nemojte vise pisat jos vise ce te me obradovatStole iz Bora je napisao/la:Jedno veliko NISTA od strane Barse!
Nije problem ovaj nerjesen rezultat koliko LOSA igra!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
nemojte vise pisat jos vise ce te me obradovatStole iz Bora je napisao/la:Jedno veliko NISTA od strane Barse!
Nije problem ovaj nerjesen rezultat koliko LOSA igra!
Wolverine je napisao/la:nije. ako real pobjedi imamo isto bodova, a barca ima bolji medjusobni omjer.IBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:KOJE SRANJE
ibrahimovic NULA
ako sutra real pobedi on je prvi!
Ne.Barca je opet prva i nakon ovog kola kako god.samir_tm87 je napisao/la:Wolverine je napisao/la:nije. ako real pobjedi imamo isto bodova, a barca ima bolji medjusobni omjer.IBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:KOJE SRANJE
ibrahimovic NULA
vidis ja mislim da se gleda gol razlika))
sutra REAL pobjedi i prvi smooo:D
toliko o jakoj Barci
e ne gleda se gol razlika gleda se medjusobni omjer Real je u devedesetim godinama jednom osvojio ligu zahvaljujuci medjusobnom omjeru eto kolko znas o Realu i Spanskoj ligisamir_tm87 je napisao/la:Wolverine je napisao/la:nije. ako real pobjedi imamo isto bodova, a barca ima bolji medjusobni omjer.IBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:KOJE SRANJE
ibrahimovic NULA
vidis ja mislim da se gleda gol razlika))
sutra REAL pobjedi i prvi smooo:D
toliko o jakoj Barci
Zahvaljujuci odvratnom Tamudu ..Wolverine je napisao/la:pa osvojio ju je u 2006/07. radi omjera. isto imali bodova, a barca bolju gol razliku.
sta ima jos nisam te prepozno jesi ti onaj iz onih filmova x-manWolverine je napisao/la:real pada sutra, zato nemoj previse da se radujes.
cuj ovogMElloo je napisao/la:sta ima jos nisam te prepozno jesi ti onaj iz onih filmova x-manWolverine je napisao/la:real pada sutra, zato nemoj previse da se radujes.![]()
![]()
![]()
IBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:samo kazem da cesto tako ume da lose da odigra!
voluo bih da vidim silvu mesto henry-a
Zale se neki,ja ne.Ne moze svaku odigrat kako treba.JameS je napisao/la:danas bas na Realovoj temi pisem kako sutra moramo pobjediti Osasunu i cekati neke kikseve Barce,hvala Bogu pa nisam morao dugo da cekam![]()
vidim zalite se na Ibru ne valja vam to,dajte ga nama ako ga vi vise ne zelite
Ted Mosby je napisao/la:Ma kakva Barca, dosta su se oni provlačili
Ma daj bolan, ovo je danas početak kraja za Barcunidjo_barca je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ma kakva Barca, dosta su se oni provlačili![]()
![]()
Ne budi smijesan,cuj provlacili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.