staro sto se tice tog sortiranja,samo procackaj u settings.LenBias je napisao/la:stiglo neko azuriranje za lumiu 920, sada su aplikacije i ostalo poredane po abecedi i pojavio se neki "data sense" koji jos nisam aktivirao tako da iskreno ne znam o cemu se radi, logicno je da je vezano za podatke samo prema imenu
De mi reci,kako ti se cine one opcije s kamerom?
Imas ono da slikas nekoliko slika u par sekundi,pa da npr. na prvu sliku ubacis neki element s pete slike,ali je fazon sto se ta opcija koristi za nesto u pokretu,kako su to oni predstavili s bacanjem kosarkaske lopte u kos
Nisam jos imao priliku da to isprobam
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- champions1921
Dali neko koristi thl w200 ili cubot one? Ako da interesuju me iskustva jer po specifikacijama radi se o vrhunskim masinama s tim da imaju jednu manu a ona je "made in china" ako to jos uvjek mozemo nazvati manom..
http://thlmobilemall.com/thl-w200-smart ... -p-29.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cubot.net/product_more.aspx?id=156#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thlmobilemall.com/thl-w200-smart ... -p-29.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cubot.net/product_more.aspx?id=156#" onclick="window.open(this.href);return false;
BUDI ŽELJO !!!
Ove sedmice bi treba izaci report koji ce telefoni dobiti 4.4 "Kit.Kat". 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zanimljivo da Galaxy Nexus nece dobiti update, eto sad i oni argumenit kupis nexus uredjaj i siguran si za update, padaju u vodu
A sta ti je cudno? Kokio je taj telefon star?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Skines s google play aplikaciju "smsko" i rokaj..schweinsteiger je napisao/la:Evo sad se i meni vratilo na stari.anonimni je napisao/la:Kakvog novog, meni sve isto?schweinsteiger je napisao/la:Je li neko zna kako poslati sms s ovog novog bhtelecom portalaŠalješ k'o i ranije, valjda znaš kako je bilo da ti ne pišem sve...
Ja usao prije sat vremena,novi interface skroz,sad sve kao prije.
Vjerovatno mijenjaju portal za mobitele,pa testiraju nesto.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
2 godine?neo je napisao/la:A sta ti je cudno? Kokio je taj telefon star?
plus Google se kao fokusirao na low end uredjaje tj na one s 512 mb rama, a GN je jos jako dobar uredjaj i ima 1gb ram
popisali su sami sebe, Apple je ovde svima tata
jos i Nokia ima pohvalnu podrsku, Nokia n8 koja je stara gotovo 4 godine dobivala je dosad update od Nokie, bez obzira sto je Symbian propao
Također Sony Xperia S ima 1 gb rama, pa je pitanje hoce li dobiti 4.4 ...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sve je to do proizvodjača da li ce pustiti update ili ne
ali mene Google muci, dosad su bile price da je Appleu lako sa svojim uredjajima jer ih ima malo, eto iPhone 4 iz 2010 je dobio update na iOS7 i to oficijelni
i Google ima takodjer minimalan broj svojih uredjaja, i dvije godine star GN ne moze dobiti oficijelnu podrsku od samog Googlea
sad se vade na to sto Texas Instruments ne proizvode svoje cipove vise pa zbog toga prestaje podrska
iduce godine i Nexus 4 ceka ista sudbina
ali mene Google muci, dosad su bile price da je Appleu lako sa svojim uredjajima jer ih ima malo, eto iPhone 4 iz 2010 je dobio update na iOS7 i to oficijelni
i Google ima takodjer minimalan broj svojih uredjaja, i dvije godine star GN ne moze dobiti oficijelnu podrsku od samog Googlea
sad se vade na to sto Texas Instruments ne proizvode svoje cipove vise pa zbog toga prestaje podrska
Do profita je sve, evo isto Xperia Z nema godinu da je izasao ovi se dvoume da li da mu daju 4.3 i 4.4 ...
Samo da se kupe novi modeli, pa ce isto tako i za te nove modele izbacit neki mali firmware i to je to, a da ne pricamo kako android zna da ima bugova i problema.
Samo da se kupe novi modeli, pa ce isto tako i za te nove modele izbacit neki mali firmware i to je to, a da ne pricamo kako android zna da ima bugova i problema.
Nema razloga da se podrzava model, jer postoje dva novija modela. Bolje da se okrenu razvijanju novjih modela i tehnologija jer su starij telefoni ograniceni.
"It's one of premier league's oldest lessons .
- moustapha
- Kontakt:
Ne znam jesi li imao prilike vidjeti kako radi iOS 7 na cetvorki, ali poprilicno uspori telefon. Dzaba sve fensi aplikacije.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sve je to do proizvodjača da li ce pustiti update ili ne
Google ako ne izbaci update za Nexus razocarace mnoge korisnike i izgubiti jedan od glavnih argumenata za kupovinu Nexusa.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.